Криминални досиета

• 540 173
  • 11 825
  •   155
Отговори
# 11 640
Много интересен коментар от фейса:

"...даваха видео по пътя като изтегляха кемпера към Враца от пътни камери. Е, как при толкова камери, нито една не показва как кемпера отива към мястото където е намерен .Толкова удобни кадри пускат..."

# 11 641
Да бяха извикали някой от офроудските клубове да изкара кемпера с платформа .
То явно държавата няма нито интелектуален нито материален ресурс .
Там, където е бил кемпера не може да се изкара с платформа. Стигнали са дотам от немай къде (според мен, разбира се), добре че Мерцедеса е бил технически пригоден за такъв лош терен.
Като сравнение - там са се карали АТв-та, както се разбра и от новините.

# 11 642
  • София
Майката беше плашеща - да осъзнаеш, че са ти убили детето и тя да е толкова емоционална дистанцирана и защитаваща убиеца. Не може да не знаела будизма, но нищо не каза.
Всички са впрегнати да оневиняват гуруто. Тази жена не проля ни една сълза.
Вчера е загубила сина си, аз изобщо съм изумена, че е в състояние да застане пред камера и да каже някакви смислени думи. Нито ще ми е до това, нито ще искам да се обяснявам, не дай боже никога.
Наистина е изумително това държание и не си обяснявам какво стои зад него. Освен зомбиране на тази майка, не се сещам друго. Не е нормално това.

# 11 643
  • софия
Имаше кадри с кемпера от частна камера в някое от селата напът за Враца. Нощни кадри. Тук също се коментираше. Някои виждаха различен цвят от бял.

# 11 644
  • # супернатурална #
Наистина кемпера пред хижата е черен, а този, който карат към полицията-бял.
Колко удобно всеки, кокто не поддържа желаната версия да е обяввн за зомбиран.
Този Иво трябва да е бил магьосник.

# 11 645
Майката беше плашеща - да осъзнаеш, че са ти убили детето и тя да е толкова емоционална дистанцирана и защитаваща убиеца. Не може да не знаела будизма, но нищо не каза.
Вчера е загубила сина си, аз изобщо съм изумена, че е в състояние да застане пред камера и да каже някакви смислени думи. Нито ще ми е до това, нито ще искам да се обяснявам, не дай боже никога.
Наистина е изумително това държание и не си обяснявам какво стои зад него. Освен зомбиране на тази майка, не се сещам друго. Не е нормално това.
Ако смяташ , че някой е убил детето ти и този някой не е представяния от властите , това е нещото за което се хващаш и ти дава сили .

# 11 646
Ами сигурно са имали два кемпера

# 11 647

Flambé голямо момче е , и да явно са различни от нас .
Аз също бих могла да се чувам с майка си един път седмично ,ама няма как да стане 😂

Това ясно. Обаче явно и на нея и се сторило повечко и е почнала да търси странични хора, които да казали, че не знаят къде са, май на морето.
Не вярвам да не е потърсила връзка с останалите с него.
Но няма значение, сигурно наистина е нещо травиално.

Аз от нея разбрах, че го е търсила СЛЕД убийството, а не преди.

Разбрах вече, грешката е моя.
Разстроих се от интервюто й и явно не съм била внимателна.

Друго - момичето явно го има и тя е последната капка.
Какво е станало с това момиче е важно за случилото се.

# 11 648
Аз също си мислех, къде е другият родител, като коректив, но като видях с каква категоричност защитават Калушев бащата на Алекс и майката на Ники, реших, че другият родител вероятно е бил твърде слаб да се противопостави. Има и по-меки хора, не всеки има сили да води война с биологичния баща или майка на детето си.

# 11 649
  • софия
Цветът се променя в зависимост от ъгъла на снимане и осветлението, според мен.

# 11 650
Ако наистина нагоре са се качили 4 джипа моята теория за “отмъщение/разгневения родител” изглежда така:
- Иво и сие здраво са сгазили лука дотам, че да не могат да търсят помощ от полиция и институции
- Всички на хижата получават заплахи, които не вземат насериозно, но пък могат да обяснят смс-а до майката на Калушев (“знаем, че нещо лошо ще става, но не вярвайте на нищо с което ще ни клепат”/ накратко)
- Идват оскърбените лица и се саморазправят особено планирано и методично, дотам, че единствения пропуск да са видените 4 джипа

Теория…

# 11 651
На мен друго ме направи впечатление от интервюто на майката на Ники - че не е имала връзка с него 2 седмици, та чак е търсила странични хора за инфо.
Защо? Знаем, че Алекс е говорил с баща си на 29, някъде имаше сведения, че единия в хижата предната вечер с майка си.
Защо тя не е могла да направи връзка с Ники цели две седмици преди убийството? Със сигурност е звъняла и на другите преди да търси странични.

Няма задни мисли, просто ми направи впечатление.
Или не сте гледали, или не сте слушали.
Ники е вече на 22.Няма нужда да казва на мама , че е ял, къпане и т.н.
Тя каза че след 10тина дни са щели да се приберат от морето.. Научава за палежа и убийството в Петрохан, и след като не се свързва с никой от къщата на морето, пали и тръгва натам.Там среща полицаите...

# 11 652
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
При случая Белнейски "професионалистите" "случайно" или не замърсиха местопрестъплението така, че да не могат да се извлекат читави улики и изкараха двете момичета всякакви, а родителите кофти, дисфункционални, нефели и незаинтересовани. Сега тези явно правят същото, защо ли? Разследват убийствата или замитат, така че да не може да се открие нещо повече от тяхната официална версия. Много, много жалко, че толкова невинни животи си отидоха. За децата и кучетата ми е особено тъжно. Истината за себе си съм убедена, че полицията няма никога да я каже.

# 11 653
Ако смяташ , че някой е убил детето ти и този някой не е представяния от властите , това е нещото за което се хващаш и ти дава сили .
Не, не. Зомбината е. Друг вариант няма за уж много съпричастните и шокирани потребителки.
Изумително и ненормално зомбирана. И не трябва да се вярва на нито една нейна дума.

# 11 654
"Вашите" хора са тея, около които не се намират неродности по никой от параграфите, които повтарям като мантра и вече се притеснявам за себе си. "Двойните аршини" са, че имало прогнил на брифинга, но малко се говори, че хората от хижата не е като да са от краен столичен квартал. И не съм визирала Вас, bird, да та ме апострофирате. Има хора, които не знам как успяват да си обяснят някакви неща - писмото от бабата, било защото е от страната на родителите на мъжа и майката, затова не им дава детето; какво лошо било да отиде дете на лагер - нямало ли да си пуснеш детето на стадиона/спортен лагер/Нешка Робева; давали 4 мъже,  приличащи на мутри, чак страшно изглеждащи, а хората от хижата, щото са юрист и счетоводител, не са им страшни. Бре, не са страшни, ама малко ги убиха/сампоубиха/убиха се/самоубиха се.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 23:36 от anmasu

Общи условия

Активация на акаунт