Криминални досиета

• 538 737
  • 11 816
  •   56
Отговори
# 11 655
  • софия
Цветът се променя в зависимост от ъгъла на снимане и осветлението, според мен.

# 11 656
Ако наистина нагоре са се качили 4 джипа моята теория за “отмъщение/разгневения родител” изглежда така:
- Иво и сие здраво са сгазили лука дотам, че да не могат да търсят помощ от полиция и институции
- Всички на хижата получават заплахи, които не вземат насериозно, но пък могат да обяснят смс-а до майката на Калушев (“знаем, че нещо лошо ще става, но не вярвайте на нищо с което ще ни клепат”/ накратко)
- Идват оскърбените лица и се саморазправят особено планирано и методично, дотам, че единствения пропуск да са видените 4 джипа

Теория…

# 11 657
На мен друго ме направи впечатление от интервюто на майката на Ники - че не е имала връзка с него 2 седмици, та чак е търсила странични хора за инфо.
Защо? Знаем, че Алекс е говорил с баща си на 29, някъде имаше сведения, че единия в хижата предната вечер с майка си.
Защо тя не е могла да направи връзка с Ники цели две седмици преди убийството? Със сигурност е звъняла и на другите преди да търси странични.

Няма задни мисли, просто ми направи впечатление.
Или не сте гледали, или не сте слушали.
Ники е вече на 22.Няма нужда да казва на мама , че е ял, къпане и т.н.
Тя каза че след 10тина дни са щели да се приберат от морето.. Научава за палежа и убийството в Петрохан, и след като не се свързва с никой от къщата на морето, пали и тръгва натам.Там среща полицаите...

# 11 658
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
При случая Белнейски "професионалистите" "случайно" или не замърсиха местопрестъплението така, че да не могат да се извлекат читави улики и изкараха двете момичета всякакви, а родителите кофти, дисфункционални, нефели и незаинтересовани. Сега тези явно правят същото, защо ли? Разследват убийствата или замитат, така че да не може да се открие нещо повече от тяхната официална версия. Много, много жалко, че толкова невинни животи си отидоха. За децата и кучетата ми е особено тъжно. Истината за себе си съм убедена, че полицията няма никога да я каже.

# 11 659
Майката беше плашеща - да осъзнаеш, че са ти убили детето и тя да е толкова емоционална дистанцирана и защитаваща убиеца. Не може да не знаела будизма, но нищо не каза.
Всички са впрегнати да оневиняват гуруто. Тази жена не проля ни една сълза.
Вчера е загубила сина си, аз изобщо съм изумена, че е в състояние да застане пред камера и да каже някакви смислени думи. Нито ще ми е до това, нито ще искам да се обяснявам, не дай боже никога.
Наистина е изумително това държание и не си обяснявам какво стои зад него. Освен зомбиране на тази майка, не се сещам друго. Не е нормално това.
Ако смяташ , че някой е убил детето ти и този някой не е представяния от властите , това е нещото за което се хващаш и ти дава сили .
Не, не. Зомбината е. Друг вариант няма за уж много съпричастните и шокирани потребителки.
Изумително и ненормално зомбирана. И не трябва да се вярва на нито една нейна дума.

# 11 660
"Вашите" хора са тея, около които не се намират неродности по никой от параграфите, които повтарям като мантра и вече се притеснявам за себе си. "Двойните аршини" са, че имало прогнил на брифинга, но малко се говори, че хората от хижата не е като да са от краен столичен квартал. И не съм визирала Вас, bird, да та ме апострофирате. Има хора, които не знам как успяват да си обяснят някакви неща - писмото от бабата, било защото е от страната на родителите на мъжа и майката, затова не им дава детето; какво лошо било да отиде дете на лагер - нямало ли да си пуснеш детето на стадиона/спортен лагер/Нешка Робева; давали 4 мъже,  приличащи на мутри, чак страшно изглеждащи, а хората от хижата, щото са юрист и счетоводител, не са им страшни. Бре, не са страшни, ама малко ги убиха/сампоубиха/убиха се/самоубиха се.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 23:36 от anmasu

# 11 661
Не искам да пускам отново записа, но на снимките от поляната кемпера е светъл с черна кабина.

# 11 662
Вчера е загубила сина си, аз изобщо съм изумена, че е в състояние да застане пред камера и да каже някакви смислени думи. Нито ще ми е до това, нито ще искам да се обяснявам, не дай боже никога.
Не съдете майките, особено ако и вие сте майка.
Аз преди време бях на поклонение на близък, там майката погребваше двата си сина. Усмихваше се на хората, просто психиката си има защити, ние бяхме втрещени, но човек не знае как ще реагира на нещо, докато то реално не му се случи.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 23:37 от Тук там

# 11 663
Аз виждам две сюжетни линии в темата.
Едната - хронология на "самоубийствата", която към момента е абсолютно нелогична и издиша по всички направления. Няма същинско разследване и веществени доказателства, няма други издирвани и заподозрени, само разни странни подхвърлени факти, малко видео, малко "една жена каза". Кметът май беше най-разговорлив, но го прибраха. Всичко се случва само и единствено в групата. Това разбрах дотук.
Втората - дейност, лични преживявания, вярвания, сексуална ориентация, бизнес, пари, политически свързаности, деца в рискова среда.
Очаквам утре да се появи информация и за момичето.

# 11 664
  • софия
.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 23:36 от zvаnchе

# 11 665
Кемперът е в сиво-синята гама. Кабината е по-различен цвят от караванната част. Не е малък, нито високопроходим.
Ако са пътували натам около 1 или 2 докато имаше сняг, при всяко положение трябва да са били с вериги.
Иначе кемперът е напълно автономен да издържи и 2-3 седмици далеч от цивилизацията.
Има ток, отопление на газ. Вода се пълни от всяка селска или планинска чешма.
До колкото за другите провизии, колко пък храна да им е трябвала. Допускам, че в 70-80% от прекараното време там са били в медитация.

# 11 666
Ако майката вярва, че някой друг го е извършил, не е ли нелогично  да се появява по тв, защото има опасност и за нея?! Обаче май по-важно й е да защити гуруто. Тези джипове само някаква жена ги е видяла и трябва да й повярваме.

# 11 667
От пресконференцията стана ясно,че дотук е установено следното:
Във вилата не са открити ДНК следи от трети лица. Куршумите са от наличните законни оръжия, намерени до починалите. Гилзите съответстват на нараняванията - 4 бр. Камерите показват 5 от 6-те лица в съответни времеви интервали. Липсват заснети други лица или данни за присъствие на такива. Има заснет пожар, тримата са там, не реагират, няма сигнал от тях към властите, има допълнителни подпалки. Повтарям - засега трети лица няма установени.
Няма данни за нападение на кемпера отвън, изтрелите са произведени вътре. Аутопсиите са готови, освен една. Експертизите не са готови, като са, ще ги оповестят.
Е какво дотук още? Ако нещо изглежда, мирише и има вкус на..., най-вероятно е.
Ако вследствие на допълнителни факти се установи че например вкусът, мирисът или видът не е съответен, ще мислим за шоколад, карамел или друго.

# 11 668
Кой ще заплашва майката? Вие вече прекалявате със страховете си?

# 11 669
Един джип със сигурност са имали

Общи условия

Активация на акаунт