Криминални досиета

• 550 752
  • 12 353
  •   325
Отговори
# 11 685
Ако още веднъж прочета "внушение", ще ми е за първи път Simple Smile Подхвърлят ви някоя дума и почва да циркулира като мантра.
Ненормалният гуру, за педофил не знам, е застрелял дете в главата.
И на мен, ако прочета още веднъж твърдения на очевидец на трагедията, също ще ми е за първи път.

# 11 686
За мен майката  излезе да защитава сина си семейството.За седмица толкова много кал се хвърли по тях...Защото нямаше нищо за Ники, нищо за семейството му...Е, оказа се , че не е бил захвърлен..Знаете ли колко родители има , които живеят с децата си, но в действителност не ги познават...И после се изненадват, като разберат, че вземат друга, че участват в групировки, че пушат...

# 11 687
Не знам, съзнавате ли, колко нелепи са думите Ви!
Нямате респект и от смъртта.
Никакъв респект нямам към педофили детеубийци. Виновен.

# 11 688
  • София
Flip, да, не всеки убиец е педофил и обратно.

И? Какво значение има? Това ли е въпросът, който не ви дава мира на будните потребители - дали е бил педофил? От всичко, ама от всичко, което се случи, най-страшното е, че бе направено "внушение" за педофилия, всичко друго е точно?

# 11 689
  • София
Аз имам само един въпрос към невярващите в изнесените данни. Наистина ли вярвате, че прокуратура, полиция, патолози, разследващи и др. са се на говорили да измислят теории и да прикриват какво - някаква страшна държавна тайна.

# 11 690

Но да се хвърлят обвинения, без да има доказателства е просташко.
Доказателства за безотговорността на родителите има. И двамата, сами заявиха, че най-доброто решение, което са взимали е да дадат децата си на гуруто. По-ясно доказателство няма. Ми не е нормално да си дадеш детето в секта, както и да се върти. И да, че е секта доказателствата са на лице. Всяко нерегистрирана религия е така по закон, а както стана ясно, гуруто си е изобретил религията сам.
А и майката на Николай се е обръщала към него с "лама", имаше снимка на пост назад
Най-тегавото е, че майката на Ники днес потвърди, че не съжалява, че е поверила детето си на ламата, също както и бащата на Алекс. Как е възможно да говориш подобни неща, имайки предвид, че децата са мъртви именно заради него.. Не ми го побира главата.

# 11 691
Аз имам само един въпрос към невярващите в изнесените данни. Наистина ли вярвате, че прокуратура, полиция, патолози, разследващи и др. са се на говорили да измислят теории и да прикриват какво - някаква страшна държавна тайна.
И мен това ме изумява. Всеки човек, който живее с такива страхове е потенциален жертва на някакъв лама.

# 11 692
Много ме кефят тия коментари за зомбираните. Чувствам се като в живите мъртви, всички са зомбита.

Радев призовава разследващите за прозрачност в разследването, и за разкриване на УБИЙСТВАТА. Интересно, май Радев не вярва много на официалната версия.

# 11 693
  • София

Нелегитимен главен прокурор, съмнителен министър на МВР в оставка, който излъга над 10 пъти за побоя в Русе, разследващи, които отричат, че са били там, след като свидетел /кметът/ каза, че са били. Полиция и ТОЛ система, която не може да улови кемпер, а уж беше избягал с черен джип към Бургас.

# 11 694
Flip, да, не всеки убиец е педофил и обратно.

И? Какво значение има? Това ли е въпросът, който не ви дава мира на будните потребители - дали е бил педофил? От всичко, ама от всичко, което се случи, най-страшното е, че бе направено "внушение" за педофилия, всичко друго е точно?
Не знам, не мога да съдя за другите, не смятам и че имам абсолютните истини и се опитвам да проявявам уважение и добър тон.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 23:59 от Tsugumi_

# 11 695
От пресконференцията стана ясно,че дотук е установено следното:
Във вилата не са открити ДНК следи от трети лица. Куршумите са от наличните законни оръжия, намерени до починалите. Гилзите съответстват на нараняванията - 4 бр. Камерите показват 5 от 6-те лица в съответни времеви интервали. Липсват заснети други лица или данни за присъствие на такива. Има заснет пожар, тримата са там, не реагират, няма сигнал от тях към властите, има допълнителни подпалки. Повтарям - засега трети лица няма установени.
Няма данни за нападение на кемпера отвън, изтрелите са произведени вътре. Аутопсиите са готови, освен една. Експертизите не са готови, като са, ще ги оповестят.
Е какво дотук още? Ако нещо изглежда, мирише и има вкус на..., най-вероятно е.
Ако вследствие на допълнителни факти се установи че например вкусът, мирисът или видът не е съответен, ще мислим за шоколад, карамел или друго.

Дотук добре, но не чухме никаква причина да се самоубият/убият взаимно шест човека,?

# 11 696
  • при късмета
Не прикриват държавна тайна, просто собствената си бездарност

Но да се хвърлят обвинения, без да има доказателства е просташко.
Доказателства за безотговорността на родителите има. И двамата, сами заявиха, че най-доброто решение, което са взимали е да дадат децата си на гуруто. По-ясно доказателство няма. Ми не е нормално да си дадеш детето в секта, както и да се върти. И да, че е секта доказателствата са на лице. Всяко нерегистрирана религия е така по закон, а както стана ясно, гуруто си е изобретил религията сам.
А и майката на Николай се е обръщала към него с "лама", имаше снимка на пост назад
Най-тегавото е, че майката на Ники днес потвърди, че не съжалява, че е поверила детето си на ламата, също както и бащата на Алекс. Как е възможно да говориш подобни неща, имайки предвид, че децата са мъртви именно заради него.. Не ми го побира главата.
Точно това имах предвид. Защото и моята глава не го побира

# 11 697
И защо непрекъснато го наричате "ламата"? Той си има име - Ивайло Калушев.
Ой, милинкия той. Да не го засегнем, моля ви се. Жив и здрав да ни е!
Не знам, съзнавате ли, колко нелепи са думите Ви!
Нямате респект и от смъртта.

Гуруто е педофил и убиец, водач на секта, който по всяка вероятност е причинил смъртта на Алекс директно и на Ники индиректно. Утежнил си е кармата по ужасен начин и е много важно да се наричат нещата с истинските им имена,за да може поне държавата да следи за други подобни случаи. Може да предпази други деца от фалшиви духовни учители.

# 11 698
Не знам защо спорите. Буквално снимките на сателит могат да разрешат казуса за няма и 15 минути. Едно обаче остава ясно - никой няма вяра на МВР и тази организация/институция/каквото и да е трябва да се закрие и да се направи нещо ново с адекватни хора. Същото и за прокурорите.
[/b]

При "само" 5 милиарда лева бюджет, откъде пари за сателит, отива за заплати на 51000+ милиционери.
Те 1 седмица търсят кемпер на камерите, а самия кемпер го намери овчар.
А за 9тото джудже, да не говорим (май си търси нова работа като кинокритик).

# 11 699
Според мен докато се разберат причините ще мине известно време. Да се направят всички възможни проверки. На пари, имоти, фирми, разпитат се свидетели, всичко

Общи условия

Активация на акаунт