Криминални досиета

• 539 331
  • 11 821
  •   95
Отговори
# 11 685
Наричаме го лама, защото той се е смятал за такъв, проблем ли е?
За снимката - нямам представа какви са тези дрехи, но би логично да са някакви будистки/тибетски.

# 11 686
Не знам защо спорите. Буквално снимките на сателит могат да разрешат казуса за няма и 15 минути. Едно обаче остава ясно - никой няма вяра на МВР и тази организация/институция/каквото и да е трябва да се закрие и да се направи нещо ново с адекватни хора. Същото и за прокурорите.

Какво му е на дрехите? Народна носия от по-далечна Азия.

Не правете внушения, говорете от собствено име. Стана ясно вече, че много от потребителите имат вяра на МВР и институциите.

# 11 687
  • София
Ако още веднъж прочета "внушение", ще ми е за първи път Simple Smile Подхвърлят ви някоя дума и почва да циркулира като мантра. Ненормалният гуру, за педофил не знам, е застрелял дете в главата. Какви въпроси още си задавате, кому ги задавате, какви съмнения ви гонят?

# 11 688
И защо непрекъснато го наричате "ламата"? Той си има име - Ивайло Калушев.
Ой, милинкия той. Да не го засегнем, моля ви се. Жив и здрав да ни е!
Не знам, съзнавате ли, колко нелепи са думите Ви!
Нямате респект и от смъртта.

# 11 689
Ако майката вярва, че някой друг го е извършил, не е ли нелогично  да се появява по тв, защото има опасност и за нея?! Обаче май по-важно й е да защити гуруто. Тези джипове само някаква жена ги е видяла и трябва да й повярваме.
Ако никой не ги търси тези джипове, така и ще си остане........За мен е тревожно, че за тези джипове, никой журналист не зададе въпрос, за да чуем, поне, знаем за джиповете, проверихме движението им по пътни камери, били са / не са били там, имат/нямат връзка със случая.

# 11 690
Калушев с Александър вдясно и непознато по-малко момче вляво. Обърнете внимание на дрехите им. Някаква жена е качила скрийншота във ФБ.

Снимката (фонът) е много зле, но ми прилича на Азия.

# 11 691
  • # супернатурална #
От пресконференцията стана ясно,че дотук е установено следното:
Във вилата не са открити ДНК следи от трети лица. Професионалисти, , не са оставили следи Куршумите са от наличните законни оръжия, намерени до починалите. Изненадали са ги/познавали са ги и са ги екзекутирали със собствените им оръжия Гилзите съответстват на нараняванията - 4 бр. 4 броя? Камерите показват 5 от 6-те лица в съответни времеви интервали. Губят се часове в ключовите моментиЛипсват заснети други лица или данни за присъствие на такива. Виж предишното болднато Има заснет пожар, тримата са там, кои трима, лицата не се виждат ясно не реагират, няма сигнал от тях към властите, има допълнителни подпалки. Повтарям - засега трети лица няма установени. И свидетелката с джиповете е зомбирана
Няма данни за нападение на кемпера отвън, изтрелите са произведени вътре. Аутопсиите са готови, освен една. Експертизите не са готови, като са, ще ги оповестят.
Е какво дотук още? Ако нещо изглежда, мирише и има вкус на..., най-вероятно е.
Ако вследствие на допълнителни факти се установи че например вкусът, мирисът или видът не е съответен, ще мислим за шоколад, карамел или друго.
Като изсипеш една кофа с......още в началото, всичко започва да мирише на .....

# 11 692
Аз когато мисля за тия деца Александър и Николай, предпочитам да вярвам, че са изживяли живота си много щастливо, според техните разбирания. Така ми е по-лесно да приема случилото се. Починали са млади, но се надявам да са имали страхотни моменти. Дано не се докаже това със сексуалното насилие, аз не исках да го вярвам и дори мислех, че Калушев им е биологичен баща.

# 11 693
  • при късмета

Но да се хвърлят обвинения, без да има доказателства е просташко.
Доказателства за безотговорността на родителите има. И двамата, сами заявиха, че най-доброто решение, което са взимали е да дадат децата си на гуруто. По-ясно доказателство няма. Ми не е нормално да си дадеш детето в секта, както и да се върти. И да, че е секта доказателствата са на лице. Всяко нерегистрирана религия е така по закон, а както стана ясно, гуруто си е изобретил религията сам.
А и майката на Николай се е обръщала към него с "лама", имаше снимка на пост назад

# 11 694
Ако още веднъж прочета "внушение", ще ми е за първи път Simple Smile Подхвърлят ви някоя дума и почва да циркулира като мантра.
Ненормалният гуру, за педофил не знам, е застрелял дете в главата.
И на мен, ако прочета още веднъж твърдения на очевидец на трагедията, също ще ми е за първи път.

# 11 695
За мен майката  излезе да защитава сина си семейството.За седмица толкова много кал се хвърли по тях...Защото нямаше нищо за Ники, нищо за семейството му...Е, оказа се , че не е бил захвърлен..Знаете ли колко родители има , които живеят с децата си, но в действителност не ги познават...И после се изненадват, като разберат, че вземат друга, че участват в групировки, че пушат...

# 11 696
Не знам, съзнавате ли, колко нелепи са думите Ви!
Нямате респект и от смъртта.
Никакъв респект нямам към педофили детеубийци. Виновен.

# 11 697
  • София
Flip, да, не всеки убиец е педофил и обратно.

И? Какво значение има? Това ли е въпросът, който не ви дава мира на будните потребители - дали е бил педофил? От всичко, ама от всичко, което се случи, най-страшното е, че бе направено "внушение" за педофилия, всичко друго е точно?

# 11 698
  • София
Аз имам само един въпрос към невярващите в изнесените данни. Наистина ли вярвате, че прокуратура, полиция, патолози, разследващи и др. са се на говорили да измислят теории и да прикриват какво - някаква страшна държавна тайна.

# 11 699

Но да се хвърлят обвинения, без да има доказателства е просташко.
Доказателства за безотговорността на родителите има. И двамата, сами заявиха, че най-доброто решение, което са взимали е да дадат децата си на гуруто. По-ясно доказателство няма. Ми не е нормално да си дадеш детето в секта, както и да се върти. И да, че е секта доказателствата са на лице. Всяко нерегистрирана религия е така по закон, а както стана ясно, гуруто си е изобретил религията сам.
А и майката на Николай се е обръщала към него с "лама", имаше снимка на пост назад
Най-тегавото е, че майката на Ники днес потвърди, че не съжалява, че е поверила детето си на ламата, също както и бащата на Алекс. Как е възможно да говориш подобни неща, имайки предвид, че децата са мъртви именно заради него.. Не ми го побира главата.

Общи условия

Активация на акаунт