Криминални досиета

• 540 471
  • 11 836
  •   156
Отговори
# 11 670
"Вашите" хора са тея, около които не се намират неродности по никой от параграфите, които повтарям като мантра и вече се притеснявам за себе си. "Двойните аршини" са, че имало прогнил на брифинга, но малко се говори, че хората от хижата не е като да са от краен столичен квартал. И не съм визирала Вас, bird, да та ме апострофирате. Има хора, които не знам как успяват да си обяснят някакви неща - писмото от бабата, било от защото е от страната на родителите на мъжа, какво лошо било да отиде дете на лагер - нямало ли да си пуснеш детето на стадиона/спортен лагер/Нешка Робева; давали 4 мъже,  приличащи на мутри, чак страшно изглеждащи, а хората от хижата, щото са юрист и счетоводител, не са им страшни. Бре, не са страшни, ама малко ги убиха/сампоубиха/убиха се/самоубиха се.
Напротив. Точно защото се намират много нередности, се говори, обсъжда, пита, разсъждава и т.н.
Но по двойния аршин всеки, който не повтаря като мантра "ненормален гуру педофил" и пита разни неща, няма угодия, заслепен е и е изгубил принципите си.

# 11 671
  • София
Темата се изроди, заради запалените защитници на гуруто и сектата, който нападат агресивно всяко мнение различно от тяхното. Обиждат и дават квалификации на другите потребителки. Много грозно поведение.

Дали? А приказките "Вие знаете ли... давате ли си сметка.... какви сте вие...." и т.н.

Сега, аз знам, че всички тук сте перфектни майки с перфектни деца, ама има и такива, които не са. И няма нужда от обиди и грозни внушения какво било в главата на една почернена майка.
Не била плакала? Ами за удоволствие на форума ли да плаче в ефир? Може да изживява трагедията и без да плаче публично. Ще плаче после.
Но да се хвърлят обвинения, без да има доказателства е просташко.

Е, нали отначало тук се твърдеше, че ИК е убил всички. Явно не е така. Затова обвиняващите бързат да намерят друга версия. И защо непрекъснато го наричате "ламата"? Той си има име - Ивайло Калушев.

# 11 672
Това са Леон и Александър с гуруто!

# 11 673
  • София
Не знам защо спорите. Буквално снимките на сателит могат да разрешат казуса за няма и 15 минути. Едно обаче остава ясно - никой няма вяра на МВР и тази организация/институция/каквото и да е трябва да се закрие и да се направи нещо ново с адекватни хора. Същото и за прокурорите.

Какво му е на дрехите? Народна носия от по-далечна Азия.

# 11 674
Това прилича на ИИ, извинявам се, ако е реална снимка все пак.

# 11 675
Калушев е с Ники, който е с дълга коса.

# 11 676
Едно обаче остава ясно - никой няма вяра на МВР и тази организация/институция/каквото и да е трябва да се закрие и да се направи нещо ново с адекватни хора. Същото и за прокурорите.

Аз предлагам да спретнем две НПО "Национална Агенция", които да изземат ролята на полицията и на прокуратурата...
Важно е членовете да медитират по 5 часа на ден за психическа уравновесеност. Май има останали живи подходящи кадри.

Леле, без да политизирам темата, изумяват ме и ме плашат някои хора, всеки да си вади заключенията от написаното тук ...

# 11 677
Наричаме го лама, защото той се е смятал за такъв, проблем ли е?
За снимката - нямам представа какви са тези дрехи, но би логично да са някакви будистки/тибетски.

# 11 678
Не знам защо спорите. Буквално снимките на сателит могат да разрешат казуса за няма и 15 минути. Едно обаче остава ясно - никой няма вяра на МВР и тази организация/институция/каквото и да е трябва да се закрие и да се направи нещо ново с адекватни хора. Същото и за прокурорите.

Какво му е на дрехите? Народна носия от по-далечна Азия.

Не правете внушения, говорете от собствено име. Стана ясно вече, че много от потребителите имат вяра на МВР и институциите.

# 11 679
  • София
Ако още веднъж прочета "внушение", ще ми е за първи път Simple Smile Подхвърлят ви някоя дума и почва да циркулира като мантра. Ненормалният гуру, за педофил не знам, е застрелял дете в главата. Какви въпроси още си задавате, кому ги задавате, какви съмнения ви гонят?

# 11 680
И защо непрекъснато го наричате "ламата"? Той си има име - Ивайло Калушев.
Ой, милинкия той. Да не го засегнем, моля ви се. Жив и здрав да ни е!
Не знам, съзнавате ли, колко нелепи са думите Ви!
Нямате респект и от смъртта.

# 11 681
Ако майката вярва, че някой друг го е извършил, не е ли нелогично  да се появява по тв, защото има опасност и за нея?! Обаче май по-важно й е да защити гуруто. Тези джипове само някаква жена ги е видяла и трябва да й повярваме.
Ако никой не ги търси тези джипове, така и ще си остане........За мен е тревожно, че за тези джипове, никой журналист не зададе въпрос, за да чуем, поне, знаем за джиповете, проверихме движението им по пътни камери, били са / не са били там, имат/нямат връзка със случая.

# 11 682
Калушев с Александър вдясно и непознато по-малко момче вляво. Обърнете внимание на дрехите им. Някаква жена е качила скрийншота във ФБ.

Снимката (фонът) е много зле, но ми прилича на Азия.

# 11 683
Аз когато мисля за тия деца Александър и Николай, предпочитам да вярвам, че са изживяли живота си много щастливо, според техните разбирания. Така ми е по-лесно да приема случилото се. Починали са млади, но се надявам да са имали страхотни моменти. Дано не се докаже това със сексуалното насилие, аз не исках да го вярвам и дори мислех, че Калушев им е биологичен баща.

# 11 684
  • при късмета

Но да се хвърлят обвинения, без да има доказателства е просташко.
Доказателства за безотговорността на родителите има. И двамата, сами заявиха, че най-доброто решение, което са взимали е да дадат децата си на гуруто. По-ясно доказателство няма. Ми не е нормално да си дадеш детето в секта, както и да се върти. И да, че е секта доказателствата са на лице. Всяко нерегистрирана религия е така по закон, а както стана ясно, гуруто си е изобретил религията сам.
А и майката на Николай се е обръщала към него с "лама", имаше снимка на пост назад

Общи условия

Активация на акаунт