Криминални досиета

• 545 667
  • 12 108
  •   314
Отговори
# 11 550
Нешка беше ли въоръжена? И нейните момичета играеха гимнастика, а не будистки практики по 5 часа дневно. Как може да се сравнява нормален спорт и усилия с живот с някакъв човек, който е против нормалното образование?

# 11 551
на пресконференцията изобщо никой не е говорил за две дупки от куршум в една глава.
Ето. Само, че в момента не мога да търся и самия запис, има го навсякъде, просто това намерих за по-бързо.
Скрит текст:

това е истината трудна за преглъщане, това за съфорумката по - горе, дето не й мина внушението.

# 11 552
  • София
Мен четирите джипа много ми бодат мозъка. Супер ме е яд, че някой журналист днес не попита за тях, ами една леля десет минути истерично крещеше с настояване да й кажат кожа точно ще разпитат Терзиев. Щото най-важното на разследващите в момента им е някакво дарение от преди 3-4 години.

# 11 553
Каква теория, каква вяра? Тия са дали децата си за отглеждане на някакъв чичко в гората. Абе ей, вие нормални ли сте бе? Какви хора сте вие бе, какви жени? Някои от вас предполагам и майки.
Какво се случва тука бе, хора? Какво се случи с тоя народ?
Народът откачи покрай педофили, салони, кабинети, камери и навсякъде вижда лоши чичковци. Тези мъже са практикували екстремни спортове, професионалисти са, водели са лагери, ако бяха баскетболисти, можеше ли децата да ходят с тях по спортни лагери, да ги отглеждат по стадиони, да пътуват от място на място, да спят при отбора, а не при мама? Няма още никакви факти и доказателства, че там са се  извършвали нередни не, ами направо престъпни работи с деца, но вече обществото е изпаднало в истерия.
ПП.Сетих се как едно време и срещу Нешка скачаха родители, че измъчва малки момиченца.

Нова, не става дума за лагер, а става дума за дългосрочно съжителстване на деца с мъже без семейства. За това говорим. Няма нужда да ти се привижда нещо, то е казано директно --- деца, които са дадени да ги отглеждат чужди мъже, които нямат приятелки или съпруги. Леон почти година е изкарал с ламата в хижа Петрохан и няма данни да е воден на училище през този период. За Алекс също няма данни да ходи на училище, той живее с ламата и други чичковци от 12 годишен. Това лагер ли е?

# 11 554
Нешка беше ли въоръжена? И нейните момичета играеха гимнастика, а не будистки практики по 5 часа дневно. Как може да се сравнява нормален спорт и усилия с живот с някакъв човек, който е против нормалното образование?

Откъде  знаеш, че няма жертви и там? Да не ядат да не станат дебели....

Показаха в репортажа четирима мутряги. Чудят се в нета от коя служба са, чак страшни

# 11 555
  • София
Скрит текст:
У  нас досега не са се случвали подобни неща и нормално всички да са готови по-скоро да повярват в извънземни и всякакви конспиративни теории, отколкото да приемат, че има толкова лоши хора, чак толкова лоши наистина, че те могат да са били симпатични, да са будили доверие у другите и накрая да се е стигнало дотук. Таргета на Калушев официално са били тормозени в училище деца, деца от разбити семейства или с отсъстващи родителски фигури. Това си е психопатска класика и подобни истории се случват непрекъснато в други страни.

Не харесвам Сарафов, не съм фен на държавното управление, но тук тия неща трябва да се отличават.

Как не са намерили кемпера? И как си представяте, че го намират? Това не е американски касов хит, за да стоят от някакви служби пред мощни компютри, които ползват свързани всички камери в страната плюс лицево разпознаване и разпознаване на номера. ТОЛ камерите правят снимки и то на нарушения, тук нямаме някаква единна мрежа за видеонаблюдение с всички екстри.

Другото не е нещо невероятно и невиждано. Малко медитации, друсане с контрол на дишането и лишаване на мозъка от кислород си е класика, по 4-5 часа така и то не халюцинации и психоза, ами всичко може да стане.
И само ще ви припомня Спас от Кочериново, също психопат, успял да се представя за друг човек с години и да излъже топ журналисти, които живеят и работят по света. Интелигентни хора с критично мислене, не деца. А той пълен смотаняк от някакво село. Това е психопат. Умеят ги тези неща.
Добре написано, но не е професионално да поставяш диагнози (доколкото съм чувала, си психолог), освен ако не разполагаш с много повече от изнесената информация и не го познаваш.
Не съм психолог, социолог съм. Профилът не е диагноза, а и сериозни криминални психолози са на това мнение. Човекът е мъртъв и вече не може да му се направи тройна експертиза, но това не означава, че е такава мистерия личност, която не е невиждана преди. Подобни случаи има доста по света.

# 11 556
Никола Тесла, ами ето и аз задавам въпрос.
Как си обяснявате, че 3мата с кемпера, ако са в критична, животозастрашаващи ситуация и свидетели на тройна екзекуция, не са успели да сигнализират за ставащото?
Ако ИК може да използват социалните мрежи, за да сложи стихотворение на Ботев, защо не драсна 3 реда да каже "Хора, помагайте, 3ма са убити, преследват ни"?

# 11 557
Скрит текст:
У  нас досега не са се случвали подобни неща и нормално всички да са готови по-скоро да повярват в извънземни и всякакви конспиративни теории, отколкото да приемат, че има толкова лоши хора, чак толкова лоши наистина, че те могат да са били симпатични, да са будили доверие у другите и накрая да се е стигнало дотук. Таргета на Калушев официално са били тормозени в училище деца, деца от разбити семейства или с отсъстващи родителски фигури. Това си е психопатска класика и подобни истории се случват непрекъснато в други страни.

Не харесвам Сарафов, не съм фен на държавното управление, но тук тия неща трябва да се отличават.

Как не са намерили кемпера? И как си представяте, че го намират? Това не е американски касов хит, за да стоят от някакви служби пред мощни компютри, които ползват свързани всички камери в страната плюс лицево разпознаване и разпознаване на номера. ТОЛ камерите правят снимки и то на нарушения, тук нямаме някаква единна мрежа за видеонаблюдение с всички екстри.

Другото не е нещо невероятно и невиждано. Малко медитации, друсане с контрол на дишането и лишаване на мозъка от кислород си е класика, по 4-5 часа така и то не халюцинации и психоза, ами всичко може да стане.
И само ще ви припомня Спас от Кочериново, също психопат, успял да се представя за друг човек с години и да излъже топ журналисти, които живеят и работят по света. Интелигентни хора с критично мислене, не деца. А той пълен смотаняк от някакво село. Това е психопат. Умеят ги тези неща.
Добре написано, но не е професионално да поставяш диагнози (доколкото съм чувала, си психолог), освен ако не разполагаш с много повече от изнесената информация и не го познаваш.
Не съм психолог, социолог съм. Профилът не е диагноза, а и сериозни криминални психолози са на това мнение. Човекът е мъртъв и вече не може да му се направи тройна експертиза, но това не означава, че е такава мистерия личност, която не е невиждана преди. Подобни случаи има доста по света.

Бояна, би ли споделила за чий психологичен профил говориш? Мерси.

# 11 558
По педофилската линия оттук насетне могат да излязат сведения само от други деца, участвали в лагерите и другите дейности или живели в комуните. Или от техни близки.

Засега имаме един сигнал до прокуратурата, който е стигнал доникъде поради отказ от съдействие на родители и близки, което не означава непременно, че няма нищо за разследване. Имаме, според медиите, и една анонимна жертва на сексуални посегателства от малко населено място в Софийска област. Но много хора няма да повярват, докато някой не излезе с лицето си, а това е много трудно в такива ситуации.
Вижте, двете неща са различни. Ако престъплението е от личен характер (клевета, обида и т.н.), оттеглянето на тъжбата спира разследването, но ако сигналът е за престъпление от общ характер, включително педофилия, то разслвдащите, дори и при оттеглен сигнал са длъжни да продължат.

# 11 559
За съжаление подозренията за "накърняване физическата неприкосновеност на малолетни лица" се потвърждава от разследващи журналисти без да се дава яснота дали се е случило убийство или самоубийство. От друга страна няколко човека вече коментират факта, че базите са създавани към външни за ЕС граници, където минават канали за трафик на наркотици.

# 11 560
Мен четирите джипа много ми бодат мозъка. Супер ме е яд, че някой журналист днес не попита за тях, ами една леля десет минути истерично крещеше с настояване да й кажат кога точно ще разпитат Терзиев. Щото най-важното на разследващите в момента им е някакво дарение от преди 3-4 години.
Ще ме извиняваш Бърди, бъди коректна. Соня Колтуклиева пикаджийката и онази с устата, дето не й знаем името. Платени простакеси.

# 11 561
Малко да разсея, един познат днес ми казва, че кой им чистел тая голяма къща и готвел на тия като няма жени там. Всеки с проблемите си.

# 11 562

Откъде  знаеш, че няма жертви и там? Да не ядат да не станат дебели....

Показаха в репортажа четирима мутряги. Чудят се в нета от коя служба са, чак страшни

Абсолютно. По една или друга причина, познавам Нешка и действително е ФАКТ, че има не малко момичета, които не са издържали психически.
Но да, това се толерира, сигурно защото е жена и не е разполагала с физическо оръжие. Нищо, че то и анорексии и булимии могат да са за цял живот. Simple Smile

# 11 563
По педофилската линия оттук насетне могат да излязат сведения само от други деца, участвали в лагерите и другите дейности или живели в комуните. Или от техни близки.

Засега имаме един сигнал до прокуратурата, който е стигнал доникъде поради отказ от съдействие на родители и близки, което не означава непременно, че няма нищо за разследване. Имаме, според медиите, и една анонимна жертва на сексуални посегателства от малко населено място в Софийска област. Но много хора няма да повярват, докато някой не излезе с лицето си, а това е много трудно в такива ситуации.
Това е така, за съжаление.
И е много, много притеснително.

Изобщо, целият случай е много притеснителен, защото навежда на изводи, че държавата с всичките й институции не може да опази деца в риск, нито може да гарантира правата и безопасността на гражданите.

# 11 564
Какви разследващи журналисти? И те са яхнали вълната на лайковете. Журналисти в истинския смисъл няма. Само заекват и се потят по ТВ нечленоразделно, а в печатните медии - неграмотно.

Общи условия

Активация на акаунт