Криминални досиета

• 557 107
  • 12 614
  •   287
Отговори
# 12 075
Извинете, но не успях да прочета всичко.
Стана ли ясно кой е дошъл с джиповете? И къде са джиповете сега?
Официална информация за джиповете няма.
Има твърдение на една жена във фейсбук, че е видяла джипове.
Майката снощи каза, че тази жена не е потърсена от службите.

# 12 076
Скрит текст:
Може да са изчистили отделните шумове. Но защо пускат само отделни кратки откъси, които насочват в определена посока? Ако не знаем контекста, а гледаме този запис без да знаем кой е на него и кога е снимано, в него няма абсолютно нищо смущаващо и странно. Трима човека стоят и си говорят отвън, смеят се,  изглеждат спокойни, кучето тича наоколо. Преди това техни познати си тръгват съвсем спокойно без бързане и си взимат довиждане.

Което казах и аз вчера. Нищо от видеата не сочи към самоубийство, колкото и някой да се опитва да внуши, че е така.
Това е така, но само ако ги гледаш извън контекста, просто едни видеа на сбогуващи се хора. В момента това е невъзможно, имаме 6 убити.

Точно обратното е. Ако се абстрахира от всичко човек, бил е 2 седмици в кома, не знае нищо за случилоно се, му пуснат видеото последното което ще си помисли човек е че тези хора ще се гръмнат.

А контекста кой го дава. Сарафов. В този запис аз не виждам отчаяни хора които ще се самоубият. И точно щото не се вижда нищо такова, ни обясняваш че е пэнеже записа бил изваден от контекста на Сарафов. Знам, още от началото Сарафов напрактика разреши случая, без никакви видеа, нищо че го обяви за неразрешим Туин Пийкс.
Приличат на хора, които са решили да напуснат и да се изнесат за известно време. Не на отчаяни самоубийци. 15 годишното момче стои от страни, него никой не го прегръща. Явно него няма “да го самоубиват”.

# 12 077
# 12 078
Слушам в момента Асен Йорданов в подкаста на Дарик. Той няколко пъти натърти, че работи само с доказуеми материали и няма да прави внушения, които после все пак прави, но както и да е - изнесе наистина интересни факти за дейността на НАКЗТ (дано правилно пиша абревиатурата).
После обаче каза нещо още по-интересно. Без да споменава думата педофилия, с ясен намек за нея, каза, че около тези хора винаги е имало деца, момчета, и че е имало множество сигнали срещу тях (не каза от кого са тези сигнали и какви са тези сигнали), които са проверявани първо от ГДБОП, следва отказ от разследването, после прокуратура, после ДАНС, после спомена Закрила на детето - и всички тези разследвания отпадат от отговорността на същата тази държава, която днес обявява "педофилски кръга".
Разбирате ли какво става тук - има сигнал(и), няколко държавни структури се заемат с разследване, не се стига до никакви резултати, но въпреки това същите тези структури сега изнасят информация за неморална дейност.
Стигнах дотук, ще продължа да слушам после.
Може ли линк към подкаста?
Ей това през цялото време ми се набива много очи - защо при такива сигнали и при толкова червени флагове няма действия. Отделно другите сигнали по другата линия.

https://www.youtube.com/watch?v=x25CHfADlTc&t=1s

Специално по другата линия, дейността на НАКЗТ е имало отявлено пресиране и подтискане на сигналите, това е обяснено от инж, Куманов, пак в интервю на Дарик. Даже за заграбената земя постфактум след като Сандов им казва да махат оградите, се измисля пчелин...тоест чадър със сигурност е имало. Поне за дейността на НАКЗТ става ясно, че е иймало покриване. Там има много очевидци и мнооожество сигнали за всякаква неправомерна дейност.

Това с потенциалните сексуалните злоупотреби естествено е имало много по-малко свидетели, а и там е нормално да не се разкриват детайли, защото касае деца.

Но може Калушев като гуру наистина да има поне някакви връзки в служби, щом някой му е лийкнал сигнала на бабата и дядото...

Коментира се, че дори това подписване

# 12 079
  • София
Прочетох предположение, че разговорът, който вчера беше представен, е ироничен към Ивайло и сега ми звучи по-разбираем. Казват: "За мен беше чест.", "За мен беше шефова чест..." Това ми е странен израз, но е възможно на Калушев да са казвали шеф или така са го наричали иронично. Това обяснява и средния пръст, за който пишехте. Беше насочен в посоката на тръгване на кемпера. Не звучат като да му се кланят, камо ли да си правят с него ритуално самоубийство.
Звучи като закриване на предприятието от ИК и подигравка на бивши работници към шефа. Тази прегръдка в първото видео беше инициирана от ИК, единият беше тръгнал да се прибира и се върна. Ама да не се е върнал по нощите и ИК и да ги е подпали?

# 12 080
А, нали уж нямаше никакви чадъри, Мария?

# 12 081
Средните пръсти са за нас.

Това с джиповете са наши интерпретации, след като някаква госпожа в една от медиите даде интервю, че ги е видяла да отиват към хижата. Дамата се оказа някаква позната на групата, която точно в ония дни се е намирала до някаква чешма. Дали е така, или дамата лъже, за да оневини приятелите си не знам.

# 12 082
Може да са изчистили отделните шумове. Но защо пускат само отделни кратки откъси, които насочват в определена посока? Ако не знаем контекста, а гледаме този запис без да знаем кой е на него и кога е снимано, в него няма абсолютно нищо смущаващо и странно. Трима човека стоят и си говорят отвън, смеят се,  изглеждат спокойни, кучето тича наоколо. Преди това техни познати си тръгват съвсем спокойно без бързане и си взимат довиждане.

Което казах и аз вчера. Нищо от видеата не сочи към самоубийство, колкото и някой да се опитва да внуши, че е така.
Не води и към подпалване,на записа се вижда ,че имат фенер и слизат към мазето,и в същото време стаята с будистка литература запазена?
Значи са ги убили и после са тръгнали да убиват и техните познати на Околчица.
Внушава ни се от полиция, следователи, лекари и всички свързани и прикриващи мафията.
Използват артисти и ИИ, за да ни убедят, че сами са посегнали на живота си.
Това ли искате да ни внушите?

# 12 083
  • София
Бояна, къде ги слуша/ гледа тези криминални психолози?
За мен самият Росен Йорданов си е нарцис. Не се доверявам на неговата "експертиза"
Интересно Тодор Тодоров защо не се е появявал, явно няма достатъчно данни за да се изкаже или самият той работи по случая
Трябва ли да им търся имената? Не се заяждам. Има криминални психолози с по 30 и отгоре години стаж, сигурно нищо не разбират на фона на обикновените граждани... Така и няма да разберем, защото не могат да се направят тройни психиатрични експертизи на мъртви хора. Тук се сблъскват твърде много фактори, които пречат да се видят фактите. Пълната липса на доверие в институциите е факт и не е случайна, затова и никой не иска да приеме, че не може да има доверие и на личната си преценка за хората. Твърде много е. Пък е много трудно, наистина много, от позицията на нормална човешка логика да се разбере ненормалното и ужасяващото, както е в случая.

# 12 084
Zvanche, нали говорим за доказателства?
Има ли снимка реално, която може да се види или всичко е рекъл-казал?
Ако ще изравяме от фейсбук постове, които просто да подкрепят нашата теза, тука ще се напълни с картинки.

# 12 085

За втори път виждам някой да говори за тази снимка, явно наистина съществува.

# 12 086
Да, и една съфорумка каза, че я е видяла.

# 12 087
Хомосексуалността не е престъпление, да.. Също и като да си служил на българската държава в качеството си на служител на ДС. Обаче, убийство, и склоняване към самоубийство са си престъпления, независимо за какъв велик магьосник и шаман се имаш...
Магьосникът от Землемория...

# 12 088
От няколко дни пишем за многото сигнали.
Димитър Стоянов от BIRD с инфо, че има и друг сигнал и от 2021.
https://www.youtube.com/watch?v=ba-p8qYrhSw

Кокинов мисля, че сутринта го каза - много трудно се доказва такова обвинение, ако няма свидетелства на потърпевшия или съдебно-медицинска експертиза.

Можете ли да цитирате за какво точно е сигнала? Педофилия или нещо друго? Не мога да го изгледам в момента.

# 12 089
Може ли да не превръщаме темата в албум от всякакви фейкове от Фейсбук?

Общи условия

Активация на акаунт