Криминални досиета

• 551 972
  • 12 410
  •   318
Отговори
# 11 925
Абсолюно нямам намерение да се смирявам пред смъртта на откачалници-педофили-сектанти, отговорни за смъртта на дете, младеж и убили красиви кучета. Мъж, за който има много сигнали за сексуална злоупотреба с деца.  И пред родители, слава Богу, живи,  които са си дали най-жестоко децата в рискована ситуация, довела до тяхната смърт.

# 11 926
Според мен става въпрос за религиозна паравоенна организация. Това, което ми липсва  в картинката е каузата, заради която са създали тази организация и за която по-късно са решили да сложат край на живота си. Странно ми е и как човек, който медитира часове наред всеки ден после може да излезе в гората въоръжен до зъби. Подозирам, че може да има и някакви елементи на иманярство, търсене на съкровища, пещери и други. Комерсиални професии като счетоводител и адвокат не се оставят с лека ръка, за да прегръщаш дървета в гората. Колкото и духовни, и аскетични да са били тези хора, явно са имали нужда от сериозен финансов ресурс, който са си набавяли с различни и неясно колко законни дейности.

# 11 927
Merri_An, навсякъде говориш за факти и доказателства, което е така. Трябва да има такива.
Кой за тебе са доказаните факти до този момент, освен очевидния, че има 6ма загубили живота си?

ПС: Не питам, за да се заяждам, наистина ми е интересно да чуя мнението ти, като човек който държи на доказателствата по случая.

# 11 928
Абсолюно нямам намерение да се смирявам пред смъртта на откачалници-педофили-сектанти, отговорни за смъртта на дете, младеж и убили красиви кучета. Мъж, за който има много сигнали за сексуална злоупотреба с деца.  И пред родители, слава Богу, живи,  които са си дали най-жестоко децата в рискована ситуация, довела до тяхната смърт.
Да, но темата не е за теб (и Кристина - жълтото цвете), за да ни информираш едно и също през пост. Ако имаш нужда да поговориш с някой за това, какво смяташ за хора, починали, на които им лепиш епитети, не само без уважение пред мъртвите, но и пред това, че не са осъдени за подобни престъпления, поговори с близки и приятели.
Колкото и да се прескачат емоционалните ти изблици, те са напълно офф топик, опитай се да се поуспокоиш и редуцираш това, моля.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 10:27 от Tsugumi_

# 11 929
А как си обяснявате тези здрави, прави мъже без жени, без секс толкова години?

Сигурно ще се учудите като раберете как живеят монасите и монахините също. Simple Smile

Не, изобщо не се учудвам....

# 11 930
Криминалния психолог Росен Йорданов в ефира на БНТ:
Един човек с тежки нарцистични проблеми е завел своя антураж, влияейки му чрез различни практики към един летален край.

........
"Истината е много проста - група възрастни хора, чиито деца по една или друга причина са делегирали безотговорно грижите за своите деца на хора, които към онзи момент са преценявали като особено интелигентни и духовни, но преценката им се е оказала погрешна, защото тези хора доведоха всички до един летален изход".
..........
"Това е една нарцистична интерпретация на един човек, който е решил абсолютно високомерно, че така владее космическите сили и може да въздейства на другите", смята той.

https://dnes.dir.bg/krimi/rosen-jordanov-za-sluchaya-petrohan-tezhak-nartsisist-e-zavel-anturazha-si-kam-letalen-kray

# 11 931
Майката на Ивайло Калушев: Синът ми не е способен да убие или да се самоубие

Той е убит, категорична е пианистката

https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/710122-maykata-na-ivaylo-kalush … li-da-se-samoubie

След Ники и Алекс, Калушев също отпада. Свидетелят-роднина е на някой от тримата - Иво, Дечо или Пламен.

# 11 932
  • софия
Криминалния психолог Росен Йорданов в ефира на БНТ:
Един човек с тежки нарцистични проблеми е завел своя антураж, влияейки му чрез различни практики към един летален край.

........
"Истината е много проста - група възрастни хора, чиито деца по една или друга причина са делегирали безотговорно грижите за своите деца на хора, които към онзи момент са преценявали като особено интелигентни и духовни, но преценката им се е оказала погрешна, защото тези хора доведоха всички до един летален изход".
..........
"Това е една нарцистична интерпретация на един човек, който е решил абсолютно високомерно, че така владее космическите сили и може да въздейства на другите", смята той.

https://dnes.dir.bg/krimi/rosen-jordanov-za-sluchaya-petrohan-tezhak-nartsisist-e-zavel-anturazha-si-kam-letalen-kray

Това са внушения, които не почиват на никакви факти от човек, който не познава хората и теоретизира.
Какви са резултатите от аутопсиите? Какъв е таймингът на събитията?

# 11 933
Антените върху кемпера, които силно са впечатлили овчаря, аз не ги виждам нещо..

# 11 934
Присъединявам се към молбата на Tsugumi_
...
Иначе от цялата ситуация до сега, съгласна съм с Харалан (човек-институция в областта си), че роднините изтласкват/ не допускат идеята, че са направили грешка да доверят децата си на други хора.
Но пък от друга страна, видимо майката на Николай вчера още е в състояние на шок, не класическо вцепенение, а умът и е изпредварил чувствата и се опитва да е резонна, още я държи гнева и я зарежда със сили да противодейства на "слуховете"

но и тя горката жена ще рухне тези дни и може би някои неща ще допусне.

# 11 935
  • Другата България
Merri_An, навсякъде говориш за факти и доказателства, което е така. Трябва да има такива.
Кой за тебе са доказаните факти до този момент, освен очевидния, че има 6ма загубили живота си?

ПС: Не питам, за да се заяждам, наистина ми е интересно да чуя мнението ти, като човек който държи на доказателствата по случая.
Знам, че не се заяждаш.
Но съм на работа. Довечера дано се сетя, ще напиша.

# 11 936
Майката на Ивайло Калушев: Синът ми не е способен да убие или да се самоубие
Е, то пък оставаше майка му да каже, че да, той е убил двете момчета и се е самоубил… Нормално да вярва в другата версия жената.

# 11 937
Досиетата Епстейн, яко са ви филмирали.
То щото не е филмиране, че мафията, държавата и сигурно стотици хора, които работят по случая, фалшифицират, манипулират и фабрикуват доказателства.

# 11 938
Майката каза, че държи да изясни, че не е вярно, че има отказ от съдействие на органите, а напротив и са насочвали снемането на обяснения само в една посока.

# 11 939
Мислих си, че е хумореска или сарказъм, но всъщност май е казано насериозно Simple Smile)))). За мен обобщава нагласите и тук във форума и в социалните медии на конкретна групичка от хора. Дано са шумно малцинство Simple Smile)) Всеки да си вади изводите, аз лично се плаша.

Стоян Радев, режисьор

"Засега версията, която най-образованите, най-разумните и най-достойните граждани подкрепят, е, че жертвите най-вероятно са видели нещо, което мафията може би не е искала да бъде видяно и затова е решила показно да унищожи шест души, между които и непълнолетно момче. Защо загиналите, които се оказва, че са се ползвали с безупречна репутация и широко обществено-политическо признание и съдействие, както и с подчертано медийно внимание, не са дали публичност на застрашеното положение, в което без вина са попаднали, е ясно от само себе си."

Убеждавам се, че нарцисизмът, самопровъзгласяването за Лама, духовен учител най-умен,най-достоен, загубата на връзката с реалността  и прочее не са валидни само за педолама Калушев и тесния кръг сектанти, а явно има по-разширена проява...

Общи условия

Активация на акаунт