Криминални досиета

• 562 550
  • 12 817
  •   272
Отговори
# 12 195
  • SA
Аутопсията установява как е умрял човек. Балистичната експертиза и не знам си какви други експертизи установяват от кого и с какво.
Да, точно това имах и аз предвид. Сама по себе си аутопсия не може да заключи за ъгли, позиции и пр. ДНК проби също не стават за 1 ден.

# 12 196
  • София
Интервюто на Асен Йорданов е много интересно.
https://www.youtube.com/watch?v=x25CHfADlTc
Имало е множество сигнали, първият е бил до ГДБОП. Имало е и до данс. Този до данс вероятно е приключил в прокуратурата. До ГДБОП са сменили екипа, който е започнал първоначално да работи и нещата са земрели. Вкл. и ДАЗД не са направили нищо. Нищо от 2021 година до днес.
Дейността (каквато и да е тя, не каза), която е била в Мексико, е пренесена тук.
Наистина е много интересно. И той намеква за педофилия и че ИК е държан на повод заради дейността му в Мексико и тук.

# 12 197
Искате ли малко да порасъждаваме само върху един факт - защо след като си запалил умишлено хижата, влизаш в мазето, където в пожара и оставаш достатъчно, за да обгорят брада/дрехи, ако имаш за цел да се самоубиеш и го правиш малко след това?

Дайте ми теория, аз си блъскам главата, ама не мога да измисля причина. Не се заяждам с никой, разсъждавам си.

Колкото до статията, че Калушев е убил хлапето- то буквално си пише, че източника е 'една жена каза'. Нищо официално.

# 12 198
  • при късмета
Разбира се, че родителите са виновни. Най-малкото по закона за закрила на детето. Трябва да бъдат наказани по най-тежките параграфи, от който закон намерят.

# 12 199
Има - по данни на Бивол има повече от един сигнал до ГДБОП и ДАНС от 2022-23 г. Всички са стигнали доникъде. Асен Йорданов твърди, че говори само с доказателства и има данни точно за тези сигнали, били са за злоупотреба с деца, нарочно не пиша вече думата с п.., че и на мен ми е ужасно.
Отделно от това Йорданов упреква държавните органи за толкова години бездействие. През 2022 г. обаче е обяснимо бездействието, все пак школата-агенция е регистрирана и подкрепена стабилно от тогавашната изпълнителна власт. За после ... поспали са добре всички органи, това е очевидно.
Бивол в последни години говорят врели-некипели. Авторитетът им е тотално под дъното. Така че не вярвам на това, което говорят. Трябва факти, а единствения сигнал, за който имаме данни е, сигналът за момчето Леон, подадено от неговите баба и дядо, които са били крайно несъгласни с решението на майката. Той не е сигнал за педофилия или малтретиране на детето, а че не са били съгласни с тази ситуация, което ги вкарва в конфликт с майката, а не с Калушев.

# 12 200
Липсата на Николай на кадрите със сбогуването е много съмнителна. Дори и децата да не са знаели за план за самоубийство смятам, че са били наясно, че настъпва някаква голяма промяна. Дистанцията на малкото момче също говори за това, а и никой от възрастните не направи опит за някакъв контакт с него, дори ръка не му подадоха. Вътрешното разпределяне на ролите в организацията също не ми е ясно. ИК е бил явно лидерът, но другите как са се разпределяли и дали това не е създало вътрешен конфликт.Не изключвам и някоя любовна драма.

# 12 201
  • София
Само дето при убийствата на  "Самоковеца, Доктора, Илия Павлов" никой не е споменавал секта и педофилия. Защо ли така.

Защото те бяха едни прекрасни, почтени граждани, които никога не са се занимавали  с незаконни  неща.
Дори не знам защо бяха застреляни, чиста случайност предполагам... стават и грешки.

# 12 202
За сигнала от 2022, за който вчера заговориха  от BIRD и Бивол.
Под поста, че има още много сигнали от 2021 в ГДБОП и ДАНС на Бивол, отново се появава една жена, която от първия ден обикаля по коментариите и обяснява как ИК е набеден.
Най-масово разпространявания беше нейн каментар в  Свободна европа, ако не се лъжа. В темата са пускани нейни коментари, мисля че тя изнесе публично проблемите на Леон.

И това го е писала многократно, като обсебена е тези дни, срещам нейни коментари постоянно.
Явно това е момчето, което се спряга, че първо е разказало.

ПП - Асен Йорданов твърди, че над ИК е имало чадър на високо полическо ниво.

Страхотно попадение. Има човек на име Атанас Русев, който е тагнат на снимките от Мексико. Но приличаше на възрастен мъж, не на момче.

# 12 203
  • Mostly in my mind
Тази тема за Lama Ivo of Bulgaria от 2013г. пускана ли е?
Хората, които са го познавали, сами пишат, че е полудял и че е по-добре да се стои далеч от него.

https://www.dharmawheel.net/viewtopic.php?t=14181

Един нелекуван болен мозък. Жалко за невинните хора, които е подлъгал и оплел..
самият Иво пише във въпросната тема в този форум

# 12 204
Липсата на Николай на кадрите със сбогуването е много съмнителна. Дори и децата да не са знаели за план за самоубийство смятам, че са били наясно, че настъпва някаква голяма промяна. Дистанцията на малкото момче също говори за това, а и никой от възрастните не направи опит за някакъв контакт с него, дори ръка не му подадоха. Вътрешното разпределяне на ролите в организацията също не ми е ясно. ИК е бил явно лидерът, но другите как са се разпределяли и дали това не е създало вътрешен конфликт.Не изключвам и някоя любовна драма.

Аз си го обясних с това, че е бил на шофьорското място в кемпера, запалил го за да тръгват.

# 12 205
Кошмарна история. Хора, стойте до децата си, обичайте ги. Родителите на децата не е трябвало да делегират отговорностите за децата си на други, за мен имат вина, но те ще си я носят до живот.

# 12 206
Искате ли малко да порасъждаваме само върху един факт - защо след като си запалил умишлено хижата, влизаш в мазето, където в пожара и оставаш достатъчно, за да обгорят брада/дрехи, ако имаш за цел да се самоубиеш и го правиш малко след това?

Дайте ми теория, аз си блъскам главата, ама не мога да измисля причина. Не се заяждам с никой, разсъждавам си.

Колкото до статията, че Калушев е убил хлапето- то буквално си пише, че източника е 'една жена каза'. Нищо официално.
А ако някой ги е убил за какво му било да ги влачи навън? Къде по-лесно е било да ги застреля и да ги осгави да си горят.
Няма накаква логика нито в едното нито в другото.

# 12 207
  • Разпиляна във въображението

Да помогнат на пожара да се разгори още. Например.

# 12 208
  • софия
Скрит текст:
За сигнала от 2022, за който вчера заговориха  от BIRD и Бивол.
Под поста, че има още много сигнали от 2021 в ГДБОП и ДАНС на Бивол, отново се появава една жена, която от първия ден обикаля по коментариите и обяснява как ИК е набеден.
Най-масово разпространявания беше нейн каментар в  Свободна европа, ако не се лъжа. В темата са пускани нейни коментари, мисля че тя изнесе публично проблемите на Леон.

И това го е писала многократно, като обсебена е тези дни, срещам нейни коментари постоянно.
Явно това е момчето, което се спряга, че първо е разказало.

ПП - Асен Йорданов твърди, че над ИК е имало чадър на високо полическо ниво.

Страхотно попадение. Има човек на име Атанас Русев, който е тагнат на снимките от Мексико. Но приличаше на възрастен мъж, не на момче.
Аз разбирам, че Атанас Русев е ментор на момчето, което е подавало сигналите.

# 12 209

А ако някой ги е убил за какво му било да ги влачи навън? Къде по-лесно е било да ги застреля и да ги осгави да си горят.
Няма накаква логика нито в едното нито в другото.

Абсолютно безумната ми теория е, че са слезли да гасят пожара. Не мисля, че са убити в мазето и някой ги в влачил.

Не изключвам самоубийството, въпреки 4тв гилзи и 2те вхиди рани на единия труп. Но наистина не виждам мотив да влизат в мазето, ако пожара е запален от тях.

Общи условия

Активация на акаунт