Криминални досиета

• 569 493
  • 13 067
  •   67
Отговори
# 12 180
Това е потресаващо! Да застреляш дете в гръб докато се моли? Rage
Още по-потресаващо е да застреляш някой и той да остане в същата поза, в която е бил непосредствено преди това.
Не знам дали сте виждали умиращ човек, но той рядко остава в същата поза, дори като лежи по гръб в легло. Какво остава да е в друга поза и да е застрелян. Най-малкото ще падне и ще му се разместят ръцете.
Да, това коментирахме снощи в къщи. Как мърво тяло стои в някаква поза със скръстени ръце.
Което пак е камък в градина на разследващите относно информацията и начина, по който я представят.

# 12 181
  • Разпиляна във въображението
Добре де, аутопсията може да установи, че детето е застреляно в гръб, но как е сигурна кой точно го е застрелял?

Нагар, височина на убиеца, ъгъл на изстрела. Предполагам.

# 12 182
  • SA
Вероятно нагар по ръцете, неща, които аз лично не разбирам.

Да, но той нали после сам се е гръмнал, вероятно със същото оръжие. Защо да няма нагар или барут по ръцете?

# 12 183
Доста факти има за сектантски белези на дейността, при това излезли от самия него данни. Вярванията му, децата, които са били при него, това са потвърдени неща. Отделно редица сигнали за нередни дейности с деца и облъчването им - роднините на Леон, сигнали до ГДБОП и ДАНС - няколко от 2022 г.
Няма 'редица сигнали'. Детето Леон, за което говорехме в тази тема, не е никаква индикация за издевателство над деца, а конфликт м/у майката на детето и баба и дядото как да бъде отгледано.
Цитат
Очевидно всеки избира какво да гледа, но както виждам, дори и директни видеоматериали с престъпления да ни покажат пак ще има хора, които ще отсичат: "не вярваме!" и ще искат да се пази паметта на убитите. Е, няма как да стане при тежко криминално престъпление.

Там е работата, че нищо не са предоставили досега. Едно 10 секундно видео, което не обяснява нищо от случилото се и това е.

# 12 184
Аутопсията установява как е умрял човек. Балистичната експертиза и не знам си какви други експертизи установяват от кого и с какво.

# 12 185
Още по-потресаващо е да застреляш някой и той да остане в същата поза, в която е бил непосредствено преди това.
Не знам дали сте виждали умиращ човек, но той рядко остава в същата поза, дори като лежи по гръб в легло. Какво остава да е в друга поза и да е застрелян. Най-малкото ще падне и ще му се разместят ръцете.
Предвид факта къде е простреляно детето в областта на главата, едва ли нещо би се разместило. По този начин смъртта настъпва мигновено.. Само като си помисля и се ужасявам.

# 12 186
  • софия
Интервюто на Асен Йорданов е много интересно.
https://www.youtube.com/watch?v=x25CHfADlTc
Имало е множество сигнали, първият е бил до ГДБОП. Имало е и до данс. Този до данс вероятно е приключил в прокуратурата. До ГДБОП са сменили екипа, който е започнал първоначално да работи и нещата са замрели. Вкл. и ДАЗД не са направили нищо. Нищо от 2021 година до днес.
Дейността (каквато и да е тя, не каза), която е била в Мексико, е пренесена тук.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 12:50 от zvаnchе

# 12 187
Тази тема за Lama Ivo of Bulgaria от 2013г. пускана ли е?
Хората, които са го познавали, сами пишат, че е полудял и че е по-добре да се стои далеч от него.

https://www.dharmawheel.net/viewtopic.php?t=14181

Днес още не беше, иначе около 100 пъти.

Добре, че за днес съм първа Joy

Печелите медал! 🤣 Шегувам се, разбира се. 🙂

Не е задължително, особено ако се е свил в някое кьоше. Накъде повече да падне?

# 12 188
  • София
Доста факти има за сектантски белези на дейността, при това излезли от самия него данни. Вярванията му, децата, които са били при него, това са потвърдени неща. Отделно редица сигнали за нередни дейности с деца и облъчването им - роднините на Леон, сигнали до ГДБОП и ДАНС - няколко от 2022 г.
Няма 'редица сигнали'. Детето Леон, за което говорехме в тази тема, не е никаква индикация за издевателство над деца, а конфликт м/у майката на детето и баба и дядото как да бъде отгледано.
Цитат
Очевидно всеки избира какво да гледа, но както виждам, дори и директни видеоматериали с престъпления да ни покажат пак ще има хора, които ще отсичат: "не вярваме!" и ще искат да се пази паметта на убитите. Е, няма как да стане при тежко криминално престъпление.

Там е работата, че нищо не са предоставили досега. Едно 10 секундно видео, което не обяснява нищо от случилото се и това е.
Има - по данни на Бивол има повече от един сигнал до ГДБОП и ДАНС от 2022-23 г. Всички са стигнали доникъде. Асен Йорданов твърди, че говори само с доказателства и има данни точно за тези сигнали, били са за злоупотреба с деца, нарочно не пиша вече думата с п.., че и на мен ми е ужасно.
Отделно от това Йорданов упреква държавните органи за толкова години бездействие. През 2022 г. обаче е обяснимо бездействието, все пак школата-агенция е регистрирана и подкрепена стабилно от тогавашната изпълнителна власт. За после ... поспали са добре всички органи, това е очевидно.

# 12 189
Ами естествено, който го е застрелял /най-вероятно отблизо/, има днк по себе си от жертвата.

Добре де, аутопсията може да установи, че детето е застреляно в гръб, но как е сигурна кой точно го е застрелял?

# 12 190
За сигнала от 2022, за който вчера заговориха  от BIRD и Бивол.
Под поста, че има още много сигнали от 2021 в ГДБОП и ДАНС на Бивол, отново се появава една жена, която от първия ден обикаля по коментариите и обяснява как ИК е набеден.
Най-масово разпространявания беше нейн каментар в  Свободна европа, ако не се лъжа. В темата са пускани нейни коментари, мисля че тя изнесе публично проблемите на Леон.

И това го е писала многократно, като обсебена е тези дни, срещам нейни коментари постоянно.
Явно това е момчето, което се спряга, че първо е разказало.

ПП - Асен Йорданов твърди, че над ИК е имало чадър на високо полическо ниво.

# 12 191
Предвид факта къде е простреляно детето в областта на главата, едва ли нещо би ле разместило. По този начин смъртта настъпва мигновено.. Само като си помисля и се ужасявам.
Мигновено и затова тялото замръзва в позата като в музея на Мадам Тюсо.... Не пада напред, настрани...ей тъй замръзва си...

# 12 192
  • при късмета
Да, съвсем официална и достоверна информация Rolling Eyes
Излагате се. Поне изчакайте наистина официалните източници.

Въпросителния знак е само в заглавието. В статията е твърдение, извода от аутопсията. Нали те се чакаха за официално становище, все пак?

# 12 193
Не мога и да коментирам защо труп на дете е останало със скръстени ръце, както и неверието, че това е възможно. Докъде стигнахме..
Аз още вчера, виждайки на записа със сбогуването как стои това момче там притихнало и застинало, си казах, че за пръв и последен път го гледам.

Да, понеже не се вярва на официален брифинг, сега прокуратурата ще започне да ни пуска данните избирателно и анонимно.
Точно това заслужаваме.
Да ни се дават официални данни по "втория начин".

# 12 194
За детето да кажа.
Това дете нямаше място там. Това дете е мъртво, заради родителите си. Може да ме обвините за този ми коментар, но не ми дреме.
Не вярвам, че и други хора не са знаели, че това дете живее там. Бездействието и малодушието на едни възрастни хора до това води. И не ми казвайте - ама той бащата е бил съгласен детето му да е там. Той бащата също е за наказание.
Напълно подкрепям! Ивайло дали е бил луд и тези около него, дали са намесени наркотици,мафии ,платени убийства и каквото и да било, другите убити са можели да избегнат подобно развитие на нещата или може би сами са ги предизвикали (ако са се самоубили).  Алекс и Ники ,който е пораснал в тази среда ,обаче не са имали никакъв шанс...

Общи условия

Активация на акаунт