Криминални досиета

• 585 079
  • 13 809
  •   306
Отговори
# 12 195
Липсата на Николай на кадрите със сбогуването е много съмнителна. Дори и децата да не са знаели за план за самоубийство смятам, че са били наясно, че настъпва някаква голяма промяна. Дистанцията на малкото момче също говори за това, а и никой от възрастните не направи опит за някакъв контакт с него, дори ръка не му подадоха. Вътрешното разпределяне на ролите в организацията също не ми е ясно. ИК е бил явно лидерът, но другите как са се разпределяли и дали това не е създало вътрешен конфликт.Не изключвам и някоя любовна драма.

# 12 196
  • София
Само дето при убийствата на  "Самоковеца, Доктора, Илия Павлов" никой не е споменавал секта и педофилия. Защо ли така.

Защото те бяха едни прекрасни, почтени граждани, които никога не са се занимавали  с незаконни  неща.
Дори не знам защо бяха застреляни, чиста случайност предполагам... стават и грешки.

# 12 197
За сигнала от 2022, за който вчера заговориха  от BIRD и Бивол.
Под поста, че има още много сигнали от 2021 в ГДБОП и ДАНС на Бивол, отново се появава една жена, която от първия ден обикаля по коментариите и обяснява как ИК е набеден.
Най-масово разпространявания беше нейн каментар в  Свободна европа, ако не се лъжа. В темата са пускани нейни коментари, мисля че тя изнесе публично проблемите на Леон.

И това го е писала многократно, като обсебена е тези дни, срещам нейни коментари постоянно.
Явно това е момчето, което се спряга, че първо е разказало.

ПП - Асен Йорданов твърди, че над ИК е имало чадър на високо полическо ниво.

Страхотно попадение. Има човек на име Атанас Русев, който е тагнат на снимките от Мексико. Но приличаше на възрастен мъж, не на момче.

# 12 198
  • Mostly in my mind
Тази тема за Lama Ivo of Bulgaria от 2013г. пускана ли е?
Хората, които са го познавали, сами пишат, че е полудял и че е по-добре да се стои далеч от него.

https://www.dharmawheel.net/viewtopic.php?t=14181

Един нелекуван болен мозък. Жалко за невинните хора, които е подлъгал и оплел..
самият Иво пише във въпросната тема в този форум

# 12 199
Липсата на Николай на кадрите със сбогуването е много съмнителна. Дори и децата да не са знаели за план за самоубийство смятам, че са били наясно, че настъпва някаква голяма промяна. Дистанцията на малкото момче също говори за това, а и никой от възрастните не направи опит за някакъв контакт с него, дори ръка не му подадоха. Вътрешното разпределяне на ролите в организацията също не ми е ясно. ИК е бил явно лидерът, но другите как са се разпределяли и дали това не е създало вътрешен конфликт.Не изключвам и някоя любовна драма.

Аз си го обясних с това, че е бил на шофьорското място в кемпера, запалил го за да тръгват.

# 12 200
Кошмарна история. Хора, стойте до децата си, обичайте ги. Родителите на децата не е трябвало да делегират отговорностите за децата си на други, за мен имат вина, но те ще си я носят до живот.

# 12 201
Искате ли малко да порасъждаваме само върху един факт - защо след като си запалил умишлено хижата, влизаш в мазето, където в пожара и оставаш достатъчно, за да обгорят брада/дрехи, ако имаш за цел да се самоубиеш и го правиш малко след това?

Дайте ми теория, аз си блъскам главата, ама не мога да измисля причина. Не се заяждам с никой, разсъждавам си.

Колкото до статията, че Калушев е убил хлапето- то буквално си пише, че източника е 'една жена каза'. Нищо официално.
А ако някой ги е убил за какво му било да ги влачи навън? Къде по-лесно е било да ги застреля и да ги осгави да си горят.
Няма накаква логика нито в едното нито в другото.

# 12 202
  • Разпиляна във въображението
Искате ли малко да порасъждаваме само върху един факт - защо след като си запалил умишлено хижата, влизаш в мазето, където в пожара и оставаш достатъчно, за да обгорят брада/дрехи, ако имаш за цел да се самоубиеш и го правиш малко след това?
Дайте ми теория, аз си блъскам главата, ама не мога да измисля причина. Не се заяждам с никой, разсъждавам си.

Да помогнат на пожара да се разгори още. Например.

# 12 203
  • софия
Скрит текст:
За сигнала от 2022, за който вчера заговориха  от BIRD и Бивол.
Под поста, че има още много сигнали от 2021 в ГДБОП и ДАНС на Бивол, отново се появава една жена, която от първия ден обикаля по коментариите и обяснява как ИК е набеден.
Най-масово разпространявания беше нейн каментар в  Свободна европа, ако не се лъжа. В темата са пускани нейни коментари, мисля че тя изнесе публично проблемите на Леон.

И това го е писала многократно, като обсебена е тези дни, срещам нейни коментари постоянно.
Явно това е момчето, което се спряга, че първо е разказало.

ПП - Асен Йорданов твърди, че над ИК е имало чадър на високо полическо ниво.

Страхотно попадение. Има човек на име Атанас Русев, който е тагнат на снимките от Мексико. Но приличаше на възрастен мъж, не на момче.
Аз разбирам, че Атанас Русев е ментор на момчето, което е подавало сигналите.

# 12 204

Колкото до статията, че Калушев е убил хлапето- то буквално си пише, че източника е 'една жена каза'. Нищо официално.
А ако някой ги е убил за какво му било да ги влачи навън? Къде по-лесно е било да ги застреля и да ги осгави да си горят.
Няма накаква логика нито в едното нито в другото.

Абсолютно безумната ми теория е, че са слезли да гасят пожара. Не мисля, че са убити в мазето и някой ги в влачил.

Не изключвам самоубийството, въпреки 4тв гилзи и 2те вхиди рани на единия труп. Но наистина не виждам мотив да влизат в мазето, ако пожара е запален от тях.

# 12 205
Аз отначалото нищо не твърдя нищо и не лепя етикети - мафия, умнокрасиви, педофил, сектант, нефункционални родители, на хора, които не познавам.
Може да е Калушев, може да не е той, може да е много неща. Затова се задават нормални въпроси, които да подкрепят тези, които се защитават. От самото начало питам какви са предприетите действия от съответните органи, за да не си стига до тази трагедия.

Аз лично не си спомяням да съм използвала епитети като педофил, сектант и тнт.
Мафията и политиката не са епитите и всъщност като гледам настроенията в социалната мрежа са на първо място като спрягани за извършителите.
Да, коменирала съм родителите на двамата младежи и няма да се извинявам за това. Хайде дай сега за всичко да мълчим.
Майката ни Николай излиза и с гордост заявява, че е живяла на 5-6 минути от синът си. Ми то това не е хубаво, тъжно е. Да живееш на 5мин от детето си и да го оставиш да го гледа някой друг, вместо да го закараш сутринта и да си го вземеш вечерта след като са ми приключили гмурканията, медитациите и ученията.
И ти казваш, че няма отношение това, че и Николай и Алекс са били отделени до немалка степен от семействата си и са били оставени под менторството на Калушев.
Как може да се говори с такава сигурност без да знаем мотива за случилото се.
Самият Калушев в СМС до майка си спряга друго дете и някакво момиче (за което не се знае колко годишно е), ама някак си всичко му се върти около деца и около хора, на които помага. Също както е помагал ик е взел под крилото си Алекс и Николай. Как тогава може да знаем до колко те са замесени и са част от мотивите.
Еми не можем.

# 12 206
Добре де, аутопсията може да установи, че детето е застреляно в гръб, но как е сигурна кой точно го е застрелял?

Предполагат че е Калушев, защото други трупове няма, но ако е вярна тезата за учението на будизма, което се следвали там убийство и самоубийство е грях, това е другото нелогично в случая. Едновременно се оцяснява че това са банда хаховци, подчинили целият си живот на една източна философия, и след това е нарушават брутално.

# 12 207
  • София
Онзи Атанас Русев ли е? От Корал?

# 12 208
Да, прави сте. Атанас Русев се твърди, че е ментор на момчето, което е подало сигнала за педофилия.

Русев обаче наистина е бил доста близо до групата, има много снимки с него. Участвал е в спасителната акция в Духлата.

# 12 209

Да помогнат на пожара да се разгори още. Например.

Спокойно е можело да лиснат 2 туби бензин на горния етаж и без да се бутат там. Че и тримата накуп.

Общи условия

Активация на акаунт