Може да е Калушев, може да не е той, може да е много неща. Затова се задават нормални въпроси, които да подкрепят тези, които се защитават. От самото начало питам какви са предприетите действия от съответните органи, за да не си стига до тази трагедия.
Аз лично не си спомяням да съм използвала епитети като педофил, сектант и тнт.
Мафията и политиката не са епитите и всъщност като гледам настроенията в социалната мрежа са на първо място като спрягани за извършителите.
Да, коменирала съм родителите на двамата младежи и няма да се извинявам за това. Хайде дай сега за всичко да мълчим.
Майката ни Николай излиза и с гордост заявява, че е живяла на 5-6 минути от синът си. Ми то това не е хубаво, тъжно е. Да живееш на 5мин от детето си и да го оставиш да го гледа някой друг, вместо да го закараш сутринта и да си го вземеш вечерта след като са ми приключили гмурканията, медитациите и ученията.
И ти казваш, че няма отношение това, че и Николай и Алекс са били отделени до немалка степен от семействата си и са били оставени под менторството на Калушев.
Как може да се говори с такава сигурност без да знаем мотива за случилото се.
Самият Калушев в СМС до майка си спряга друго дете и някакво момиче (за което не се знае колко годишно е), ама някак си всичко му се върти около деца и около хора, на които помага. Също както е помагал ик е взел под крилото си Алекс и Николай. Как тогава може да знаем до колко те са замесени и са част от мотивите.
Еми не можем.