Криминални досиета

• 585 016
  • 13 807
  •   306
Отговори
# 12 300
за мен е странно какво правят мъжете пред хижата, застанали  в кръг и си говорят.Да бяха пушачи, да ги разбера, но за активни хора да седят от пред и да говорят с недомлъвки…

# 12 301
  • Разпиляна във въображението
Няма бяла кола. Черна е. Снегът и върху нея се мени, но по-малко. Вижда се по стъклото. Обаче коловозите от колите все още личат, но стъпките не толкова като в 10 ч., даже почти не.

# 12 302
  • Варна
Снегът е навалял И там където е бил кемпера. Все пак си вземат сбогом в 10часа, а следващото видео (с навалялия сняг на мястото на кемпера) е вече от 16 часа… Когато си говореха тримата се вижда, че вали сняг.
Как е навалял сняг, който е покрил мастото, на което и бил кемперът и не се е променила снежната покривка на колата вляво? Това е странно.
Не знам къде виждате че няма сняг под кемпера изобщо.

# 12 303
Аз смятам, че е възможно да са подавани сигнали, от уплашени роднини или само от едния родител, който не е бил съгласен детето да ходи на такива лагери, като бабата на Леон. Притесненията са били от естеството, че занимават децата с религия, екстремни спортове, които сами по себе си са опасни, че са само мъже и така нататък. Съответно и да са ги разследвали, като не са имали достатъчно доказателства да са им отправяли само предупреждения. Може въобще да е нямало педофилия, а просто роднините да не са били съгласни малките им деца да бъдат на такова място с такива хора.

Последният случай с момичето обаче, явно е ескалирало много нещатата, интересно ще бъде да научим за какво точно става дума, защото според мен там се крие ключът към мотива за тази трагедия.

Казаха, че роднина на един от загиналите е знаел, че нещата са много тежки, че са мислели много радикално, че са обмисляли самооубийство. Изключително тъжно, че не са успели да ги успокоят и да предотвратят този ужас.

# 12 304
Снегът е навалял И там където е бил кемпера. Все пак си вземат сбогом в 10часа, а следващото видео (с навалялия сняг на мястото на кемпера) е вече от 16 часа… Когато си говореха тримата се вижда, че вали сняг.

Тук идеята е, че ако беше навалял сняг на мястото на кемпера, щеше да натрупа и наоколо. А между двата кадъра сякаш е навалял само там, а отстрани всичко си е горе-долу същото. Само при прозореца на колата сякаш има малко разлика в заскрежаването.
Тук вече някой трябва да каже дали този ефект, може да се получи например при лек, постоянен снеговалеж (да натрупа основно на мястото, което е било "голо" преди това)
Но да, това създава въпроси.

Не е вярно, пуснете си клиповете един след друг и ясно ще видите как е навалял снега навсякъде.
не гледайте само снимки, а си пуснете клиповете.

# 12 305
  • при късмета
Кемпера докато е на снимката, не се вижда има или няма сняг под него. Съвсем спокойно може да си е паркирал в/у сняг  и той да си е бил там през цялото време.

# 12 306
Има сняг под кемпера, но кемпера хвърля сянка.

# 12 307
И снега е навалял навсякъде. Гледайте колко е утъпкан двора на първия, а на втория вече се виждат само дълбоките следи.

Хора, престанете да влачите всеки диванен изследовател от фейса тук.  Това заприличва на масова психоза.

Интересно че виждам никове, които обикновено се подиграват с плоскоземци, антиваксъри и кеймтрейлс, сега да вадят като "доказателства" постове на случайници във фейсбук.

На организирана защита ми прилича това пазене на светлата памет на ламата.
Абсолютно.

# 12 308
Полицията давала ли е официална информация за тримата от хижата? Имена, семейно положение, професии?

Недоумявам какъв е този толеранс към бездействието на държавата. Вчера една госпожа питаше какво съм очаквала да направи държавата при оттеглен сигнал, днес подобни коментари. Това с оттегления сигнал и несъдействащите родители не може да бъде оправдание нито в този, нито в други случаи. Ами ако родителите поставят детето в риск и упражняват насилие? Пак ли няма да се разследва, защото не съдействат?

# 12 309
Абе все тая, всичко е манипулирано. Някой ги е изпозастрелял всички и го е нагласил отвсякъде като ритуално убийство/ разширено меланхолно самоубийство…
Всички записи за фейк, експертизите също, по-добре да се доверим на версиите на потребителите, учили криминалистика, медицина и тн…

# 12 310
  • София
Създателката на Космос от май 2024 г. Казва, че си съществуват паралелно на официалното образование, макар че взели лиценз от МОН. Имали собствена програма и предмети, която децата сами си редяли и т.н. Изказва се презрително към формалното образование, нарича дипломите хартийки.
Като цяло това отношение доста добро обяснение дава какво са учили някои деца и как нямат отсъствия докато са били на школата на гуруто.

Доста далеч се стигна с либерализацията на образованието и ето какво получаваме.

# 12 311
През ум не ми минава, че ще пускат манипулиран запис на брифинг за толкова тежко криминално престъпление. Та там бяха събрали всички специалисти по катедри, за да отговарят на въпроси. При шесторно убийство , при това , че сме в ЕС, че се изискват материали от други държави, кой би си позволил да манипулира запис?

Знам за недоверието в институциите, в последните години, това е основен наратив, нормално е, когато е сринато доверието да има скептици. Но чак дотам не съм вярвала.

Вчера казаха, че се изследва финансирането им, вероятно доста неща ще излязат. Но и това, понеже ще излезе от органите, ще е фейк. Не знам. Много се натоварих от темата. Случаят е ужасяващ, за да чета конспирации. Не мога просто.

# 12 312
Според мен бабата и дядото на Леон са оттеглили сигнала си, а в замяна майката си е прибрала детето от хижата. Много вероятно и самият Калушев й го е върнал, тъй като не им се е занимавало с проверки и проблеми. После естествено сигнала не е продължил, защото бабата и дядото са постигнали каквото са искали и детето си е било в семейството. Там щом няма заплаха за него, няма и какво да проверяват.

# 12 313
Не знам дали сте коментирали по-напред в темата, но на вечерния запис се виждат 2 паркирали коли до хижата, а на дневните записи само една.

https://www.youtube.com/watch?v=0Ntd7Z9TobE&t=8s

# 12 314
  • София
Тесла, много си ми странен. Тримата, намерени убити в хижата никога не са били свързвани с оргии и педофилия. Тези тримата са подведени и те по харизмата и бизнеса и религията на Ламата. Били са мечтатели и авантюристи с някой и друг лев в повече. Ако се проследят парите, мога да се обзаложа, че те са донори, а ламата е получател. Не знам, само гадая.

Вие как разбрахте , че са подведени.
 Това не са малки деца, това са  интелигентни мъже на средна възраст.

Не знаете ли , че са дългогодишни приятели,

заедно са  спортували, катерили, гмуркали в подводни пещери , пътували, споделяли едни и същи ценности.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 18:40 от мързеливка

Общи условия

Активация на акаунт