Криминални досиета

• 569 698
  • 13 070
  •   92
Отговори
# 12 570
  • София
Егати🙄
Не е ли логично да кажат поне това? Дали на 2ри или на 8ми?
Хората искат да повярват и да на мерят своя мир обяснвайки си ситиацуята по реалстичен начин,  но наистина е много трудно....

# 12 571
Как няма да знае, нали те са ги убили и закарали на Околчица, нищо че ги търсят на другия край на България.

# 12 572
Цитат
8. На третото видео две видеа са съединени  по средата с доста остра маска. Вижда се добре в снега на земята и при снега, който вали.                                                                                                                         Може би има и още...Това със следите на колата е най-сериозното според мен...   

И това на мен ми прави впечатление. Това е абсолютен монтаж, не може да се обясни изчезването на снежинките задължително в центъра на екрана по права линия, с бавен фрейм рейт.

# 12 573
Никой от нас няма да е щастлив да говорят за детето му в минало време. Дори и да имат обосновано предположение какво се е случило.
Пълна липса на професионализъм.

# 12 574
  • София
Майката на Калушев съжалява, че синът и се е върнал в България. Ми то и ние съжаляваме и смятаме, че в Мексико да си беше останал и на него и на нас щеше да ни е по-добре.
Те в Мексико са се усетили и неслучайно са се отървали.
Този случай за пореден път потвърждава, че възпитан, интелигентен, от семейство на интелектуалци, фин и начетен, тези неща съвсем не означават, че имаме насреща добър и почтен човек.

# 12 575
Откъде е инфото, че са изгонени от Мексико. Мислех, че тепърва се чакат официални документи по случая, но ако е излязло нещо?

# 12 576
Сега пък защо полицая говорил за Николай в минало време.
Достигаме все по-нови върхове в конспирациите - значи полицая е знаел, че Николай е мъртъв, но за да има по-голям съспенс сега по време на форумните теми пита за него в минало време. И друго - ние знаем къде е, но се правим, че го търсим. Joy
Да, верно много е смешно. Майката го каза и е непрофесионално да говорят в мин. време за хора, които все още търсят.
Вярно Ви  отива комплимента❤️

# 12 577
Просто всеки може да изтрещи, по често се случва на умни и интелигентни хора даже.

# 12 578
Надявам се да открият достатъчно инфо в телефоните и лаптопите, които са намерени, които да изяснят малко или много мотивите, действият и т.н.

# 12 579
  • Be realistic - plan for a miracle.
Никой ли няма да каже какво чува на записа в изречението, в което (според субтитрите) се казва: "е, тръгваме ли?".
Аз лично чувам доста ясно "Да тръгваме" и друго, което не ми е ясно. Нещо от рода на "пане". Да кажем - "Да тръгваме, па не".

Ето: чувам някакъв страшно неясен говор, в който ПЪРВАТА и мега неясна реплика е нещо от типа:

"Да тръкна... Пане"
С голяяямо въображение би могло да е "Да тръгна, па не".
Но чувам отчетливо "К", а не "Г", съжалявам.

Това се чува, дословно, фонологично. Отдолу се изписва "Е, тръгваме ли", което сори, ама не, не е това.
Думата "ли" не присъства в тази реплика под никаква форма, това е мега отчетлив звук, който просто отсъства.

После вече се чува ясно "Няма да останат".
Което се чува, се чува, но което не се - не се.

# 12 580
Надявам се да открият достатъчно инфо в телефоните и лаптопите, които са намерени, които да изяснят малко или много мотивите, действият и т.н.
Е и за какво? Че да може после някой да каже, че даден чат е манипулиран и той не е писал това, което е писал....

# 12 581
Никой ли няма да каже какво чува на записа в изречението, в което (според субтитрите) се казва: "е, тръгваме ли?".
Аз лично чувам доста ясно "Да тръгваме" и друго, което не ми е ясно. Нещо от рода на "пане". Да кажем - "Да тръгваме, па не".

Благодаря, че ми отговорихте!
Аз чувам "да тръКнем" (К много се различава звуково от Г, затова съм сигурна, че е К). Изречението, което аз чувам, е: "Да тръкнем, па не!", след което почват да се смеят. Ако чувам правилно и наистина казват "тръкнем", то това е жаргонен израз за употреба на кокаин. Общо взето, има се предвид да стрият малко. Много ми е интересно защо никой не изчисти записа?  МВР подходи страшно непрофесионално с този запис, да не говорим за тези субтитри от въздуха и нахвърляни думички ей така.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 00:02 от Florecita*

# 12 582
И дишане в камера се чува, и подсмърчане, и покашляне....

# 12 583
Преброихте снежинките, сега минахте на звуците

# 12 584
Е нали нямало наркотици, сега пък теза за кокаин се обследва...
По принцип след кокаин си супер Хепи и не ти се умира...

Общи условия

Активация на акаунт