Криминални досиета

• 578 409
  • 13 467
  •   281
Отговори
# 12 600
  • София
Е как да не еподозрителен човек, обяснете ми? От 2ри ли седи Кемпера с убитие на Околчица или от 8 ми? Какво ще попречи да го кажат? Как ще попречи на разследването като е просто един неоспорим факт?
Освен ако не е толкова неоспорим факт а субективна преценка...ето така губят доверието иснтитуциите, сякаш наистина искат да подлудят хората.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 23:27 от pimpinela

# 12 601
Вярно в населението масово има нещо извратено и воайорско, тоя ужас продължава да буди нездрав интерес, да пали всякакви страсти и да вдига обществения допамин.
И тоталното отричане и недоверие към властта. За което тя си е виновна, признавам че има защо.
Скоро ще излязат събраните данни, включително и за децата. Просто се маят как да поднесат събраната втрещяваща информация без населението  да откачи окончателно, съответно конспирациите да станат още по-неистови. Без да броим лично и конкретно засегнати от историята лица, чиято реакция е почти непредвидима като обществен ефект. Но колкото и да се отлага, ще се наложи .

# 12 602
Щом още няма резултати от аутопсията, нека да изчакаме и да видим има ли дрога в уравнението или няма.

# 12 603
Няма никакви трупове, ходи една жена и ги заснема, после подхвърлят трупове от моргата на клошари, а нашите герои с осигурен чадър от Терзиев, отиват във Филипините под фалшива самоличност. Всичко е с цел да отклоним интерес от изборите и да спечели Радев....

# 12 604
  • София
Няма никакви трупове, ходи една жена и ги заснема, после подхвърлят трупове от моргата на клошари, а нашите герои с осигурен чадър от Терзиев, отиват във Филипините под фалшива самоличност. Всичко е с цел да отклоним интерес от изборите и да спечели Радев....родителите на децата знаят, за това участват в сценария.
Знаех си, че нещо липсва... Е сега наредих картината вече!

# 12 605
Който има тик ток може да види това видео. Мисля, че звукът е добре изчистен и увеличен.Честно казано и аз чувам точно това, което казва авторът му: “Да трепаме Пади. Няма да останат” (може би името на кучето е Пади и говорят за двете кучета като казват “Няма да останат”). Не знам … Изключително странно е хора като тях да запалят хижата, която им е била като дом и да убият кучетата,  които със сигурност са обичали.
https://vm.tiktok.com/ZNRyDxSsG/

# 12 606
Мнението на доктор Оскар по въпроса за оставянето на деца на “много добри хора” https://www.facebook.com/share/p/1ALWPZ4Xtd/?mibextid=wwXIfr

# 12 607
Никой ли няма да каже какво чува на записа в изречението, в което (според субтитрите) се казва: "е, тръгваме ли?".
Аз лично чувам доста ясно "Да тръгваме" и друго, което не ми е ясно. Нещо от рода на "пане". Да кажем - "Да тръгваме, па не".

Няма как да го слушам в момента записа но "пан/пане/пани" е "господин/госпожа/господа" на полски.
Просто казвам Grinning

# 12 608
  • София
Какво ще попречи да го кажат? Как ще попречи на разследването кати е просто един неоспорим факт?

Винаги търсете най-простия отговор, ако не искате да превъртите. Ако някой нещо не ти казва, първото предположение е, че не знае. Ако никой не е минавал в този район от пети февруари, примерно, как да знаеш дали кемперът е пристигнал там на шести или на девети? Може би първо трябва да разбереш кой кога за последно е минавал там и е нямало кемпер. Но там не се ходи по списък и може да ти отнеме време да установиш това, а може и да не успееш изобщо. И т.н.
Разбира се, винаги има вариант отговорът да не е най-простият, а някакъв по-сложен. Вие какво бихте предположили? Защо крият от вас кога кемперът е пристигнал на Околчица?

# 12 609
За овчаря, изслушайте внимателно какво казва за кемпера, после вижте как изглежда кемперът. Има разминаване.
Може да е бил под стрес човекът разбира се и да са му се привидели стърчащи антени.
А случайно има ли шанс да мислим рационално и да се сетим, че тези антени се прибират и изкарват при нужда?
И доста се забавлявам с това женско кашляне, някои хора съвсем изтрещяха. Прокашлянето и говора на единия от тях след това са с еднакви децибели, а самият човек няма дълбок мъжки тембър, бувално чувам същия глас. Звукът си е точно от него.
За "е, тръгваме ли" обаче не мога да го разгадая съвсем, аз чувам "да тръгваме па ле", в смисъл на "да вземем да тръгваме".
А да, това че жена ги снимала - това е статична камера, толкова ли не си личи? Чак пък толкова стабилна ръка и стойка, айде...

# 12 610
Няма никакви трупове, ходи една жена и ги заснема, после подхвърлят трупове от моргата на клошари, а нашите герои с осигурен чадър от Терзиев, отиват във Филипините под фалшива самоличност. Всичко е с цел да отклоним интерес от изборите и да спечели Радев....родителите на децата знаят, за това участват в сценария.

Как па ти се пускат шегички...

Аз не мисля, че населението ще откачи от шокираща информация. Какво ли не се случва по света. Такива масови самоубийства има, че наистина може човек да се смае. И то на нашия континент преди не повече от 30тина години.

Ако нещата се навържат и всичко се разбере и хората ще се успокоят. Сега стресът е от неизвестността и непасващите си версии.

# 12 611
Който има тик ток може да види това видео. Мисля, че звукът е добре изчистен и увеличен.Честно казано и аз чувам точно това, което казва авторът му: “Да трепаме Пади. Няма да останат” (може би името на кучето е Пади и говорят за двете кучета като казват “Няма да останат”). Не знам … Изключително странно е хора като тях да запалят хижата, която им е била като дом и да убият кучетата,  които със сигурност са обичали.
https://vm.tiktok.com/ZNRyDxSsG/

Категорично НЕ чувам това. Сори.

# 12 612
За овчаря, изслушайте внимателно какво казва за кемпера, после вижте как изглежда кемперът. Има разминаване.
Може да е бил под стрес човекът разбира се и да са му се привидели стърчащи антени.
А случайно има ли шанс да мислим рационално и да се сетим, че тези антени се прибират и изкарват при нужда?
И доста се забавлявам с това женско кашляне, някои хора съвсем изтрещяха. Прокашлянето и говора на единия от тях след това са с еднакви децибели, а самият човек няма дълбок мъжки тембър, бувално чувам същия глас. Звукът си е точно от него.
За "е, тръгваме ли" обаче не мога да го разгадая съвсем, аз чувам "да тръгваме па ле", в смисъл на "да вземем да тръгваме".
А да, това че жена ги снимала - това е статична камера, толкова ли не си личи? Чак пък толкова стабилна ръка и стойка, айде...
Не трябва ли кемперът да остане, както са го намерили?
Сигурна съм, че следователите са наясно с оборудването и знаят кое как ..
П.п. повечето хора не знаят къде са им фаровете за мъгла.

# 12 613
Не съм убедена, че не пасват версии. Просто някои хора чакат да чуят версията, която е удобна на партията, на която симпатизират.
 Това е странно за мен, но като не знам всички факти, ще изчакам да излязат, ако излязат
 Според мен не трябваше да се намесват политически фигури в тази кримка. Но понеже не е точно кримка, а е замесено НПО и ето, намесиха се, избори идат и е време на черното да се казва бяло и обратно.

# 12 614
Предполагам, че много лесно може да се разбере дали кучето е Пади.

Общи условия

Активация на акаунт