Криминални досиета

• 569 117
  • 13 064
  •   36
Отговори
# 12 660
Аз ли очаквам много и някаква последователност от информация, която ни се предлага.. Чета за екзпертизи за случилото се на Околчица и никакви за Петрохан. Между двете почти седмица разлика, а вторите за ден готови.
После защо се възмущавам и не вярвам. Нямам идея, какъв манипулатор е бил И. К., но поднесената информация от разследващите, все повече ме кара да мисля, че го превъзхождат в това.

# 12 661
  • София
А на някои как не им писна да разнасят живота на деца тука в темата не може да ми го побере главата, толкова интерес кое дете, къде е учило, какво е парвило, кои са му родителит и какви проблеми...айде спрете се вече... знам, че ви е важно да дадете меродавната си житейската оценка за родителите, близките и всички други, ама мен ме срам вече,  за вас не знам.
Такава мания да се нищи личния живот на дете, което най-вероятно е жертва е много грубо, много. И не само за убитите, кое било в къщата, кои деца били ходили.... А уж на всички най ви е жал за децата....

# 12 662
Ужасяващо е,че още липсва най-важната  информация.
Кой е дръпнал спусъка и кога?
Нали всчики замесени са мъртви? как ще повлияе това на разследването, обяснете моля?
Наистина, искам да повярвам, на официалната версия, да напасна детайлите в главата си и да, ги подредя и да ги приема, да спра да следя темата и да се смиря лично аз. Но как да стане?

Трудно ще стане, защото пълната истина сигурно никога няма да се разбере.
Аз лично приемам, че шестимата са имали виждания, разбирания и живот много извън общоприетото. Затова и е възможно никога да не разберем мотивите.
От там нататъка, зависи от теб вече. Дали ще приемеш официалната версия, която на този етап клони към убийство-самоубиство във вътрешния кръг или ще търсиш конспирации за външна намеса.

# 12 663
  • София
За мен са станали силно неудобно и са знаели, че трябва бързо да предприемат промени (споменаването и на заплахите). На 01.02. може би са се сбогували с уговорка, че скоро ще се видят и Калушев е тръгнал с по-младите, т.к. те са били свързани с него.

Калушев защо не върна момчето в София при всичките ви мафиотски сценарии?
То отделно, че ако са имали каквото и да е вземане-даване с огромна пратка кокаин от 29.01, че и от която да е друга дата, какво, Бога, ми изобщо са правели деца с тия хора, как са го допуснали самите те?

# 12 664
Жалко за децата, жалко за кучовците, но жалко И за хижа Петрохан.

Толкова пък да си вглъбен в себе си, както се казва, възрастни поживяли си хора, да правят каквото искат, но да решаваш вместо деца, кучета, баси самолюбието.

За мен на видеата се виждат хора в лека истерия, правим ли го, не го ли правим  и лека подигравка дори.

Не мога да повярвам, че погубиха 2 млади живота, 2 кучета и една хижа, строена много преди тях  и ползвана от планинарите. Сакън, некой да не им види бита и ежедневието. Егоцентризъм до последно.

Полицията не изкарва данни, защото е тъпо да кажат, убил е децата малко преди да бъдат намерени, щото сме мега бавни и вместо да мислим логически, сме вложили ресурс от ЦЕЛИ 6 човека да гледат видеа.

Майката на Ники вярва ли си, правим сарми, играем пейнтбол и си грънчарим, после сме криви, щото спонсорите НЕ искат да спонсорират безделието ни. И сме някак неразбрани. Мхм.

За съжаление не виждам никаква конспирация и други замесени.

# 12 665
Мафията ако ги беше убила, няма причина да ги оставя на Околчица. Или поне щеше да опожари кемпера, за да заличи следите.

# 12 666
Той вместо да отиде в центъра на София и да каже искат да убият 2 деца ще ги мъкне в гори Тилилейски да ги крие.

# 12 667
За мен са станали силно неудобно и са знаели, че трябва бързо да предприемат промени (споменаването и на заплахите). На 01.02. може би са се сбогували с уговорка, че скоро ще се видят и Калушев е тръгнал с по-младите, т.к. те са били свързани с него.

Калушев защо не върна момчето в София при всичките ви мафиотски сценарии?
То отделно, че ако са имали каквото и да е вземане-даване с огромна пратка кокаин от 29.01, че и от която да е друга дата, какво, Бога ми, изобщо са правели деца с тия хора, как са го допуснали самите те?
Никъде не използвах думата мафия и че пратката е тяхна.
Признавам, не разбирам, защо изпитвате такава нужда да слагате винаги някакви епитети. Вашата логика или решения не са валидни за всички, няма нужда от размахване на този пръст.
Много напряга този тон. Приемете, че, за разлика от Вас, не смятам, че давам абсолютно и крайно мнение, с което да се съобразявате. Не Ви налагам нищо.

# 12 668
  • София
Ужасяващо е,че още липсва най-важната  информация.
Кой е дръпнал спусъка и кога?
Нали всчики замесени са мъртви? как ще повлияе това на разследването, обяснете моля?
Наистина, искам да повярвам, на официалната версия, да напасна детайлите в главата си и да, ги подредя и да ги приема, да спра да следя темата и да се смиря лично аз. Но как да стане?

Трудно ще стане, защото пълната истина сигурно никога няма да се разбере.
Аз лично приемам, че шестимата са имали виждания, разбирания и живот много извън общоприетото. Затова и е възможно никога да не разберем мотивите.
От там нататъка, зависи от теб вече. Дали ще приемеш официалната версия, която на този етап клони към убийство-самоубиство във вътрешния кръг или ще търсиш конспирации за външна намеса.
Аз не искам да разбера мотивите, те са че са изперкали сектанти, нали?  Приемам го. Оства и хронологията  и фактите да го потвърдят, за да го приеме и рационалният ми мозък, на човек който работиа само с факти и днни. А не да ме убеждават с литература за сексуални практики.
На този етап вече не клони към нищо, вече се знае кой  е натиснал спусъка в хижата и кога са умрели в кемпера
При условие, че всички замесени са мъртви предвид напрежението в обществото, тази информация е ключова за потвърждаване на официалната версия.
...но я няма.

# 12 669
  • Варна

Ако имат свидетелски показания, свои теории за случая, ОК, но темата се превръща от Криминални досиета, В как да си възпитаваме децата. Отворете си отделна. Ако искате аз ще ви направя. Хората не могат да изчетат темата от спам.
Не обсъждаме как да си възпитаваме децата. Не там е проблема и го знаеш прекрасно.

# 12 670
Майката на Калушев съжалява, че синът и се е върнал в България. Ми то и ние съжаляваме и смятаме, че в Мексико да си беше останал и на него и на нас щеше да ни е по-добре.
Спрете да хвърляте кал,не го познавате,заключенията ви са на база масова истерия.Калушев беше стойностен човек.

# 12 671
И ние съжаляваме, ама…

# 12 672
Форумът е бг-мама. Ако тук не сме загрижени за децата, къде?

# 12 673
Пак се почват внушенията, че като не можеш да се справиш с родителските задължения, плясваш етикета “детето има проблеми” и го пробутваш на някой лагер с чичаци, ако може - до живот.
Това, което казваш също е внушение.

Спекулирам и не твърдя, че е истина, просто разсъждавам. Миналия ден вадих тук цитат на Макулев, от който аз правя извод, че Алекс може да е имал проблем (зависимост или подобно), с който семейството не е имал ресурс да се справи. Снощи в бтв след новините гостуваше психолог на име Иван Игов, който също каза, че родители са пращали там децата си там срещу големи суми пари, говорейки за зависимост, конкретно спомена телефони и екрани.

Скрит текст:
"При мен често идват родители, които се оплакват, че децата им имат зависимост от телефони, екрани. Аз знам, че такова нещо няма и причината е някъде другаде и започвам да търся причината. Едни родители ми казаха – там едни момчета ни обещаха срещу еди-какви си пари, а тук става въпрос за много пари - само за две седмици в гората, без телефони и ще ги научат на това как да живее един мъж", разказа психологът.

Източник: https://btvnovinite.bg/bulgaria/psiholog-za-sluchaja-petrohan-ro … aignsrc=clipboard
Имаше информация за майка, която платила 150,000 забравих в каква валута, за да прати сина си с тях. Не знам достоверна ли е.
Пак ще кажа, това са мои спекулации, но ме навеждат на мисълта, че наистина там са изпращани деца със сериозни проблеми. Не казвам, че е правилно, редно или нормално, но допускам възможност родители да са пращали там децата си в някакво отчаяние и опит да решат голям проблем. Не всички, примерно за Ники няма подобни намеци, но смятам, че е имало и такива случаи.

# 12 674
Пак се почват внушенията, че като не можеш да се справиш с родителските задължения, плясваш етикета “детето има проблеми” и го пробутваш на някой лагер с чичаци, ако може - до живот.
Същите хора, ако става въпрос за простосмъртен, не за богатата лама с НПО, ще обясняват точно обратното

Общи условия

Активация на акаунт