Криминални досиета

• 578 409
  • 13 467
  •   281
Отговори
# 12 735
Майката на Калушев съжалява, че синът и се е върнал в България. Ми то и ние съжаляваме и смятаме, че в Мексико да си беше останал и на него и на нас щеше да ни е по-добре.
Спрете да хвърляте кал,не го познавате,заключенията ви са на база масова истерия.Калушев беше стойностен човек.

Кое му е било стойностното? Този стойностен човек уби едно младо момче и едно дете, които е "отглеждал" в секта и извън учебната система и семейна среда.

Не знам, само аз ли се чувствам отчаяна от интерпретациите по темата тук в бг мама, в медии и социални мрежи? Всеки си гледа интереса, политическата кампания, сектата, на никой не му пука и не му е пукало за тези деца и техния живот и добруване.

Как разбра,че на никой не му е пукало,лични пристрастия?Поинтересувай се кой е Калушев и какъв принос има.ама извън масовата истерия?
Защо тази категоричност,че той ги е убил,от къде са ти заключенията ,или си на въла истерия?

# 12 736
По новините казаха, че роднините продължават да отказват съдействие на разследването.

Двата джипа на дружеството са минали по пътя към хижата 13,50 ч. Значи мъжете са ходили някъде и са се върнали.
Тогава трябва да имат информация, кога са излезли първо и да се виждат някъде около хижата тези два джипа (нищо, че са имали един).

# 12 737
Къде и кога Калушев е разкрил убийство?

За разкриване не знам, но със сигурност Е извършил такова.

За първи път чувам за убиец на дете да се пише в този форум, че е стойностен човек...Алекс няма значение дори за баща си, който не само го е оставил, а сега продължава да защитава убиеца му...

Явно едно дете не може да разчита на никаква обществена или институционна защита, ако ги няма родителите му и това е много страшно човек да го осъзнае.
ти се регистрира да ни порицаеш и си категоричен ,че е убил дете...добреее.

# 12 738
Аз никъде не видях категорична информация, че Калушев е дръпнал спусъка в кемпера, но някак си тази версия се възприе в темата като една нормалност.

# 12 739
Днес, 10 дни след случилото се си пуснах отново интервюто със Сарафов. Звучи, все със заключения и обвинения, естествено има и политика. Търсех интервю с кмета, но не открих.. Четох статии от изказването му.. Той поемно лице ли е, кмет ли е, но всичко, което емоционално е казал се отрича.
-ни ДАНС
-ни множество гилзи
Арсенал от оръжия, не знам дали е тръгнало от него, но и тази версия спихна.

# 12 740
.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 20:35 от Tsugumi_

# 12 741
Да ви кажа кое ми е най-гнусно на мен? Всякакви политици излязоха да се изхождат по темата. Даже Слави излезе от нафталина възмутен. Радев и той на гребена на вълната. За ПП няма да говоря, Израждане също. Само дуета  ББ - ДП не ни е осветлил какво мисли по въпроса

# 12 742
Диагнози, състояния, проблеми, положения. още нещо от речника? И какви са те всъщност? Какво е било толкова особеното, което е наложило предаването на тези деца извън семейството им в абсурдно несемейна, странна и смахната обстановка?
Най-първото, което ми идва на ум е наркотици.
Допускам подобна възможност, без това да е оправдание за ничии действия по веригата. Не твърдя, че задължително е вярно. Сериозен проблем, който наистина може да доведе семейството до отчаяние и съответно отчаяни и странни действия.

Тук една агитка, уж много състрадателна и чувствителна, а тотално отказва да допусне вариант, който не е свързан с родителска некомпетентност, а с някаква семейна трагедия, свързана със зависимост. Щото си е трагедия, откъдето и да го погледнеш. Че и супер агресивно скача на другите, които смеят да си го помислят.

Може. Макар че Николай от тригодишен явно е забъркан с наркотици. Но щом се правят предположения, трябва да има някакво доказателство, свидетелство, реплика, потвърждение за техните “състояния”.  Иначе - сега то може и извънземни да са ги посетили. Родителят на Алекс всъщност говори за “липса на финанси и време”, a родителката на Николай е била под влияние на собствените си депресии. Няма що, децата са им проблем.
Поредно внушение правиш с Николай и откога в какво е забъркан. Извинявай, но се държиш необяснимо за мен.

Цитатът на Макулев:
В това положение, в което бе той, нямаше как да се справим ние от гледна точка на време и финанси. Бих могъл и съм дал на детето си достатъчно. Имам дъщеря и по-голям син. Много хора знаят как съм си възпитал децата и знаят за какво става въпрос. В този конкретен случай съм преценил, че това е правилното за него. Не съм разочарован от детето си, напротив – много съм горд и доволен“, добави Макулев.

Преди няколко дни го коментирах, имаше и други мнения в тази посока.
Не твърдя с категоричност, че е така, разсъждам си на базата на информация в публичното пространство от няколко различни места. Не на лични убеждения.

# 12 743
Отворили са им телефоните и сега разглеждат чатовете...дори и да ги публикуват, пак ще кажете, че са измислица.
Калушев си е казал на майка си: нищо от това, което ще чуеш не е истина, дори частичка от него.
Аз ако реша да се самоубивам, последното нещо което ще напиша е: нищо от това, което ще чуете за мен, не е истина. Защото няма нищо от което да се срамувам. А и да има нещо за казване, няма да е незаконно или морално осъдително в такава степен, че да ме е страх как ще се почувства майка ми. Дори и да е гей, това в 21 век не е драма за никой, тоест това не би разстроило майка му, единствено ако е набеден за педофил, би я смазало...а щом знае, че има такива нещо, то иска да се застрахова предварително.

# 12 744
  • sofia
А на снимката с религиозната литература, какви са тези неща, подобни на сухи семена или нещо като сухи стебла, под книгите?

# 12 745
Прочетох, че има форуми на планинари, любители пещерняци и други подобни, така както има и форум бг мама. Които са пишели, още от отдавна смятат и имат впечатление, че Ламата има психични отклонения. Пише се на много места, че е имал мания за величие. Само да поясня, тази мания е симптом на психично разстройство. Името му е психоза. Това от мен.
Дано да разберем, коя от версиите е вярна. Побъркахме се цялата държава и общественост с този случай.
ГЛУПОСТИ,целия проблем в тези среди идва от това,че Калушев на много малко хора споделя откритията си,а повярвайте има много,

# 12 746
А на снимката с религиозната литература, какви са тези неща, подобни на сухи семена или нещо като сухи стебла, под книгите?
Пелети.

# 12 747
  • Разпиляна във въображението
Дървени пелети за отопление.

# 12 748
Адвокат каза сега по бТВ, че знае от съдебен лекар, че тримата от Петрохан са били с празни стомаси. Тези хора са били на пост, явно са се готвили за...

# 12 749
Адвокат каза сега по бТВ, че знае от съдебен лекар, че тримата от Петрохан са били с празни стомаси. Тези хора са били на пост, явно са се готвили за...
Иво Никодимов го каза сутринта по БНТ. 5 дни на глад и чай.

Планирано излиза, че е цялото събитие.

Общи условия

Активация на акаунт