Криминални досиета

• 578 272
  • 13 464
  •   270
Отговори
# 12 810
Същите въпроси си задавам за родителите, че са също толкова облъчени, като децата. Обаче изникна и друг въпрос днес: а какво ако родителите на убитите, освен облъчени са били и заплашени с оглед на другите си живи деца?  Доколко с били конторлирани?Ясно е, че във въоръжената и пазена хижа е ставало нещо. Ясно е, че отнякъде е идвала заплаха. Отвътре или отвън. Но и не искам да бъда на мястото на видимо неадекватни хора, които пазят себе си или други около себе си.
Зловещо е!
Сега могат да кажат, ако са били заплашени.
Обаче не, твърдят, че и шестимата са убити.
Тук по подразбиране не се вярва на родителите, но ако приемем, че познават човека, нещата изглеждат логични.

# 12 811
Защо изкарвате бабата и дядото авторитарни? Вие как ще реагирате, ако не виждате внук си почти година, защото е даден на обучение при 50-годишни мъже?

И аз да попитам, Вие знаете ли защо Леон е даден на лагер  и какви проблеми е имал?
Второ , не е вярно, че на го виждали почти година.

Хайде пак. Вие знаете ли? Имаше една жена от будистката групичка, която пишеше някакви неща.

Нека да задам няколко въпроса по писанията ѝ.
Как ви звучи малко дете с "окаяно психическо състояние"? Как кореспондира това с жалбата на бабата и дядото, които твърдят, че от лъцезарно, детето се е превърнало в агресивно?
Напикавало се? Нищо учудващо за малко дете, не виждам такъв проблем да изисква воденето му в жиха с възрастни мъже. Може би щеше да е по-удачно да бъде заведено при нефролог.
Нежелание да учи? Детето е било в началото на първи клас, за бога. Буквално е ходило месец, два на светско училище, преди да бъде тикнато при рейнджъри.

А защо пропускате истериите?
Дъщеря ми е почти на 13г.  Имала е бебешки, след бебешки, детски, предпубертетски и пубертетски истерии досега. И много рев, и невъзможност да чете "като другите" в първи клас", и странни безпричинни градиращи и с възрастта страхове - от калинки, през вълци, до огън."Истерии" е разтегливо понятие - от "тръшка се за всичко, което не харесва" до "заплаши ме с нож, защото не му позволих да удави котката". За това, което тази жена е писала си има и други, по-традиционни и  успешни начини - време, грижа, внимание, подход, психолози и т.н.

# 12 812
Birdflower, просто тези лагери за “загубени и  проблемни млади души”  (Ники така от тригодишен) предизвикват много въпроси. Иначе и ние сме чували за деца с проблеми. Добре, какви са те? Аутизъм? Наркотици? И какви са? Нито спектърът, нито наркотиците са нещо нечувано и срамно.
Това сега го виждам.
Къде и кой е казал, че Ники е изгубена и проблемна млада душа от тригодишен? Майката на Ники каза, че той си пада по екстремни спортове от тригодишен. Поредно твое внушение по темата.

Къде съм казала, че спектърът или наркотиците са нещо нечувано и срамно?
Казах, че наркотична зависимост може да бъде огромен проблем за едно семейство, който да подтикне към отчаяни и крайни действия.

# 12 813
Аз съм от правоверните - т.е приемащите официалната версия като по-правдоподобна. Обаче една мисъл не ми дава мира - къде е експертизата за нагара върху ръцете на убитите? Кемпера - добре, рано е. Но тримата от хижата? Не е аутопсия, натривка е. Къде е? Ако има, какво показва, ако няма нагар, защо?

# 12 814
Прекаленият светец и богу не е драг. Нищо не може да ме убеди, че е нормално 12-годишно дете да медитира по 5 часа на ден. Дори и за възрастен, това е много. Будизма произхожда от индуизма - без второто нямаме първото. В индийската "Бхагават гита", която е може би един от най-важните текстове в индуизма, Кришна казва, че никой човек не може да постигне успех в медитацията без баланс в живота. Твърде дълго медитиране води до пренебрегване на светски задължения.

Тези хора напълно са разрушили принципите на йогата.

# 12 815
За мен всичко трябва да стане публично достъпно по случая, за да има превенция за следващи подобни. След като самите родители не вярват на органите, то поне на записи, чатове, снимки, дано да повярват (най-малкото имат и други деца), както и обществото като цяло. Да не остава и капка съмнение по случая. Все пак 6тима души ги няма, още повече, че има и загинало дете.

# 12 816
Ама как може още да сипете глупости в посока ритуални самоубийства, будисти, ненормални ?
Хората вероятно са прикривали чужди интереси и са ги заличили.

# 12 817
От телефоните нищо уличаващо или аз не съм разбрала?

# 12 818
Добре де,защо никой не каза: детето ми е имало такъв проблем и Калушев го излекува. Чувам само: беше стойностен човек. Добре, ама обяснете с какво, освен че е спасил хора в пещерата през 2010 г. Друго какво е направил за човечеството? Поне един пример...

Че то това не е ли достатъчно? Колко от списващите тук са направили даже и това?

Ще го направи и не случайно е толкова скромен на архивните кадри.
Защото е в групата на няколкото, който кой знае защо затрупват изхода, който блокираните панически търсят и от където могат да излязат.

Разкопават го героически в крайна сметка и ги вадят, късметлия е и той, че тоя случай не завърши трагично.

# 12 819
  • София
По една случайност имам наблюдения какво се случва след известно време - дни, седмица, че и повече на чай  и глад. Човек започва да не е адекватен. Гледа в точка. Организма му страда, съзнанието се замъглява. Голям ужас е това. А се проповявдва като супер полезно и препоръчително да не казвам от какви духовни лечители и подобни.

По една случайност и аз имам. Няма такова нещо като замъгляване на съзнанието. Организмът не страда, даже се чувства прилив на енергия. И ако е вярно, че са следвали практики за медитация и глад, то отдавна са свикнали на дълги периоди на глад.

Прекаленият светец и богу не е драг. Нищо не може да ме убеди, че е нормално 12-годишно дете да медитира по 5 часа на ден. Дори и за възрастен, това е много. Будизма произхожда от индуизма - без второто нямаме първото. В индийската "Бхагават гита", която е може би един от най-важните текстове в индуизма, Кришна казва, че никой човек не може да постигне успех в медитацията без баланс в живота. Твърде дълго медитиране води до пренебрегване на светски задължения.

Тези хора напълно са разрушили принципите на йогата.

А откъде дойде това за 5-те часа медитация?

# 12 820
От телефоните нищо уличаващо или аз не съм разбрала?

Нищо свързано с престъпна дейност засега. Но предполагам, че имат да разгледат много комуникация и материали.

# 12 821
  • Варна
Нали се създаде отделна група да се пише за Петрохан? Там ли ще пишем или продължаваме тук?

# 12 822
Birdflower, просто тези лагери за “загубени и  проблемни млади души”  (Ники така от тригодишен) предизвикват много въпроси. Иначе и ние сме чували за деца с проблеми. Добре, какви са те? Аутизъм? Наркотици? И какви са? Нито спектърът, нито наркотиците са нещо нечувано и срамно.
Това сега го виждам.
Къде и кой е казал, че Ники е изгубена и проблемна млада душа от тригодишен? Майката на Ники каза, че той си пада по екстремни спортове от тригодишен. Поредно твое внушение по темата.

Къде съм казала, че спектърът или наркотиците са нещо нечувано и срамно?
Казах, че наркотична зависимост може да бъде огромен проблем за едно семейство, който да подтикне към отчаяни и крайни действия.

Не виждам как това е важно, ако няма доказателства, че някое от тези бедни деца е било наркоман (на десет години….?) Просто предположения, а и родителите нищо такова не казват.

# 12 823
За какво се прави отделна група чак сега, безсмислено е.

# 12 824
Ама как може още да сипете глупости в посока ритуални самоубийства, будисти, ненормални ?
Хората вероятно са прикривали чужди интереси и са ги заличили.
Чии интереси? Какви интереси? Кой ги е затрил от упор? В кемпера никой не е влизал.....

Общи условия

Активация на акаунт