Криминални досиета

• 583 652
  • 13 745
  •   287
Отговори
# 13 110
А натривките от ръцете  а първите убити още ли се чакат?

# 13 111
  • София

Леон е спасен, защото семейството, макар и в труден формат е реагирало остро, когато са забелязали червените флагове.
Как е спасен Леон, че не намирам инфо за това?
Нали уж бабата и дядото оттеглили сигнала, заради ядосаната дъщеря?

# 13 112
Беше пуснато по напред, ще го напиша и аз по-разширено.

Любо Жечев е говорил с бащата в петък. Не е показал чат, но каза, че разказва с разрешението на бащата на Алекс.

Алекс живее с него от 4-5 години, ИК бил направил каст на много деца и избрал Алекс.
По-късно Калушев им предложил да му го дадат. Мотивацията на баща е, че можел да му осигури по-добър живот. Майка е била против, но след време се е съгласила.
Големия му син е бил 1г. в Мексико, защото да смятали да емигрират там, но не е станало и са го прибрали.

А аз все си мислех, че бащата иска да защити детето си с приказките си.....
Родителите направо да от разширения му кръг.

Допълвам, че бащата казал на Жечев, че детето е записано в училище Космос, но ходел рядко и се водел нещо като "частен ученик".

# 13 113
  • sofia
Като общество ни е трудно да приемем истината , защото сме рационални и затова, лично аз, още се опитвам да вместя в представите си такъв феномен като култ към личността, последователи, безпрекословно подчинение и всякакви екстри.

Обаче друго си мисля- ламата май си е подготвял някаква " империя". 21 имота, Ивайло с 16 оръжия. Това ми говори за някакъв опит за разширяване на дейност.
   Мисля, че оръжията са с оглед другата им структура за рейнджърството, с която са членували в някаква Европейска организация, с цел самите те да обучават рейнджъри. Но явно не са успели да го развият.

# 13 114
  • софия
Добре. Разбрахме много неща за Калушев, Николай и Алекс, за семействата им. Почти нищо не казват за другите 3 жертви. За тях също няма информация какво се е случило, а те бяха открити първи. Иван Бакалов написа и нещо, което не звучи добре (той не е анонимен човек в СМ). Продължавам да не мога да си обясня как възрастни хора със сериозни професии, животи решават, че ще се самоубиват, ще полузапалват хижа, ще убиват кучета, които са отглеждали. Калушев дори не е там.
Информация се предоставя много еднопосочно. Тя е филтрирана (нормално), но никой не обяснява нищо, което позволява всеки да я възприема според собствения си мироглед и знания.
Абсолютно мазало, благодарение на държавата. Отново.

Прочетох поста на Дунчев. Интересен е. Преди три години.

Линкнал е и друг:

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 09:37 от zvаnchе

# 13 115
  • София

Леон е спасен, защото семейството, макар и в труден формат е реагирало остро, когато са забелязали червените флагове.
Как е спасен Леон, че не намирам инфо за това?
Нали уж бабата и дядото оттеглили сигнала, заради ядосаната дъщеря?

Под "спасен", имам предвид, че е изведен оттам по някое време.
Разбира се, че са оттеглили сигнала, целта не е била да го разобличават и да влизат в съдебни битки да доказват, че е педофил и ненормалник, а да си спасят детето.
Първо, че това е трудно доказуемо, второ, да не забравяме, че този човек е бил доста сериозно позициониран и социално и юридически.

# 13 116
Аз да припомня за мащабната акция по откриване на тонове марихуана в Македония  точно на 29 януари. На клипа тримата бяха яко напушени, когато си говореха за чест. И средните пръсти на единия бяха размахани според мен към чужди лица, които са били там.

# 13 117
Едва ли са изпушили запасите, за да не ги хванат.

# 13 118
Аз да припомня за мащабната акция по откриване на тонове марихуана в Македония  точно на 29 януари. На клипа тримата бяха яко напушени, когато си говореха за чест. И средните пръсти на единия бяха размахани според мен към чужди лица, които са били там.
Aко между записа от 10 часа и този в 16 са се срещали с други, които да са двата джипа след 13 и към които да са насочени знаците с ръка?!

# 13 119
Пълен OFF TOPIC.

Интересът, който случаят Петрохан-Околчица предизвика,  има различно отражение у различните хора. На много места (включително и тук в темата) чета, че за някои хора това е сериозен психически стрес - плачат, разстроени са, имат стягане в гърдите, повишена тревожност, нарушен сън.
Затова ще призова - хора, погрижете се за себе си! Не го казвам с негативна конотация като "Пийте си хапчетата!", моля да не ме разбирате погрешно!

Просто ако чувствате, че цялата тази информация и забиване в детайли ви натоварва, отдръпнете се малко. Направете си един дигитален детокс - не четете новини, не ровете в социалните мрежи, не рефрешвайте непрекъснато тази тема. Може да прозвучи цинично, но за загиналите вече няма какво да се направи. Държавните органи и институции няма да променят стила си на работа от писания в интернет.
Но вашата лична психика е важна, и ще ви трябва още дълго Simple Smile. Много палене, много истерия, много налагане и его се виждат в интернет, всеки държи да се заяви, от нещо да се дистанцира, второ да наложи, трето да посочи с пръст... Недейте, няма смисъл.

Насаждането и подклаждането на страх, паника, съмнения, колективно напрежение и недоверие във всичко и всички, не обслужва отделния човек. Нямаме власт да контролираме управляващите и медиите да не го правят, но можем да не го причиняваме сами на себе си.

„Ако твърде дълго се взираш в бездната, бездната също ще се взре в теб“.

# 13 120
Едва ли са изпушили запасите, за да не ги хванат.
При други обстоятелства би ми било смешно, но гледай как са открили 5тона в картонени кутии
https://btvnovinite.bg/svetut/narkoskandal-raztarsva-sarbija-5-t … n-do-vuchich.html

# 13 121
  • София
А натривките от ръцете  а първите убити още ли се чакат?

Голям проблем са им тези натривки...ама все ще го измислят някак си.

# 13 122
Mдам, "холдингът" нпо е имал разностранна дейност.

# 13 123
  • Be realistic - plan for a miracle.
Благодаря ти за този пост, наистина. В точния момент го чета.
Аз определено имам нужда да намаля взирането.

Скрит текст:
Пълен OFF TOPIC.

Интересът, който случаят Петрохан-Околчица предизвика,  има различно отражение у различните хора. На много места (включително и тук в темата) чета, че за някои хора това е сериозен психически стрес - плачат, разстроени са, имат стягане в гърдите, повишена тревожност, нарушен сън.
Затова ще призова - хора, погрижете се за себе си! Не го казвам с негативна конотация като "Пийте си хапчетата!", моля да не ме разбирате погрешно!

Просто ако чувствате, че цялата тази информация и забиване в детайли ви натоварва, отдръпнете се малко. Направете си един дигитален детокс - не четете новини, не ровете в социалните мрежи, не рефрешвайте непрекъснато тази тема. Може да прозвучи цинично, но за загиналите вече няма какво да се направи. Държавните органи и институции няма да променят стила си на работа от писания в интернет.
Но вашата лична психика е важна, и ще ви трябва още дълго Simple Smile. Много палене, много истерия, много налагане и его се виждат в интернет, всеки държи да се заяви, от нещо да се дистанцира, второ да наложи, трето да посочи с пръст... Недейте, няма смисъл.

Насаждането и подклаждането на страх, паника, съмнения, колективно напрежение и недоверие във всичко и всички, не обслужва отделния човек. Нямаме власт да контролираме управляващите и медиите да не го правят, но можем да не го причиняваме сами на себе си.

„Ако твърде дълго се взираш в бездната, бездната също ще се взре в теб“.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 09:44 от Preggo

# 13 124
  • София
Беше пуснато по напред, ще го напиша и аз по-разширено.

Любо Жечев е говорил с бащата в петък. Не е показал чат, но каза, че разказва с разрешението на бащата на Алекс.

Алекс живее с него от 4-5 години, ИК бил направил каст на много деца и избрал Алекс.
По-късно Калушев им предложил да му го дадат. Мотивацията на баща е, че можел да му осигури по-добър живот. Майка е била против, но след време се е съгласила.
Големия му син е бил 1г. в Мексико, защото да смятали да емигрират там, но не е станало и са го прибрали.

А аз все си мислех, че бащата иска да защити детето си с приказките си.....
Родителите направо да от разширения му кръг.

В профила във ФБ има периодична покана за кастинги.
Избирал е деца с ниска социална рамка, родители, които са си мислели, че този е някакъв ексцентричен милиардер, който ще даде на децата им блестящо бъдеще и ще ги превърне в един Илън Мъск най-малкото и ще си живеят като принцове, като обикалят света с яхти, хеликоптери, кемпери и ще отсядат в именията на милиардера в Испания, Мексико и планинския замък в Петрохан.

Общи условия

Активация на акаунт