Криминални досиета

• 585 640
  • 13 814
  •   297
Отговори
# 13 515
  • Разпиляна във въображението
Защо се крие свидетелката, видяла 4 джипа на път към хижата?

От кого се крие?

От властите. Че не я разпитват.
За тези джипове имаше днес или вчера официално изявление от МВР, че са минали 2 джипа около 13 ч. на 01.02 в посока хижата, но те били собственост на сдружението. Също пише, че били намерени на огледа при местопроизшествието. Нещо тук не ми стана много ясно...

Между 10 и нещо и след това 16 и нещо, има 6 часа време. Като нищо са ходили някъде и са се върнали.
Ако се съди по клиповете, между 10 и 16 часа никой никъде не ходил...дирите са едни и същи, автомобилите са си на едно и също място...Само кемпера няма, ама и дирите от неговото излизане липсват.

Това, което се вижда на кадрите е задната страна на хижата. Там джипове няма. Може да са отпред, отстрани или по-далеч.

# 13 516

От кого се крие?

В пресата , или сводките с официалната информация, някъде четох в темата, че я търсят да я призоват.

Вие интервюто с майката на Николай гледахте ли?

А Вие?
Да, гледах. И тя призова да я намерят и разпитат.

🤣

Мислех да Ви кажа на коя минута да гледате какво точно казва майката по темата със свидетелката, но няма да го направя! Съжалявам, но такива хора, които нито гледат, нито слушат както трябва, а после се появяват тук за спорта и само увеличават постовете с пълнежа, който публикуват, не ме кефят. Съжалявам за втори път. Свидетелката НИКОГА не се е крила! Като изгледате отново интервюто и наистина чуете какво се казва по темата, може пак да говорим.

https://share.google/JPX2LbGiWeKd7g2aH

# 13 517
Аз до колкото разбрах е имало камери на АПИ, които са заснели два джипа. От тук натам всеки може да си представя, че е видял и Голямата стъпка по пътя към хижата.

# 13 518
  • София
Описание по часове от зам.министъра, споменава, че момичето е в кемпера на път за София. https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22268071

# 13 519
Според мен обаче, това има потенциал да стане международен скандал, заради въвличането на будизма като основа за случилото се.
Което пък няма да е лошо, защото колкото повече внимание привлече случаят, вярвам че толкова по-притиснати ще са да разсекретят нещата.

# 13 520
  • Разпиляна във въображението
За какво да я привикват? Те записите са ги прегледали. Ако са минали други коли са привикали собствениците. Кордон от четири джипа явно не са били там по времето, което казва.

# 13 521
Интересно, това момиче от къде се е взело? Дали не е дете на някоя мутра или политик, че така изведнъж да се усложни  положението на групата? Било е с тях на морето и после? Оставено по пътя някъде?

Кой каза, че е било с тях на морето?
По-назад се писа, че зам.министърът го е казал.

Олеле, изпуснала съм го, ама то стана пълна каша тук. Пишат се глупости, едни и същи неща се постват по 100 пъти. Може ли някой да ми каже повече подробности, моля? Или линк, ако има статия по темата.

# 13 522
От преди час

# 13 523
Някой по-назад в темата спомена сателитни снимки.
Не знам какъв е принципът там, но ако от чужбина могат да осигурят такива в нощта на убийството, никак няма да е лошо. 😆
Хижата изглежда осветена и или ще се видат 3ма души и после 3 жертви или 3ма души, после 10 души и после 3 жертви.
Някой има ли представа как работят тези сателитни снимки и кой може да предостави?

За едно разследването на предполагаемо убийство в Гърция един тв канал беше поръчал такъв тип изследване. Не си го представяйте като камери от космоса. Трудно е за разчитане и се искат специалисти за това. Струва и скъпо. Иначе периодично сателитите, които преминават правят снимки, наслагват се и се прави анализ какви изменения има. Може да се "зуумне", но горе-долу да се засече кола. Хора, животни - трудно. Зависи и от кой сателит са. Освен това ако времето не е благоприятно, имало е облаци или мъгла,  не могат да се извядат добри образи.  Но кемпер със сигурност може за се засече, защото там бяха засекли кола на наложените снимки и евентуално труп, но за него те можеха да кажат със сигурност.
Между другото това престъпления още не е разгадано, а майката на жертвата е прокурор.

# 13 524
От снощи, когато последно четох, са изписани 60 страници. Очевидно истерията около случая се разгаря, вместо да се стигне до някакъв вид решение, което ще успокои потресените съзнания на целокупния български народ.
Иска ми се да съм максимално кратка, за да се върна и аз към нормалното си ежедневие, а не да не мога да се отърся от този ужас.
Но ако на мен лично ми покажат пълни видеа, то това няма да е достатъчно, за да успокои цялото негодувание в мен относно пълната липса на държавност, в която живеем.
Защо?
- Защото знам, че случайни хора не могат да си купуват хижи от тоя калибър, държавна земя, да им се подписват документи, без да се задават въпроси, за редица и редица сделки
- Във връзка и с горното, била съм свидетел на стриктно водене на документация за оръжие, по 1 на човек, на група за стрелба, което се съхраняваше в специални сейфове и не можеше просто така да се вади и размахва. Мисля, че имаше редица свидетелски показания, че тези хора са ходили въоръжени и са гонили хора, които искат да си берат къпини, например.
- Другото, което ме прави изключително гневна, е тоталната липса на държава по отношение малолетни лица, които са всъщност наши, на държавата, на която всички плащаме данъци.
И изобщо, най-шокиращото е точно тоталната липса на държавност, демонстрирана около този случай, и продължаващите призиви да се доверим именно на държавата.

# 13 525
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не се ли направи отделна тема за трагедията в "Петрохан"?

# 13 526

От кого се крие?

В пресата , или сводките с официалната информация, някъде четох в темата, че я търсят да я призоват.

Вие интервюто с майката на Николай гледахте ли?

А Вие?
Да, гледах. И тя призова да я намерят и разпитат.

🤣

Мислех да Ви кажа на коя минута да гледате какво точно казва майката по темата със свидетелката, но няма да го направя! Съжалявам, но такива хора, които нито гледат, нито слушат както трябва, а после се появяват тук за спорта и само увеличават постовете с пълнежа, който публикуват, не ме кефят. Съжалявам за втори път. Свидетелката НИКОГА не се е крила! Като изгледате отново интервюто и наистина чуете какво се казва по темата, може пак да говорим.

https://share.google/JPX2LbGiWeKd7g2aH

Голяма загуба, няма какво.
Не гледам нищо повторно.

Факт е, че някаква приятелка на адвоката развя версия за 4 джипа , с които подкладе конспирациите и това е пряк удар върху скръбта на майката на Ники и гавра с обществото.

Иначе, ясно. Тези джипки са съдържали поне 16 главореза, екзекутори, отиват, млатят кучета и народ, палят.
И вечерта убитите от мафията отиват с фенер да правят нещо в мазето.

# 13 527
Не са само хижите - тук на намесени много пари. Извинете, но само кемпера струва поне 250 бона. Пътувания до Мексико, хижи, оръжия, земи и имоти. Обикновени хора не биха могли да си го позволят.

# 13 528
В НС тече заседание по случая.

# 13 529
Не се ли направи отделна тема за трагедията в "Петрохан"?

Заключи се. Питах в Модераторската тема, но никой не отговори защо, след като не е съвсем дублаж на тази. Коментираха се всякакви казуси тук, а сега стана тема единствено за случая.

Общи условия

Активация на акаунт