Криминални досиета

• 669 668
  • 8 240
  •   3
Отговори
# 7 545
Двегодишно дете оставено без надзор и внезапно изчезва-какви са тези родители?

# 7 546
Двегодишно дете оставено без надзор и внезапно изчезва-какви са тези родители?
И аз това се опитвам да си обясня. Малко дете и за минути не трябва да се изпуска от полезрение. Дано детенцето по-бързо да се намери и всичко да бъде наред...

В този ред на мисли.. какво се случи с Ники, който беше със синдром на Даун и също изчезна от дома си? Мина мисля повече от година от този случай.. ами Ивана? Яд ме е, че по новините гърмят няколко дни - седмици за даден случай, после нищо не казват.

Много е страшно.. гледах снощи един филм игрален свързан с трафика на хора и там казаха, че по статистика между 20 и 30 милиона души годишно стават жертва. Цифрите ме изплашиха много.

# 7 547
  • Paris, France
Дано да се намери живо детенцето! Дано да не е паднало в реката, макар че това е доста вероятно ако наистина е изчезнало от двора! 🙏🙏🙏

Ние също сме оставяли деца за кратко в затворен отвсякъде двор. Става дума за 5 минути, докато ида до тоалетна, примерно. Разбира се, дворът е без басейн, пълен или празен.

# 7 548
  • Пловдив
За Ники и Ивана няма нищо.
За Ивана, която сама избяга, има шанс да е изчезнала по свое желание (има такива хора), макар че, разбира се, има и шанс (едит - или вероятност, ако някой предпочита) да е отвлечена за насилствена проституция примерно или убита, не дай боже.
За Ники не вярвам да е жив и дано близък няма пръст, изобщо дано не е умишлено.

Не знам защо рядко се намират труповете на загинали хора примерно в гора, поле... блато. Но има случаи на случайни находки след години.

Последна редакция: ср, 03 юни 2026, 12:43 от Магдена

# 7 549
За Ники и Ивана няма нищо.
За Ивана, която сама избяга, има шанс да е изчезнала по свое желание (има такива хора), макар че, разбира се, има и шанс да е отвлечена за насилствена проституция примерно или убита, не дай боже.
За Ники не вярвам да е жив и дано близък няма пръст, изобщо дано не е умишлено.

Не знам защо рядко се намират труповете на загинали хора примерно в гора, поле... блато. Но има случаи на случайни находки след години.
И аз като теб съм се чудила.. защо се намират рядко и изобщо има ли ресурс да се разкрият и разрешат подобни случаи.

На моя позната, брат ѝ изчезна преди повече от 6 - 7 години.. и нямат абсолютно никаква информация, нищоо.

Благодаря за инфото .. и аз с такова убеждение останах, че няма нищо ново. Жалко - прекрасни дечица, направо е страшно положенитео. Трябва много да си отваряме очите за всичко - иначе други ще ни ги отворят.

# 7 550
  • Paris, France
Не съм оптимистична за Ивана, тъй като явно е имала някакво забавяне на развитието и едва ли има потенциал да си организира нов живот. Чудеса стават. Аз преди десетилетие ходих да лепя плакати на изчезнало 16г момиче и бях убедена, че е отвлечена от момче, с което се е срещнала него ден. Намериха я родителите и. Проституирала в район, близо до дома им. Вече беше пълнолетна. Във Франция 10 000 деца под 18г проституират и живеят извън радара.

Ивана къде да е отишла без пари и без документи? А полицията свързала ли се е с човека, от чийто телефон се е обадила на родителите си? Тук четох:

https://www.dennews.bg/news/2025/2/21/76436-ivana-ot-dupnica-vec … narodno-izdirvane

# 7 551
  • Пловдив
Ами не знам има ли ресурс, полагат ли се усилия... има и безхаберие, но принципно по цял свят има изчезнали в гористи местности или просто изчезнали, по цял свят не винаги се откриват останки. Затова се чудя какво става с тези хора. Животно може да ги изяде, костите да се натрошат, но чак пък...
Да не дава Господ да е изчезнал млад човек, но периодично във всички малки съдилища се водят дела за обявяване на смърт на стари хора (за млади разбираемо никой не бърза да го прави и нямам поглед) - човекът излязъл от дома си или от дома на близки и никой повече не го видял. Дом в град, село... в някои случаи има данни, че е тръгнал към покрайнините или към съседното село, в други нищо такова. Стари хора, от 60 до 90+. Обявяване на смърт значи, че поне пет години не само човекът е изчезнал, но и труп не е открит, иначе е по друг ред, ако се намерят останки.

Също се чудя дали е възможно да има в моргата или служебно погребани останки на неидентифицирани хора, каква е практиката у нас.
И за всичките тия тру краймове с изчезнали хора също се чудя и много ми се иска да се разбере за всеки един изчезнал.

# 7 552
  • Glasgow
Не е само в България, намират след много години и тук (UK), най-тъжно ми е като намерят през няколко къщи в двора, или в самия техен двор, ако е бил партньорът. Толкова ли не търсят поне най логичните места, горите ясно, не могат да обходят целите😓

# 7 553
Моят син, който е на почти същата възраст, не се оставя без надзор вътре в къщата и за 1 мин, не пък в двора...
Безхаберие.
Сигурно се е удавило в реката детенцето. Къса ми се сърцето.

# 7 554
От тук разбирам за последния случай на изчезнало дете ,не знаех и съм потресена . Просто по селата децата се гледат различно,родителите в повечето случаи не са достатъчно подготвени,не осъзнават и какви последици може да има.

# 7 555
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не е само в България, намират след много години и тук (UK), най-тъжно ми е като намерят през няколко къщи в двора, или в самия техен двор, ако е бил партньорът. Толкова ли не търсят поне най логичните места, горите ясно, не могат да обходят целите😓
За съжаление редовите полицаи имат доста работа, а някои от тях не си дават и много зор...

В България, преди няколко години гледах клип с разследващ полицай, по един случай. Семейство на или над средната възраст, мъжа убива жената, и крие трупа. Те живеели  на две места, и той разправял на познати и съседи, че са се разделили, и тя е на другото място, и така няколко години. Но накрая разследващите го притиснали, и признал.

# 7 556
От тук разбирам за последния случай на изчезнало дете ,не знаех и съм потресена . Просто по селата децата се гледат различно,родителите в повечето случаи не са достатъчно подготвени,не осъзнават и какви последици може да има.
Не мисля, че е до селата.. Миналия ден дете беше излязло от апартамент в София, докато майката на терасата оправя прането...Местоживеенето няма значение...

# 7 557
Две годишно дете не може да стигне много далеч за няколко минути. Вероятно е отвлечено за жалост.

# 7 558
До колкото разбирам има река на 60 метра от къщата. Достатъчно е да е стигнало до реката (особено ако е обичало да играе там под родителски надзор) и реката да го завлече на някъде. Тези дни с тези дъждове могат доста да повлияят на реките.

# 7 559
  • Deutschland
В коментари прочетох, че последно е видяно до реката от някой. И този някой хич не се е запитал защо това дете е там само и не се е опитал да го върне обратно на безопасно място.
Лошо, през селото минава Тунджа и още една друга, малка река.

Общи условия

Активация на акаунт