Криминални досиета

• 642 387
  • 7 814
  •   12
Отговори
# 7 800
Интересно, че ограничителната заповед е отменена. Този, който я е отменил ми се струва, че дължи правдоподобно обяснение защо.

# 7 801
БГ Алерт е тотална тъпня, току-що получих съобщението от вчера, защото по подразбиране съобщенията се получават през WiFi , a aз слъчайно се закачих на домашната, по принцип си ползвам само неограничения мобилен.
Значи пътуваме си и има катастрофа, пожар и каквото се сетите, БГ Алерт не получаваме, само защото по дефолт е конфигурирано да чака Wi-Fi ..., а може да ни спаси живота,

# 7 802
Аз като написах онзи ден, че издирвателните способности на родната ни полиция са нефелни (когато трябва да се спаси човешки живот) ме изтриха. А лично съм виждала справки в НАП за движение на хора и МПСта. Доооста подробни и бързо получени.

Може би трябва да пуснат данъчните да го издирват тоя изрод за неплатени здравни осигуровки. 😬

# 7 803
  • Deutschland
В коментари във ФБ четох, че е видян той, но без детето.

# 7 804
Когато " издирваха " кемпера, също имаше дете в неизвестност. Дори се появяваха и съобщения, че издирват ИК като заподозрян за трите убийства на Петрохан. И толкова...Сега каквото и да отвориш се появяват информация и снимки. Алерта е за "лице в неизвестност"...

# 7 805
Бащата на детето в кемпера твърдеше, че няма никакви притеснения за него.

# 7 806
Бащата може да е твърдял. Само че детето е било в същия този кемпер, който уж издирваха заедно със заподозрения...

# 7 807
БГ Алерт е тотална тъпня, току-що получих съобщението от вчера, защото по подразбиране съобщенията се получават през WiFi , a aз слъчайно се закачих на домашната, по принцип си ползвам само неограничения мобилен.
Значи пътуваме си и има катастрофа, пожар и каквото се сетите, БГ Алерт не получаваме, само защото по дефолт е конфигурирано да чака Wi-Fi ..., а може да ни спаси живота,

Ами то затова е бг алерт Grinning
В други държави сигурно всички получават известие.

# 7 808

Бг Алерт днес са изпращали съобщения, вчера беше във фейсбук.

Аз не виждам подобна настройка за получаване само по wifi. Според мен грешите нещо.

# 7 809
  • Deutschland
Отворих някаква медия и ми излезе, че човек е открил човешки останки край Свищов. Липсва ли някой по Дунав, освен бащата и сина, изчезнали край Видин?

P. S Аз получавам алерт, само когато тестват сирените. Никога за изчезнало лице.

# 7 810
Аз също не съм получила бг алерт.
Получих само веднъж  като тестваха.

# 7 811
Той алеята не се ли пуска на местно ниво. При наводненията при нас получавахме само в района, бе цяла България

# 7 812
Интересно, че ограничителната заповед е отменена. Този, който я е отменил ми се струва, че дължи правдоподобно обяснение защо.
Ако е отменена, мотивите за отмяната са в самия съдебен акт, там е и обяснението. Дали е правилно решението няма как да знаем без цялото производство и решенията.
Има и друго - законът предвижда срок (считано от датата на извършване на насилствените действия), в който да се подаде молбата за домашно насилие - ако е след този срок, дори и да са налице данни за насилие, производството се прекратява без неблагоприятни последици за извършителя. Не знаем какъв е конкретният случай - дали е свързан именно с недопустимост на производството или искането за постановяване на заповедта е прието за неоснователно по същество. Може би ще се изясни с времето.

# 7 813
То в Бг тия  ограничителни заповеди са прах в очите.

# 7 814
Понеже рядко гледам новини ,влязох и директно отворих таЗи тема с надежда детето да е открито. И аз не мога да повярвам как полицията не може да открие обикновен глупак толкова време .

Общи условия

Активация на акаунт