Криминални досиета

• 662 534
  • 8 112
  •   3
Отговори
# 8 085
  • при късмета
Това прилича на комунистически манифест. Ако не я беше забелязал служител на БДЖ, а просто чавек, как щяха да вкарат общата служба на институциите в едно общо начинание, не знам. Да не говорим, че само на пропагандистки писания са бързи, организирани, компетентни и т.н., не и на практика. Добре, че жената все пак е намерена.
За момичето имах големи надежди в началото. Все повече намаляват вероятностите за добър изход за съжаление. Дано  не съм права

# 8 086
С този опит в оцеляването, се изкарва че все едно е командос от френския легион.

# 8 087
  • Пловдив
С този опит в оцеляването, се изкарва че все едно е командос от френския легион.
А тия командоси ги бие Динко.

# 8 088
  • София /Абсурдистан
Ако полицията наистина иска да открие някого, ще го открие. Тук кой знае как са се разбрали.

# 8 089
Докато ги търсят по местата „с минало“, за толкова време може отдавна да са напуснали територията на България.

# 8 090
Командос без шофьорска книжка

# 8 091
  • Deutschland
В групата за радиестезия са пуснали пост, някой ако има желание да помогне. Ако има нещо интересно, ще докладвам.

# 8 092
Аз съм ужасена от този фентанил у нас...Страшно е.. От Пловдив тия дни всеки ден се пускат клипове....😟

# 8 093
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
В групата за радиестезия са пуснали пост, някой ако има желание да помогне. Ако има нещо интересно, ще докладвам.

Те вече бяха дали някаква карта с мястото, където се крият.
Или съм пропуснала, или никой не е проверявал там.

# 8 094
  • Deutschland
За съжаление радиестезистите са почти единодушни, че Наталия не е жива. Искрено се надявам да грешат.

# 8 095
А къде е групата?

# 8 096
# 8 097
Ох, мислех, че е във форума...

# 8 098
Един месец е твърде много време за скатаване по горите. На човек не му трябва само храна - трябва му и чиста питейна вода, трябва да си смени бельото и дрехите, да има подходящи за топло/студено, да се изкъпе, да се избръсне, ноктите да си изреже, да се среши, лекарства може да му потрябват, след тоалетна трябва да се избърше или замие, с извинение. Сам мъж - добре, ще заприлича на Маугли, ще се вмирише, ще преживее някак и жега, и студ. Но детето?
Не мисля че би се справил с криенето и оцеляването заедно с Наталия. Според мен или има помощник-укривател, или за съжаление се е отървал от "товара" No Mouth Това не значи задължително да е убита, човек с такъв профил спокойно може да я е продал на трафиканти, и вече дори да не е в България.

Много ме е яд на полицията, много. И искрено го мисля това дете и се надявам случаят да има положителна развръзка.

# 8 099
При толкова камери в цялата страна, те не могат да ги намерят месец вече.... Абсурдно е.

Надявам се, искрено се надявам, да не съм права, но според мен той я е убил, но от страх от полицията, нищо чудно и себе си да е приключил. За него ми е все едно. Обаче толкова време да се укрива заедно с това дете ми се вижда невъзможно

Общи условия

Активация на акаунт