Криминални досиета

• 663 649
  • 8 139
  •   10
Отговори
# 8 100
  • Be realistic - plan for a miracle.
И според мен не е жива, макар че горко се надявам да греша... Sad

# 8 101
При толкова камери в цялата страна, те не могат да ги намерят месец вече.... Абсурдно е.
Надявам се, искрено се надявам, да не съм права, но според мен той я е убил, но от страх от полицията, нищо чудно и себе си да е приключил.
Не ги търсят, разчитат на доброволците или ако сам отиде до РПУ-то.
В статията пише - "Криминалисти обаче свързват няколко кражби от магазини и вили със Симеонов. Те били в места, на които мъжът има минало, казаха запознати с разследването. Симеонов влизал в тях и задигал храна за няколко дни, като винаги внимавал да няма камери. Затова от полицията го подозират, но не са напълно сигурни, че е бил той.
Полицаите не са ли учили, че дактилоскопията се използва за идентификация още от 1858 г.
За толкова пропуски, неорганизираност, неспособност за работа на терен и др. подобни най-малкото трябваше някой да бъде наказан или ако има поне малко достойнство сам да подаде оставка.

# 8 102
  • при късмета
Може да се укрива според мен толкова дълго време и то с дете. Ако взема за пример моето село, което още през 2007г. остана с един, единствен официален жител, а в повечето къщи се живееше постоянно преди това, може да си намери условия за постоянно пребиваване за дълго време. И то без да е забелязан. Ако за набавяне на храна на ходи на по-отдалечено място. Дрехи и други принадлежности се намират по необитаеми къщи. Предполагам, че навсякъде в страната има такива села, теоритично, не е невъзможно да оцелее така и то с дете и то лятото. Обаче и на мен инстинктите ми говорят друго. Дано стане чудо

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 14:16 от ма ко

# 8 103
А толкова ли е трудно да са минали границата? Тук са разпознаваеми, но в близките държави - не.

# 8 104
  • при късмета
Официално е трудно. Иначе, може само да предполагаме, но може и да не е. Най-близката граница е с Румъния, трябва да преодолеят голяма река. Не е като пътечките с Турция и Сърбия. Ако е друга граница и не знае пътечките, ще трябва каналджия. Те не знам дали се занимават с местни бегълци, обичайно с араби, на които могат да измъкнат някоя и друга пачка. И където и да отидат, документи ще трябват в един или друг момент. Но пък не е невъзможно.

# 8 105
Доста път за придвижване пеш има до границата. А и какво да правят там? С какво ще се изхранват, как ще го гледа това дете. Ако е избягал, го е направил сам.

# 8 106
Още се надявам да се е скатал на удобно неоткриваемо място с детето, но това дете в какъв вид е, как преживява всичко това? В момента върлуват разни летни бактериални инфекци и вируси - как би се справил той и детето, ако това ги застигне. Ей тези неща са ми в главата и как това се отразява на психиката на момичето. Дали вече не е изпаднало в състояние да не осъзнава цялата ситуация.

# 8 107
Усещането е, че всеки може да отвлече насила дете, да тръгне с него по горите и планините и да безчинства на воля. Ужасена съм от този случай  Има ли някъде петиция за по-бързото намиране на детето? Как можем да настояаваме повече ресурси да бъдат заделени за нея?

# 8 108
То и в Америка имаше такъв случай-един психопат отвлича 14 годишна от стаята й , и я държи в някаква гора 9 месеца. Изнасилва я всеки ден , облича я с някакви монашески дрехи и я води из градовете , тя от страх не търси помощ. Забравих как точно полицията го залавя,  но тя до последно не иска да признае ,че е тя. Много е тежко за жертвите, те изпадат в състояние, в което вярвят , че никой няма да им помогне.

# 8 109
То и в Америка имаше такъв случай-един психопат отвлича 14 годишна от стаята й , и я държи в някаква гора 9 месеца. Изнасилва я всеки ден , облича я с някакви монашески дрехи и я води из градовете , тя от страх не търси помощ. Забравих как точно полицията го залавя,  но тя до последно не иска да признае ,че е тя. Много е тежко за жертвите, те изпадат в състояние, в което вярвят , че никой няма да им помогне.
Отново се извинявам на автора, объркала съм темата Yellow Heart

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 21:53 от Кубратова

# 8 110
Та, в какво точно е аналогията, че именно този случай е цитиран?

Кубратова, убийствата от Петрохан и Околчица са в другата тема. Wink

# 8 111
Официално е трудно. Иначе, може само да предполагаме, но може и да не е. Най-близката граница е с Румъния, трябва да преодолеят голяма река. Не е като пътечките с Турция и Сърбия. Ако е друга граница и не знае пътечките, ще трябва каналджия. Те не знам дали се занимават с местни бегълци, обичайно с араби, на които могат да измъкнат някоя и друга пачка. И където и да отидат, документи ще трябват в един или друг момент. Но пък не е невъзможно.
Много моля да погледнете картата на България. От Силистра чак до Дуранкулк никаква река не се пресича за да се премине границата. Има много пътеки, ниви, залесени пояси през които би могъл да премине. Охрана и заграждения няма. Въпроса е, че в Румъния ще го хванат много по-лесно, а и накъде ще поеме от там. Тука си е гадината, но никой не го търси. Дано момичето да е живо.

# 8 112
Та, в какво точно е аналогията, че именно този случай е цитиран?

Кубратова, убийствата от Петрохан и Околчица са в другата тема. Wink
Благодаря! Веднага ще го изтрия. Аз защото бях влязла в другата тема и не мислех, че съм излизала...
Извинявам се сърдечно на автора на поста. Съвсем относим си е.

# 8 113
# 8 114
  • Glasgow
Браво на всички участвали в издирването 🙏🏻Каква хубава новина, дано бързо се възстанови момичето 🙌🏻

Общи условия

Активация на акаунт