Криминални досиета

• 710 275
  • 9 444
  •   9
Отговори
# 9 435
  • Be realistic - plan for a miracle.
Откъслечно гледах, че ми дойдоха в повече тежките случаи тая година.
Доста виновни има за ситуацията като цяло, въпреки че тя е извършила ужасяващото престъпление.
Относно разследването - от местопрестъплението дори не са събрани отпечатъци както трябва.
И не че има голяма връзка, ама стана ясно индиректно, че мъжът й май си е въртял любов със сегашната си жена паралелно още докато е бил женен за нея. Четири месеца след трагедията се е преместил и е заживял с новата в друг град, до който преди това постоянно е пътувал “по работа” за уикенди.
А колко крипи ми е, че новата е като близначка на Линдзи, не искам да описвам.

# 9 436
  • Glasgow
На мен от този случай ми е шоково, че жената е направила всичко, което трябва по учебник, когато вижда че има проблем. Лекар, лекарства, споделила е с други. Нали винаги това съветват да се прави. Е, направила го е, защо е оставил децата с нея 😢

# 9 437
Защото е бил тотално отписал вече всичко, на английски му викат checked out. Неслучайно споменавам, че вече според мен е въртял паралелната връзка, която после става втората му жена. (Нямам предвид, че той е извършил престъплението бтв, но определено има косвена вина и той, и много други по веригата).

# 9 438
Мене пък докторката ѝ ме учуди. Ако не се лъжа, е само с една година трудов стаж и никога не е виждала Линдзи на живо в кабинета си, само онлайн, през Зуум, дори когато ѝ споделила, че мисли за самоубийство. Ама иначе я блъскала с Диазепам.
Адвокатът на Линдзи е стара лисица, по-добър даже от тези от филмите, ще направи всичко, за да я оттърве.
Интернет полудя да обвинява съпруга.

# 9 439
Според мен Линдзи е била много пренавита на тема  деца ,отделно е имала някакви психични проблеми ,които са се задълбочили като се е сблъскала челно с реалността.Ми ...кой ражда три деца едно след друго като още след второто е имала проблеми ,пък и за четвърто говори в дневника си ,ама трябвало да се излекува...
Мислела е ,че ще е най -добрата майка ,но е почнала да откача и е решила в отчаянието си да повлече и децата със себе си.

# 9 440
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Извинете, че пак питам, но не намирам информация.
Разбра ли се нещо за витошката мечка?
Мечка ли е било изобщо?

# 9 441
  • Bayern
Извинете, че пак питам, но не намирам информация.
Разбра ли се нещо за витошката мечка?
Мечка ли е било изобщо?
Трагичният инцидент на Витоша: Мечка с малко мече е причинила смъртта на турист
https://varhove.com/wordpress/tragichnijat-incident-na-vitosha-m … martta-na-turist/

...Приключила е аутопсията, в която консултация е направил и експерт по едър дивеч - следи от мечка и малко мече са открити по тялото на мъжа.
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/potvurdeno-e-mechka … chovek-na-vitosha

Последна редакция: пн, 17 авг 2026, 19:11 от Roshla2006

# 9 442
Благодаря.
Очаквах да я потърсят тая мечка.

# 9 443
За какво да я търсят?
Мечката не е тръгнала на лов за хора, нито е нахлула в двор, нито е дебнала нарочно край ресторанти/хижи с цел да убива. Доказано е била с мечето си и силно вероятно е била изненадана от приближилия човек. Такива ситуации са смъртноопасни. Момчето е извадило супер ужасен късмет Sad Тоя район е висок и въпреки че е близо до оживени места е много гъсто горист точно където той е вървял. Ужасно, но животното не е виновно… При разходки в планината се взимат предпазни мерки - вдига се шум отдалече (мечките се “предупреждават” така и сами се отдалечават), носи се спрей за мечки и т.н.
Виж, ако теорията за подивели кучета се беше оказала вярна, щеше да е друга бира. За тия глутници горе, които често убиват домашни кучета, има стотици сигнали и нищо. Ей тука вече ако стане трагедия виновни ще са само хората… и държавата.

# 9 444
Благодаря, прего.
Съвсем в началото имаше информация, може коментари да са били, че там има кучета, които и друг път са нападали.
Изказваха се съмнения, че те са убили човека.
След това вече нищо не намерих.
Това, че доказано е била мечка не бях видяла.

Общи условия

Активация на акаунт