Криминални досиета

• 491 281
  • 9 699
  •   304
Отговори
# 9 435
Шапокляк, аз пък те моля, ако намираш постовете ми за проблемни, да ги докладваш, а не да ми даваш съвети какво да спра. Пиша това, което счета за нужно и правилно. Става дума за съсипани животи и пожертвани от родителите си деца. По-страшно от това няма за мен, съжалявам.

# 9 436
  • София
Само в 24 часа се пише за 3 трупа - в другите национални медии няма нищо, а в Булнюз пише за поне 1 труп. Моите родители са в Северозапада и казаха, че около Враца гъмжи от полиция, така че със сигурност нещо са намерили. Дано не са 3 трупа.

# 9 437
Съболезнования на близките! За съжаление, вероятно заради начина на разследване и информацията, която дадоха разследващите ще си остане един Туин Пийкс за нас простосмъртните!

# 9 438
https://btvnovinite.bg/bulgaria/neoficialno-nameriha-tri-tela-v- … er-nad-vraca.html
"България
Неофициално: Намериха три тела в изоставен кемпер над Враца"
Ако ще ви е по-официално.

# 9 439
  • София
А, точно върху бедния Ботев кой ли не се упражнява.

Преди години един урод беше пребил приятелката си до смърт в София, случаят нашумя, защото съседите часове слушали писъците ѝ не звъннали в полицията. Много тук сигурно помнят. Та и тоя рецитираше Ботев в съдебната зала. Борец бил, неразбран бил. Ненормалници.

Мри за каквото си искаш, ама защо трябва деца и младежи да мрат с теб...

# 9 440
И аз заради спокойствието на Яни Макулев мислех, че неговият син вероятно е в безопасност.

И изказването му, че животът на Калушев може да е в опасност (затова е избягал), но той е спокоен, че детето му е с него, Ви се струва нормално?! Кой нормален родител би бил спокоен, ако детето му е в неизвестност от седмица, в компанията на някой, чийто живот можело да е в опасност, след като трима от най-близките му хора са показно разстреляни?! Кой?

# 9 441
Навсякъде го пишат вече Sad Толкова се вълнувах и се надявах на малко по-позитивна развръзка- абсолютно не вярвах, но се надявах искрено…

# 9 442
На мен са ми странни всички известни и неизвестни хора, които се изказаха в негова защита какъв добър човек е. Flushed

# 9 443
Дано не е истина! Ужасен завършек на историята ще бъде ако и тримата са мъртви. Надявам се истината да излезе наяве!

# 9 444
Ужас! Но беше твърде вероятно да стане така. Мафията/килърите са ги открили преди полицаите. Не ми се иска да вярвам, че е самоубийство...

# 9 445
  • Другата България
Само в 24 часа се пише за 3 трупа - в другите национални медии няма нищо, а в Булнюз пише за поне 1 труп. Моите родители са в Северозапада и казаха, че около Враца гъмжи от полиция, така че със сигурност нещо са намерили. Дано не са 3 трупа.
Поразпитах. Дистанционно.
И според мои източници убитият е един.
Тоест, намерения - дали е убит или не не мога да твърдя.
Разбира се, това може да не е вярно.

# 9 446
Хора, недейте го хранете бащата, това за него е трагедия за него със сигурност. Жалко и трагично. Не очаквах такава развръзка. Вярвах че са живи. В последните дни много дъждове имаше. Там може и сняг да е валял. Не се знае откога са там. А дали през цялото време не са били отвлечени. И наистина смс-а на Калушев, да е бил изпратен под принуда, за да се поддържа версията че е жив, и се укрива, по някаква причина. След което са били екзекутирани, по същият начин като и другите. Тука вече естествени заподозрени стават липсващите хора от хижата, за тях нищо не се знае. Има го варианта и да става дума за българско Уейко, или опит да бъде представен случая за такъв, ако бъдат намерени и последните тела. На останалите. Но масови самоубийства се правят заедно, не на групи, и по различно време. Този случай стана много жесток и брутален, защото вече има мъртви деца, убитите станаха 6, липсват още 4 души, които ако не са убийци, вероятно и те са мъртви. Този случай дълго ще тресе страната. Трябва цялата истина да се разкрие.

# 9 447
Ужасно развитие, аз не го очаквах…
Дали той ги е убил и после се е самоубил? Просто ужасно. Нали единият го е приемал за свой син, как ще направи нещо такова?
Уж не се вписваше да е жесток убиец по психопрофила, който му правиха…

# 9 448
Само не мога да си обясня, бащата казва, че от 29 -ти няма връзка с Калушев, а пък той пише писма и поства във Фейсбук стихотворения, дали някой друг не го е направил?

# 9 449
  • София
Шапокляк, аз пък те моля, ако намираш постовете ми за проблемни, да ги докладваш, а не да ми даваш съвети какво да спра. Пиша това, което счета за нужно и правилно. Става дума за съсипани животи и пожертвани от родителите си деца. По-страшно от това няма за мен, съжалявам.
Нямам намерение да си играя да докладвам хиляди постове (както казах, доста активна си). Вместо да те докладвам на модератори, предпочитам да се обърна лично към теб, пък дано се усетиш: не забравяй, че всички убити са нечии деца! Имат майки, бащи, приятели! Това са огромен кръг от хора, които са ги познавали много добре; хора, които не само са загубили близките си, но вероятно са и смазани от всичката помия, която се изля върху тях! Защото никъде, ама абсолютно никъде не видях убедително доказателство за греховете, в които са обвинявани!
Нека просто да допуснем за миг, че всъщност наистина са били свестни хора, и тогава да пишем каквото и да е.

Общи условия

Активация на акаунт