Криминални досиета

• 721 530
  • 9 629
  •   5
Отговори
# 9 615
Някой протестирал да го пуснат от ареста ли,  радвам се, че нямам малки деца сега.

# 9 616
Някой протестирал да го пуснат от ареста ли,  радвам се, че нямам малки деца сега.
Да, основно младежи бяха. С високоговорител беше и друг "топ" инфлуенсър - рапъра Памеца, известен с това, че е лежал в затвора и му бяха изпопадали зъбите от наркотици.
Ето снимка от протеста.

"Днес е той, а утре ти". Ами аз не шофирам дрогирана, с превишена скорост, да притискам колите да ми дават път и ако не го правят да размахвам пушка, макар и за пейнтбол...
Като се опитвам да говоря на хората колко е грозно и пагубно това пълно недоверие към полицията, бивам подигравана. Че има черни овце е факт, че системата е сбъркана пак е факт, но това не означава, че всеки в затвора е прав, а всеки освободен си го е купил и че ако полицай изисква от теб да спазваш закона, не е прав, защото има по-големи престъпници на свобода.

# 9 617
Ужас.
Родителите на тия "умни" деца знаят ли чаветата им за какво протестират и какво гледат?

# 9 618
Ужасно е, това са много малки деца и излезли да подкрепят някакъв дрогиран ненормалник.

# 9 619
"топ" инфлуенсър - рапъра Памеца, известен с това, че е лежал в затвора и му бяха изпопадали зъбите от наркотици.
И Гарджока е бил там - известен, че е изплискал легена от наркотиците.

Стоян Колев в началото говореше, че пробата е фалшиво-положителна, затова е бил този протест. Шмъркал е предишната вечер на живо, ама той казва, че това било магнезий. След месец излезе и кръвната проба, тогава смени версията, че са разменени пробите. Последната версия е, че все пак е друсал, но няма повече.

Ще изненадам ли някой, че и спирането от полицията и тестът с дрегер е бил на живо?
Те го спират заради размахване на оръжие към автомобилите, докато шофира по автомагистрала Тракия. Един от шофьорите се стреснал и рязко намалил. Можело е да е фатално. Някой от зрителите в лайфа се е обадил на 112. От там 2 патрулки на буркани след него. Това се видяло на живо пред хиляди.

Спирането:
https://www.instagram.com/reel/DZoz1huCE_v/
Теста:
https://www.instagram.com/reel/DZo4lSbCP6U/

Преди този случай пък организа хайка да бият някакъв. И това на лайф. Събират се негови фенове и на излизане от Бургас го арестуват за 24 часа.
https://nova.bg/news/view/2026/05/05/536121/%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D … 0%BD%D0%B8%D0%B5/

# 9 620
Това не е държава Cold Sweat
Не ми понася на нервите да гледам идиоти,  но и описанията ми стигат Rage

# 9 621
Естествено, че няма да го гледам, за да му генерирам известност и пари. Но такова съдържание не трябва лидна се докладва и сваля?

# 9 622
Естествено, че няма да го гледам, за да му генерирам известност и пари. Но такова съдържание не трябва лидна се докладва и сваля?

Трябва. Защото като стане беля, вкупом обвиняваме социалните мрежи безлично някак. А като има профил, който е конкретно отговорен за насаждане на противообществени идеи, някак го толерираме и казваме "ама той е забавен".

# 9 623
Instagram и YouTube са по толерантни към омразна реч и физическа агресия. TikTok е много стриктен. Блокират профила, но... той си прави нов и за часове събира хиляди последователи, тоест ефект нулев. И пак го гледат хиляди. Такива като него са златна кокошка за TikTok.

Нямаше да е така, ако за създаване на профил се изискваше потвърждение с лична карта.

# 9 624
Докладвала съм в Инстаграм рийл, който показва убийство на животно и не е маркиран като "Чувствително съдържание", както и обидни и вулгарни по смисъл думи и много други. Всеки път ми връщат отговор, че това не нарушава правилата на общността и ако искам мога да блокирам акаунта. Та смятам на Мета не им пука особено какво съдържание се показва при тях. За тик ток не знам. Не ползвам.

# 9 625
Аз във фб докладвах онзи ден, но какво е станало не знам.

# 9 626
  • София
Докладвала съм във Фейсбук откровена реч на омразата няколко пъти. Нищо. Не нарушавали правилата. Всеки може да тормози, заплашва, обижда, обвинява без доказателства, набеждава, осмива, залива с помия всеки, разрешено е явно.

# 9 627
  • 🌊
Стоян Колев е тъй наречената lolcow, не познавам човек, който да се смее СЪС него, а не НА него. Преди сам се излагаше в апартамента си, но вече има медиен екип, мърч и подобни. Простотията му е организирана, менажирана и монетизирана

# 9 628
Това се гледа!
Нищо не се е променило от векове. Дайте на народа хляб и зрелища и гледайте сеир.

# 9 629
  • Пловдив
И аз съм докладвала реч на омраза във ФБ (конкретно за няколко от типа "българките са ку*ви", се сещам, гарнирано с едно изображение на банкнота - червен югославски динар, но и други съм сигнализирала, когато си мислех, че има файда) - нищо, не противоречало на правилата им. Подозирам, че се пазят от нарушения само по определени теми, които в момента са "чувствителни"; други пък предполагат, че премахванията са основно автоматични, по ключови думи, може и това да е.

Общи условия

Активация на акаунт