Криминални досиета

• 733 675
  • 9 873
  •   2
Отговори
# 9 810
Мъжете ще измислят всякакви оправдания, но не и да поемат вината си... ужас.

# 9 811
  • София
В посочения от Филомена случай жената си е била съучастница. Осъдена е за това най-официално, макар физически да не е убийца.
Междувременно варненският случай вече се оформя като ужасна свинщина: https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/23535211

# 9 812
Как така убийцата е във връзка с бабата?
Интимна ли?

# 9 813
Връзка по чашка, май.

# 9 814
Е, казала е ясно - "мой партньор в живота", и живеят заедно от четири години. Значи са интимна двойка.
Жалко за бебенцето. Изоставено от родителите си, малтретирано от баба си и любовницата и, оставено мъртво с дни... Много долнопробна история.

# 9 815
Май и интимна е била връзката, тя бабата на детето едва ли е била бабичка.

# 9 816
  • Glasgow
Това детенце не е имало шанс 😔Лекарите не са ли се усъмнили при първия престой в болница, че нещо не е наред😔

# 9 817
Това доказано ли е, или базирано на показанията на обвинената? Защото нейните думи звучат като манджа с грозде и точно като дивотиите на наркозависима. Нарича бабата "моя партньор в живота", което за мен е малко странен начин да наречеш някой интимен партньор, но ддз. На наше село има няколко странни двойки (не романтични), които живеят заедно, състоящи се от възрастен, често пенсионер/ка със значително по-млад съквартирант/ка. И аз винаги съм си мислила, че този странен живот на нещо като семейни начела е по-скоро обединен от любовта към чашката.

Не, че казвам, че бабата е невинна, но не бих се оповавала на думите на обвинената, която очевидно бори зависимости, а зависимите често са склонни на невероятни филми. Във всеки случай странна ситуация - баба и значително по-младата й партньорка (каквото и да значи това) отглеждат съвсем малко дете, майката и бащата тотално отсъстващи.

О, и не може да се пропусне как малко преди смъртта на детето е било в болница със счупена ръка и наранявания, но оттам са го пуснали много бързо да се прибира обратно в среда, която най-малкото е трябвало да бъде проверена. Много българи се противят на подобни проверки, но за мен задължително трябва да има екстра внимание, когато дете в екстремно невръстна възраст попадне в болница с фрактури и подобни наранявания. Може и да се случи някоя нещастна случка, но бебенце със счупена ръка не може да бъде пренебрегнато като "е, случва се". Но разбира се, че задължително ни уверяват, че травмите в престоя в болницата не довели до смъртта му. Бързат да си измият гъзовете с извинение.

# 9 818
Много изроди се нароиха, нямам думи.

# 9 819
Подтикван бил.
Не ми минават тия. Как така някой ще те подтикне да убиеш хазяи и три деца.
Ужас.

Жените, жените могат. Например кой подтикна Макбет? Wink

# 9 820
Не ме интересува Макбет.
Щом някой убива, то си го носи в себе си. Ясно и просто.
Приказки от рода - ама аз съм невинен, не исках, тя ме накара.
Не на мен тия глупости.

# 9 821
Никой не е казал, че Макбет е невинен. Имах предвид кой му подпали фитила, пусна му червея да гризе.

# 9 822
Въпрос, че семето е поникнало в подходящата почва.
Не всеки става за убиец.
Нали знаете, кои са най-смелите и способните, в условия на война?

# 9 823
  • Be realistic - plan for a miracle.
То и тоя дето уби Мария от Варна твърдеше после, че е подтикван от настоящото си гадже (една руса амеба), която много ревнувала от Мария и искала да й докаже, че я е преодолял, като я убие.

# 9 824
Бабата видяла, че бебето е умряло, и два-три дни поркала без да предприеме нищо😮
Оная пък "бавачката", на втората снимка в съда се ухилила до уши.
Какви са тия психопатки?

Общи условия

Активация на акаунт