Криминални досиета

• 733 711
  • 9 874
  •   6
Отговори
# 9 825
  • Glasgow
Някакви маргинали, но няма ли социални, такива изоставени от родители деца не се ли наблюдават по някакъв начин 😡😡😡

# 9 826
Всъщност кой подава сигнал за детето ?

# 9 827
  • Be realistic - plan for a miracle.
Дядото май? Отива да го види, блъска по вратата да влезе. След като влиза, любовницата/гледачка го заключва вътре и тича към магазина, където работи бабата, да я предупреди...
Отвратни хора.
Аз се чудех дядото що така е истерясвал с викове "Искам си внука" пред вратата, ми той човека ги знае какви са явно и като детето не е виждано 2-3 дни се е притеснил яко. Sad

# 9 828
  • София
Всъщност кой подава сигнал за детето ?

Дядото, който не живее там, но минал да си види внука. Бавачко-партньорката го пуснала, заключила го вътре в жилището и опитала да избяга. Това като по филмите, ама де да беше. Пълен ужас. Очевидни маргинали всичките...

# 9 829
Някакви тежки дементи ли са тия ? И двете  са знаели ,че детето е починало,така ли?!
Леле ...

# 9 830
Синът ми е на тази възраст. Не мога да си представя що за изрод трябва да си да нараниш бебенце. Също като онази изродка, която си удиши трите дечица и другите изродки, които я подкрепят. Живеем сред зомбита. Светът загива.

# 9 831
  • Пловдив
Малко като при Линдзи Кланси, макар и не съвсем - не им ли е личало, че са неадекватни, та са им оставили малко дете?

# 9 832
  • при късмета
Със сигурност смъртта на бебето не е инцидент. При инциденти хората не реагират по този начин. Дано някоя екпертиза не ги изкара невменяеми и да си понесат последтвията.
А знае ли се родителите какви реакции са извадили?

# 9 833
Личало им е от километри, че не са в ред двете "партньорки". Наркоманки, скандалджийки... Съсед е подавал сигнали...
Горкото дете, било е обречено. Sad

# 9 834
Те и тия които са го оставили това бебе не са наред.

# 9 835
  • Пловдив
Айде сега, при инциденти хората не реагирали по тоя начин. При умишлени убийства пък крият трупа, значи и умишлено не е.
Неадекватните хора реагират всякак.

# 9 836
Тази майка как живее със себе си, не знам. Как може да си оставиш детето с такива хора. Всички са изроди, вкл.и дядото. Искал си внучето. Ами, да го беше взел. Тези са го пребили от бой сигурно. Направо скандално. Живеем сред изроди и последователи на сатаната

# 9 837
Каква мислите, че е майката? Ами сигурно и тя е същата. За съжаление такива хора стват все повече, живеят като скотове - пият, пушат, дрогират се и друго не ги вълнува.

# 9 838
  • при късмета
Те и тия които са го оставили това бебе не са наред.
Затова попитах за родителите. Аз не бих оставила бебе на такава баба, та ако ще майка ми да е.

Айде сега, при инциденти хората не реагирали по тоя начин. При умишлени убийства пък крият трупа, значи и умишлено не е.
Неадекватните хора реагират всякак.
Умишлено сигурно не е. За мен умишленото включва предварителни планове и евентуално някаква изгода от извършеното. Но, че е убийство, е убийство, а доколкото знам отделно е наказуемо да не окажеш помощ, а какво остава да са видяли, че бебето е починало и просто да го набутат в гардероба. Ми скрито е, в тях сигурно никой не ходи

# 9 839
Според мен бебето е малтретирано и преди това.

Общи условия

Активация на акаунт