На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 26

• 91 308
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Посочените във въпроса БИМ, А-101, както и Шок са сравнително по-малки магазини. Несъизмерими са с Мигрос, още по-малко пък с 5М Мигрос. Може би с Мигрос Джет могат да се сравняват.
Това, което ми е направило впечатление в тях  е, че нехранителните стоки са на късмет. Не във всеки магазин от веригата има едни и същи неща. Често са единични бройки. Но има добри попадения. Та, разковничето е обикаляне. Не мисля, че има осезаемо по-голям магазин, в който да се предлага по-богат асортимент от промишлени стоки.

Мога да посоча доста магазини на веригите и в двата града, но смятам, че една справка в Гугъл мапс ще свърши по-добра работа. А съветът за ползване на навигация е най-удачен.

# 226
  • ВАРНА
Карфура в Одрин - как е....жив ли е още ? 

- че гледам само в Букурещ и Констанца останаха на балканите.

# 227
  • ...живея на последния етаж...
Той Карфура в Одрин си беше умрял още преди две години Grinning. Сега не знам как е. За А101 Белята е права, в обикалянето е истината. В колкото магазини съм влизала, все е различно, има битова техника, но все дребни неща. Прахосмукачки, ютии, блендери, даже LED  телевизор 42" видях за 990 лири. Никъде обаче не видях хладилници и перални. Дрехи има, обувки, градински маси и столове, такива неща, но техни куче марки, евтини. Едра бяла техника на прилични цени само в Мигрос може да се намери.

# 228
  • Варна
Благодаря за отговорите.

# 229
  • Варна
Карфура в Одрин - как е....жив ли е още ?

Жив е. Но е пародия на Карфур... каквато беше и нашия. Макар че понякога има добри промоции. А маслините на Öncü засега съм намирала само там.

- че гледам само в Букурещ и Констанца останаха на балканите.

Дали?
Аз лично съм била само в този до Плоещ, но за мен това си остава най-впечатляващия магазин от този вид, в който съм влизала. Да се възхитя от магазин, без значение какъв, е нещо нетипично за мен.
Скрит текст:
Рязко ми се приходи. Ко ти трябваше да говориш за румънски  Карфури... Ся трябва да мисля кога да грабвам домочадието...

# 230
  • Варна
В Одрин Бим да искаш. По същия начин търси Шок и А101.

https://www.google.com/maps/search/bim+edirne/@41.6696644,26.5294281,13z/data=!3m1!4b1

# 231
Здравейте, някой може ли да ми каже нещо повече за карта за  магазин gratis?
[/quote

Карта в Gratis издават само срещу турски телефонен номер. Но ако помолите на касата би трябвало да Ви направят отсъпка. Аз пазарих миналата седмица в Gratis  в Лозенград и попитах за намаление на касата. Продавачката нямаше карта, но помоли друга клиентка да си каже телефонния номер и ми маркира продуктите с намалението. Същото беше и в Gratis в Margi.

Това същото не мен не го направиха в БиллаХасково..
и си искарах изводa, да..   Dizzy FaceExpressionless

# 232
  • до едно тепе
Последните 2 пъти в Гратис като ме видяха момичетата, че не ги разбирам направо си въведоха някакви цифри и сметката ми намаля с 10- тина лири. А единия път, освен че ме насочиха към комплект от бебешки шампоан и душ гел за същата сума( бях взела само шампоана), ми дадоха и подарък мляко за тяло на Джонсън( бебешко) с изтичащ срок на годност след месец. Та изобщо не можем да се мерим с тях по отношение на търговията.
Аз съм си давала била картата, ако някой ме помоли. Но не се е случвало този някой да е касиерката никога.

# 233
В Гратис в Марги аутлета винаги касиерките са маркирали техни карти, когато съм пазарувала. Последният път понеже двойката, която беше с нас, не ни повярва, реши да пробва с евтин продукт, който щеше да стане още по-евтин с картата. Първоначално маркира продукта на 8 лири, после си въведе касиерката номера и стана 3 и нещо Simple Smile Моята сметка от 60 и нещо лири стана около 25 Simple Smile

# 234
Здравейте, днес намерих тези сокове на био щанда във Фантастико. Съдържанието им е доста прилично и въпреки, че по принцип не купувам такива неща, понякога децата искат. Дали сте ги срещали в някой магазин в Турция?
Скрит текст:

# 235
Здравейте, момичета! Прегледах всички теми бързичко, но не открих никаква информация, за пазаруване на строителни материали(скадове и магазини) по-специално в Одрин и Къркларели. Интересуват ме всякакви подови настилки и други артикули за интериор на жилище, както и за обзавеждане на бани и други видове стаи. Ако някой може да даде информация, моля да се отзове! Ще бъда много благодарна!!!

# 236
  • Варна
Утре сутрин тръгваме към Одрин. За огромен късмет точно събота и неделя дават една идея по-поносими температури, но все пак топло... Кажете ми, моля ви как се обличате??? Къси панталони до средата на бедрото стават ли? Потници, не с най-тънките презрамки, но все пак потници, като ленените от Лидъл да речем. Какво да вземам за обличане, направо се чудя, слагам, вадя, ще откача. Егати, да беше някоя нормална държава европейска няма да се чудя, ама за тая Турция... Хем би трябвало да са по-разчупени с всичките туристи, хем... и аз не знам.

# 237
Утре сутрин тръгваме към Одрин. За огромен късмет точно събота и неделя дават една идея по-поносими температури, но все пак топло... Кажете ми, моля ви как се обличате??? Къси панталони до средата на бедрото стават ли? Потници, не с най-тънките презрамки, но все пак потници, като ленените от Лидъл да речем. Какво да вземам за обличане, направо се чудя, слагам, вадя, ще откача. Егати, да беше някоя нормална държава европейска няма да се чудя, ама за тая Турция... Хем би трябвало да са по-разчупени с всичките туристи, хем... и аз не знам.

Лятната мода в града  е подобна като на тази снимка

нема така по Къси панталони/шорти там не е ЕС .. !

AstonishedKissing

# 238
  • Варна
Е хайде малко по-сериозно, и за секунда не допускам, че българките в Одрин се обличат така. За местните ми е все едно, проблемът е техен.

# 239
Е хайде малко по-сериозно, и за секунда не допускам, че българките в Одрин се обличат така. За местните ми е все едно, проблемът е техен.

е щом знаете как се обли4ат българките що питате..
а и щом проблема на местните си е техен
какво ви притесява толкова?

Егати, да беше някоя нормална държава европейска няма да се чудя, ама за тая Турция.
Предполагам 4е със зор не ви возят на Турска земя?
 ?

Общи условия

Активация на акаунт