На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 26

• 91 710
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Във фейсбук групата имаше няколко публикации с въпросните шатри. Имаше и снимки вътре как изглеждат щандове и тн. И аз видях въпросните цени на маратонки, от снимките в групата.

# 586
  • Варна
Папа, оскъдна информация и 2-3 снимки бяха показани в групата във фейса. Там са дадени тези 80 лири.

Пак там обаче има и негативни коментари. Твърди се, че са 4-5 щанда, с неоправдано високи цени и беден асортимент.

И пак там и обяснено, че е разположен на самата граница (Капъкуле), от турска страна, вдясно. Функционира от 24.07. до 10.09. и е отворено денонощно.
Скрит текст:

# 587
  • Димитровград
Ясно, като поста за паспортите. Непроверена, често заблуждаваща информация.Frowning

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 14:43 от papaone

# 588
има ли хубава стока в момента в Одрин или разпродават каквото е останало от летните стоки? Някой който е ходил да сподели.

# 589
  • Бургас
Здравейте, знаете ли дали този уикенд ще има нещо отворено в Одрин, защото от понеделник е байряма?

# 590
  • ВАРНА
Откриването на първото КПП с Турция след освобождението.  
Септември 1932 г.

Дали са тръгнали за петъчния пазар за  Адидас....

# 591
Момичета, повтарям си въпроса, по-изгодно ли е да си закупя смартфон от Турция и отключен ли ще е към нашите карти, за да мога да си го ползвам навсякъде или да не рискувам? Има ли също така свободна продажба, както тук или трябва с договор?

Мился че няма да са на келепир
иначе спокойно си действат с Бг оператори..
разкодирани са
https://www.teknosa.com/
https://www.vatanbilgisayar.com/
https://www.hepsiburada.com/telefonlar-c-2147483642
https://www.mediamarkt.com.tr/

за шатрата след 5-600м от Капъкуле : 

Никой няма да ви продаде оригинални Нике за 80 тл.. не се излагайте..
Или ще са едни серии от преди 8-10 год. или едни ментета дето 4овешко око няма да ги разбере, или стока със малки забележки.. Simple Smile
Няма да е маратонка дет за 500 600 тл виси в официални им саит.. Simple Smile

До колкото знам Шатрата е направена от обшината на Едирне
и само Одринския еснаф е там. Tо може да някой еснаф от пазара дето продава марки ментета а до него може да има сергия официялния магазин на Nike Adıda UsPolo  в Маргито и тн.

за обицата ..
почват от 200 тл доооо 20 000 тл.. чешит бол  Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 10:15 от BsrnX

# 592
  • Русе
Nike миналото лято взех на младежа от аутлет център(не от Одрин, някъде около Менемен). Бяха намалени (уж) и струваха 500 лири. А преди 3 години съм му купувала Nike за 80 лири от Дидим. Не се скъсаха, ама то е щото ги носи само 2 месеца за лятото.Joy После вече не му ставаха, но доста се бяха поофрашкали за двата месеца и то неинтензивно носене, да речем 2-3 пъти седмично. Така, че определено има разлика м/у маратонки за 80 и за 500 лири.

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 12:20 от viki_1974

# 593
  • Sofia
Здравейте, знаете ли дали този уикенд ще има нещо отворено в Одрин, защото от понеделник е байряма?

Тъкмо гледах, че на Марги на работното време пише, че утре може да има промени. И аз това се чудя- дали ще работят магазините и пазарите утре?

# 594
Моловете утре нон стоп ще са отворени
пазара не го знам... сигуно и те

неделя едвали ще е отворен мола, може би след обяд тук таме някои магазини..
понеделник ще е реален ден за мола..
аптеки - до 4етвъртик май няма да има освен дежурни

# 595
  • Където морето целува небето...
Здравейте, предполагам е дискутирано, но не намирам конкретно, та въпросът ми е към тези, които ходят постоянно на пазар. В кои месеци зареждат новите стоки по магазините за дрехи и обувки? Конкретно може ли да се надявам, че през септември ще има есенно зареждане, или там е по-късно?
Също запознати ли сте с хубава верига книжарници и по-изгодни ли са ученическите пособия, отколкото при нас? За първи път ни предстои покупка на такива и не съм се оглеждала до сега.

# 596
  • Бургас / UK
Здравейте, предполагам е дискутирано, но не намирам конкретно, та въпросът ми е към тези, които ходят постоянно на пазар. В кои месеци зареждат новите стоки по магазините за дрехи и обувки? Конкретно може ли да се надявам, че през септември ще има есенно зареждане, или там е по-късно?
Също запознати ли сте с хубава верига книжарници и по-изгодни ли са ученическите пособия, отколкото при нас? За първи път ни предстои покупка на такива и не съм се оглеждала до сега.

За дрехи и обувки не мога да помогна , но миналата година към края на август ходихме и случайно попаднахме на ученическата им кампания.Купихме много хубави тетрадки за племенницата ми (4клас) и разни допълнителни ученически пособия - бяха на много изгодни цени, даже после коментирахме и тук. Тетрадките бяха с твърди(нещо като пластмаса) и  красиви корици и с много хубави бели листи и излизаха някакви стотинки . Дано и тази година има такива ,че пак се очертава ходене в началото на септември.Помня ,че тогава ги имаше в брошурата( за Мигрос пиша през цялото време ), следете ги и може да попаднете пак на тази кампания, предполагам ,че пак ще има...

# 597
Не помня месеца, но и ние в Мигрос, попаднахаме на оферта, при пазаруване над "х" лири, за смешни -6/9лири куфарче (пластмасово, но по-голямо като р-р от блок за рисуване) пълно с цветни моливи, флумастри и подобни, а другото беше с лепила, кламери, и подобни канцеларски); Тогава не търсех нищо за ученици, тъй като бях взела вече от тук..но за тази година определено ако ходим, ще потърся  Peace

Иначе знам 2 книжарници в Одрин - едната е в пресечка перпендикулярна на  главната пешеходна (долу-горе по средата) - говорят на английски и беше доста заредена; а другата в Марги.

Мен ме вълнува друга тема - море, но не по техните комплекси, а на свободни начала...например на Тенедос
 (Bozcaada) или другаде, ако имате инфо.
(намирам теми само за организирани такива..)

# 598
Здравейте, момичета, тъй като съм съвсем нова в темата имам питане за пазара в сряда в Лозенград и по-специално дали тази седмица ще е има пазар, тъй като сега има някакъв празник. Според вас как ще е обстановката по границата на Малко Търново?

# 599
По колко броя от вид лекарство  е позволено да се мине границата? Примерно колко аналгина/ Тантум Верде/ нурофен и т.н. Лекарства от този вид.

Общи условия

Активация на акаунт