На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 26

• 91 171
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • в зоната на здрача
Значи да си грабна един ваучер от Грабо за през август и да овършея Полото..😜😜😜

# 91
Значи да си грабна един ваучер от Грабо за през август и да овършея Полото..😜😜😜

И докладвай веднага за промоциите, че да тръгваме и ние Wink

# 92
  • ВАРНА
Май ми се привидя че днес курс продава е паднал на 30 ст? 
Ще взема да купя 800 лири следобед за петъчното пътуване.

Ако някоя е купувала летни дрехи - по спортни  за мъжа си - да сподели къде има евтини в събота-неделя в Одрин или петък в Чанаккале-Делиоблу..че това ще ми е програмата другата седмица

# 93
Аз пък си взех тази серия, която също я няма в Бг, нова е и имаха рекламна кампания. Това нещо е по-добро от кремчетата за лице от същата серия.

А този спрей за лице ли е, понеже в сайта на гратис е описан като спрей за тяло.

Двоумя се кой от двата крема на Neutrogena да си взема, ако още са намалени в Гратис другата седмица - Hydro Boost Gel Cream или Hydro Boost Water Jel. Ако си ги ползвала и имаш впечатления моля те да споделиш.

Много,много благодаря.А някой да е посещавал ресторантите край реката.Какви са цените и препоръчвате ли ги Simple Smile

Не съм ги посещавала още, но във фейсбук групата за Одрин бяха казали, че край реката е добре да се сяда само в заведението Lalezar, а другите директно да се подминават, защото порциите били малки и скъпи.

Последна редакция: нд, 16 юни 2019, 13:13 от AnMary

# 94
  • Бургас
Здравейте. В неделя работят ли магазините в Лозенград?

# 95
Аз пък си взех тази серия, която също я няма в Бг, нова е и имаха рекламна кампания. Това нещо е по-добро от кремчетата за лице от същата серия.

А този спрей за лице ли е, понеже в сайта на гратис е описан като спрей за тяло.

Двоумя се кой от двата крема на Neutrogena да си взема, ако още са намалени в Гратис другата седмица - Hydro Boost Gel Cream или Hydro Boost Water Jel. Ако си ги ползвала и имаш впечатления моля те да споделиш.
Купих си първо бустера, който показах и го мазах навсякъде. Хареса ми как уплътнява кожата на лицето и ходих да взема и кремовете. Обаче те не ме хидратират така добре като бустер-спрея.

# 96
  • Стара Загора
Хидратиращия спрей е страхотен. Аз не очаквах никаква хидратация от него, а то се оказа точно обратното и е много икономичен. Две помпички стигат за цялото лице. Сега се затопли доста и дори ми идва леко тежък. Купих си и гел крема, но не съм го отворила още. Взех и на позната на 40 + със суха кожа и каза че много добре й понесъл. Остана доволна. Water според мен трябва да е по-лек, четох доста преди да се реша кой от двата да взема. Иначе измиващия гел също ми е любим, както и серума. С втория се запасих, че върви бързо. Купих и ексфолииращия продукт при предното ходене, но и него не съм наченала още заедно с маската в кутийка. Simple Smile

# 97
Аз имам този измиващ гел и съм много доволна
Скрит текст:
До реката сме сядали в Емиргян, харесват ни ляхмаджуна и пидетата там, друго заведение не сме пробвали.

# 98
  • Стара Загора
Миналата седмица бяхме в Лъчезар, а преди това в първият, до моста.
Лъчезар ми хареса повече, обстановка, Обслужване. Храната не беше по различна от навсякъде, цените съвсем леко нагоре. Останах с впечатление, че първата голяма бутилка вода е безплатна, ама не зачетох много сметката. Имат голяма градина, кът с пързалки и люлки. Там продават и от бадемовите курабийки, някаква козметика има.
Имат си паркинг вътре, уж е безплатен ама се въртят някакви юнаци и си простят бакшиш, но не са нахални.

# 99
  • Бургас / UK
Здравейте. В неделя работят ли магазините в Лозенград?

Сигурно вече е късно ,но да отговоря, че всички магазини работят.Само аптеките са затворени ,но има дежурни все пак Peace

Ивче,
Скрит текст:
От къде купуваш кремове на Ив Роше?

# 100
Здравейте, влизам с въпрос-къде по точно се намира сладкарница Мадо в мол Ераста-не успях предния път да я намеря?

# 101
  • Стара Загора
Ако влизате през централния вход, Мадо е вляво до Kahve dunuyasi. Срещу него е дамското Уайкики за ориентир. Гледайте информационните табла на място, които ги има на всеки етаж, помагат в такива случаи. Blush

Чефи, последно пазарувах от магазина в Ераста. Имаше - 30 % по случай 8 март. Но не излизат кой знае колко евтино. Като пуснат и тук намаление, пак са по толкова. В бутиците на марката понякога правят 50 % за ден и тогава става екстра! Иначе в Ивис има, както и в Лили са заредили от бялата им козметика скоро.

В нашето ново Лили има по-голямо разнообразие, преди 2 дни минах. Снимката е от старото. Simple Smile

# 102
  • ВАРНА
Минавали ли сте тези дни след полунощ КПП М.Търново....да споделите студ ли е много...чака ли се много на паспортното гише....тоест ако тръгна по тениска  да не изпукам от студ 01.45...02.00 ч...докато чакам проверката навън?

# 103
  • Бургас / UK
Скрит текст:
Ако влизате през централния вход, Мадо е вляво до Kahve dunuyasi. Срещу него е дамското Уайкики за ориентир. Гледайте информационните табла на място, които ги има на всеки етаж, помагат в такива случаи. Blush

Чефи, последно пазарувах от магазина в Ераста. Имаше - 30 % по случай 8 март. Но не излизат кой знае колко евтино. Като пуснат и тук намаление, пак са по толкова. В бутиците на марката понякога правят 50 % за ден и тогава става екстра! Иначе в Ивис има, както и в Лили са заредили от бялата им козметика скоро.

В нашето ново Лили има по-голямо разнообразие, преди 2 дни минах. Снимката е от старото. Simple Smile

Благодаря ти Ивче  Hug
Скрит текст:
точно бялата козметика ме интересуваше,че в UK затвориха сайта и сега се чудя от къде да купувам...,a използвам ИР цял живот  Mr. Green

Извинявайте за отклонението от темата

Печикамъков,ами вземи си едно якенце,като се притесняваш да не замръзнеш...няма да го носиш на гръб я  Mr. Green Аз съм минавала към 1-2 часа сутринта и не е толкова студено ,но зависи кой как го усеща...

# 104
Вчера се прибирахме от Одрин.
Страхотен ден без проблеми и на двете граници(Малко Търново)за 30 мин.и двете.Нямаше много хора и в Одрин,беше спокойно.Вземете си нещо връхно сутринта в 7 часа си беше хладно.

Общи условия

Активация на акаунт