На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 26

• 91 725
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Момичета, може ли да кажете цена на златни обеци? Ориентировъчна цена разбира се (на малки до 2.2-2.5 гр).

# 571
Какви са тия въпроси вижте цената на златото има линк на първа сраница, след това всичко зависи от обработката на златото и от това има ли камъни и тн .  пазара различен, цени много ....

# 572
Здравейте,

Изчетох цялата тема и доколкото разбирам цените на U.S. Polo варират постоянно. Днес е 50%, другия път втория артикул безплатен, третия път втория артикул на 50%. Не мога да им хвана логиката. Всяка седмица ли е различно? Как мога да разбера кога какво намаление ще има и в частност на 24.08.2019 ще има ли намаления и какви?

Благодаря!

# 573
  • Варна
Аз поне не мисля, че някой обявява предварително кога какви промоции ще има. Не и толкова по-рано. Нито пък е някакъв график "1-ва седмица всичко на 50%, 2-ра - втори артикул на 50%, 3-та - купи 1, вземи 2...". Ако е така никой всеки ще чака най-изгодната оферта.
При тях дори офертите на Мигрос се "обнародват" в деня, от който стартират, а не дни по-рано, като при нас.

Момичета, купували ли сте възглавници мемори пяна / латекс  от Одрин? От кой магазин ?

Чери, не исках да пускам два поредни поста, та затова се позабавих. Миналата година си купихме от Мигрос възглавници за мен и за ММ За пръв път откак се помня спя на толкова удобна възглавница, ако и да не знам какъв и е пълнежа. Някаква пяна е, ама каква... не ме и интересува. Дори мисля да си купя още една, за да имам за смяна - пера ги често. Висока е, обаче. То си пише - 23 см. Тази на ММ е ортопедична и определено е нещо мемори. В пъти по-добро изпълнение от предишната му, която беше на Екон и доста скъпа.
И двете имат калъф с цип. Цените са смешни, както се вижда.
Разбира се, вероятно има по-спешъл изпълнения, но трябва да се види по специализираните магазини.
Ако намериш нещо друго, сподели, моля.

# 574
  • вкъщи
Ние купихме същите възглавници декември и сме много доволни, изключително удобни са.

# 575
Здравейте момичета. До сега сме пътували организирано,с автобус, бус,но решихме да се пробваме с кола.Винетка  не ни трябва до Одрин,но  някакви такси плащат ли се?! Благодаря!
ПП Надявам се на 10.08 да няма много трафик.Laughing

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 18:59 от mamamar4ela

# 576
  • Варна
Няма такси до Одрин. Предполагам питате за влизане  от КА.
10.08. е петък. Трафик ще има. Ние сме пътували по това време. Все още има гастарбайтери, а и предвид пазарния ден и отпускарския период, ще си почакате. Дано е в рамките на нормалното.

# 577
  • Берлин
Към отговора на Беличката добавям,че Курбан Байрамът започва на 11.08. Около тези празници трафикът обичайно е натоварен яко

# 578
Здарвейте момичета, опитвам се да намеря витамин Е но олио - не ми се отдава. В търсачката ми излизат само капсули и ампули. Ако някой е по-запознат и може да помогне - ще се радвам.
По-назад четох за проблемите  източени карти. За съжаление ми се е случвало 3 пъти. Главно данните изтичат от booking. При мен сумите бяха доста големи, а моя радост ги върнаха от банката, но белите коси си останаха. Като цяло вече имам карта за резервации и такива неща английска е и се сприра и пуска с приложение. Доста съм доволна и няма такси.

# 579
  • ВАРНА
Отворили се преди няколко дни шатрата Аутлет  на Капъкуле. 
Вече я рекламират усилено - Найк маратонки по 80 лири.
Гледам някои неща са дори по-евтини от магазинчетата и закрития пазар под Селимие.

# 580
Тази шатра е новост за мен. Знаете ли колко време ще е там? Към края на месеца мисля да пътувам, та да не я пропусна Simple Smile

# 581
  • Димитровград
Отворили се преди няколко дни шатрата Аутлет  на Капъкуле. 
Гледам някои неща са дори по-евтини от магазинчетата и закрития пазар под Селимие.

Щом сте видяли цените, сигурно сте я посетили. Може ли снимка и къде точно се намира?

# 582
  • ВАРНА
Тепърва ще я посетя.  Информираха ме за нея.
На изхода на Капъкуле пътя:

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 20:14 от Печикамъков

# 583
  • На юг от тук
Тепърва ще я посетя.  Информираха ме за нея.
На изхода на Капъкуле пътя:  Лалапаша към Едирне(Lalapasa - Edirne)някъде в началото му.
Edirne-Lalapasa е в посока Едирне-Хамзабейли-Лесово.Може би е накрая на града след кръговото.

# 584
  • Димитровград
Отворили се преди няколко дни шатрата Аутлет  на Капъкуле.  

Добре де, къде я рекламират усилено и къде видяхте цените за да ги сравнявате?

Общи условия

Активация на акаунт