НОЕМВРИйки 2019 - тема 4

• 23 390
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Памперс, ние сме ентусиасти да 😂😂😂 Ама аз самата предпочитам с колата, широко ми е, удобно ми е, спираме когато поискам. Ще спим на две места и ще си направим екскурзия.
Иначе със самолет съм засичала от точка до точка над 12ч път и чакане по летищата и блъсканицата по проверки, по скоро това не бих си причинила в момента. Късмет имаме с дете, дето обича да се вози и сме спокойни, бебето и то дано е така, че догодина плана е същия 😂😂😂
А да не говорим като се приберем в Бг каква гъста програма има 😂
Основно на път и по почивки. И ще съм сама, че мъжът ми се връща в Лондон, само ще дойде да ни прибере септември. А тогава ще съм вече в 7мия месец за връщането.
Само живи и здрави и се моля да съм все така спокойна и енергична, въпреки килцата.

Лейди, много неприятно това с работата, минах през това началото на годината, никакъв проект нямаше мъжът ми за почти 4 месеца,  беше се побъркал от притеснение. Минахме и през това.
Стискам палци да се оправи ситуацията бързо 🙏

# 571
Момичета, връщам се от фетална!

Да ви се похваля, че чакам момче Heart Криеше се до последно, ама днес гордо бе навирил атрибута Grinning Ех тез скорпиончета, тежко ни, мамита Grinning

# 572
А има ли много случаи тук, където да са ви казали първж че най вереоятно чакате момиченце, а после на ФМ да са ви потвърдили за момченце? Smiley

# 573
Ето за това не искам да летя от Лондон 😂 Нашето, че и околните са едни малки, спокойни летища. Няма блъсканици, проверката минава бързо...Идилия! А и ние като сме само с ръчен багаж винаги, няма нужда и да сме там 2ч по-рано.

Естел, честити сини гащи!

# 574
Момичета (дано да не ме помислите за най-безотговорната) тези които се подготвят за море, мислите ли да влизате във водата? Доктора, съвестта и отговорността ми твърдо казват да не влизам във водата, ноооо.... 5 годишният ми син и желанието все ме дърпат навътре 😂😊😋
Вече 2 пъти бях на плаж и влиза в морето , без последствия (от тогава минаха 2 седмици). Сега ни предстои почивка за 1 седмица във Варвара и макар с притеснения и лек страх мисля пак да влизам 😊
Кажете ми какво мислите и дали вече сте влизали  във водата, дали важните доктори са коментирали тази тема...?

# 575
Bebcho аз не влизам във водата.Постоянно ходим и на СПА и на море,но не рискувам да се мокря.Най-много до коленете да вляза.Морето няма да избяга,така,че живот и здраве следващият сезон ще наваксам 😁

# 576
Bebcho, това което съм чувала от докторите е, че по-добре в морската вода отколкото в басейна...Моите разбирания са, че основните забрани се свързват с опасност от възпаления, бактерии, гъбички...И все пак предполагам няма да киснеш по 2 часа вътре. Не виждам проблем лично аз, мисля да влизам. И освен това нали плуването е един от най-препоръчваните спортове по време на бременност...тъй че, мисля всичко е ок. По-скоро трябва да внимаваме повече със слънцето, преки лъчи и прегряване. Simple Smile

П.П. И ние ще сме във Варвара Relaxed

# 577
  • София
Bebcho, ние миналата седмица бяхме на море и влизах във водата всеки ден. За щастие нямам никакви последици. Ако успея да измрънкам още едно море пак ще влизам Smile

# 578
Момичета за влизането в морето наистина внимавайте много да е спокойно и да няма вълни.Че моя приятелка хем плувкиня беше получила проблем .Казали и ,че е от това .Няма да казвам подробности да не ви плаша ,в крайна сметка просто полежа малко и си има прекрасна двегодишна принцеса.Но се пазете Kissing Heart И според док по-добре море ,отколкото басейн.Категорично ми забрани обаче джакузи(а така обичам) и 'киснене'на Рупите .

Пратих мъжа на басейн,да му мине мерака,тука е 40 градуса,аз съм се скрила в спалнята със спуснати щори и пердета,добре че са плътни и тъмни.Не се диша от сутринта Confounded

Естел, честито момченце Blue Heart

Lovingsun, преди няколко странички коментирахме за сгрешени пол.И на друга мама се беше случило на ФМ. На мен също първо на два прегледа казаха момиче и на феталната твърдо момче.Идея си нямам как се гледа момче,струва ми се по-трудно,но най-важното е бебчетата да са здравички Heart

# 579
Ами аз не живея в България, но с нито една бременност не съм се ограничавала от влизане в морето.

Лейди, късмет и от мен. Дано скоро мъжа ти да намери нова работа!

При мен килограмите са +4, което е горе-долу в нормата за този период. Напоследък не качвам. Качих повечето преди, когато заради постоянното гадене ядях все пици и хляб. Да се похваля, че си купих почти професионален крос-тренажор, ама ако намеря време и да го ползвам, пак ще се похваля 😄 Тъй като скоро не ми се очертава възможност за ходене на фитнес (макар, че е на 100 метра от нас), реших да взема нещата в свои ръце и да докарам фитнеса вкъщи. Шегувам се. Не е същото, но е по-доре от нищо. То сега и по време на бременност няма как да тренирам повече от 20-30 минути дневно. По-нататък пък с големия корем незнам как ще е, но поне живот и здраве след раждането ще влизам във форма.

# 580
  • София
Ние днес бяхме на преглед и всичко изглежда перфектно. Беше се разчекнал с два крака върху главата, а ръцете бяха зад гърба под дупето Smiley Blue Heart иначе тежи около 500 грама, но не казаха с точност колко. Качила съм 3 килограма - 22 гс

# 581
Бебчо, аз се консултирах с двама лекари и двамата казаха, че няма проблем да си плувам. Като вляза във водата, изкарвам по около 20-25 минути макс. Плувам, по-лежерно го раздавам, като си спестявам гмурканията, които преди съм правила до 2 метра. Мога само да завиждам на мъжа ми, че не трябва да се ограничава по никакъв начин в нито едно отношение Sweat Smile

# 582
Аз днес бях при моето АГ, при което ще раждам. Бях учудена, но и той ми каза, че е по-добре да не влизам в морето, а в басейни още по-малко. Каза само до колене. От хигиенна точка, разбира се, да не взема да хвана нещо... не знам как ще изкарам в тези жеги, ако не мога и да се разхладя Sad

# 583
На мен моето АГ ми каза че за морето няма проблеми, басейните да ги избягвам. Днес с ужас забелязах няколко стрии на дупето въпреки че вече редовно се мажа 😐 не знам докато са още розови може ли нещо да спаси положението. Много ми се развали настроението днес от това.🙄

# 584
Поли, колко кг си качила до сега? Питам, защото си мислех, че ако не се качат много килограми най-рисковата зона са гърдите и корема. Въпреки това съм чувала, че доста жени получават стрии и по бедрата та даже и ръцете. А аз пък мажа само корема, дано ми се размине и този път. С какво се мажеш иначе? Макар че някои казват, че си е до кожа и крема няма кой знае какво значение... Тук при нас продават кремове за пресни стрии, колко помагат обаче, незнам. Ако това ще те успокои, знам че има процедури за премахване на пресни стрии (мисля лазер или някакви инжекции), така че ако не можеш да ги приемеш, след раждането може да се заемеш.

Общи условия

Активация на акаунт