НОЕМВРИйки 2019 - тема 4

• 23 140
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Лили, пожелавам Ви един прекраснен ден! Миналата година се оженихме и ние със скромните 12 гости Heart

Mmoira, мен ме рита навсякъде - основно от долната страна на корема, но се е случвало и отгоре над пъпа. Рита и отдясно и отляво. От миналата седмица се научи къде ми е и пикочния мехур Frowning а от два дни ме рита отдолу все едно към влагалището и усещам нещо като пулсиране после, което според докторката е нормално. Като бяхме на преглед в сряда и докато го гледахме 2 пъти се завъртя наопъки и накрая направи нещо като шпагат Smiley Според мен щом го усещаш значи всичко е наред.

# 646
Благодаря ви, момичета! Heart
Аз даже няма и да съм с бяла рокля. ММ също няма да е много официален - дънки и риза. Не исках да се вдига много шум, даже още по-скромно си го представях, ама...

Аз я усещам напоследък навсякъде бебка, а до съвсем скоро я усещах само ниско долу, основно в средата.

# 647
Лили, страхотен празник да имате утре! Ще чакам с нетърпение да разказваш.

Нашата сватба определено беше скромна - само ние, кумувете и фотографа😂

Това мойта си е харесало долен десен ъгъл и само там седи и натиска. Някой път чак до болка. 🙈

# 648
Ау, моето рита навсякъде, чак понякога ми се струва, че към ребрата ми стига. Явно не му харесва да лежа на лявата си страна, защото тогава започва да удря силно точно там.

Бях на фетална морфология при доц. Карагьозова в Майчин дом. Не знам защо има толкова недоволни, беше много внимателна, обясняваше всичко, оглежда дълго. Над половин час продължи прегледа, не съм засичала точно. Час си запазих от понеделник за сряда през регистратурата. Прегледът беше 140 лв. - мисля, че тарифата на болницата зависи от това кой те гледа. Накратко - доволна съм. Ама както каза зъболекарката ми - като всичко е наред, сме доволни Simple Smile

# 649
  • Наблизо
Имам чувството,че за 3 седмици съм станала балон..вече съм към 6 кила отгоре някъде,като е променливо.Да кажем 5 тогава.
Притеснено ми е заради този гестационен диабет,гинеколожката всеки път ми говори уж да ме предупредяла.Ужасно.

# 650
Beauty, докато не направиш изследването няма как да знаеш дали имаш ГД, така че не се шашкай предварително. Както казах, тук при нас правят на всички това изследване, така че това че си говорят просто е презастраховка. Единственото доказателство е изследване. Ако пък се окаже, че имаш, ще те сложат на диета и ако и тогава не се повлиява, в много краен случай - ще си боцкаш сама преди всяко хранене инсулин. Искам да кажа, че диагнозата изобщо не е страшна, стига да се знае и да се държат нещата под контрол.

Лили, пожелавам ти една страхотна и романтична сватба утре!

# 651
Ми аз днес цял ден обикалях по лекари, имам хидронефроза 2ра степен и от това ме е болял десния бъбрек. Ходих на нефролог и понеже него го достраша да ми изпише каквото и да е ме изпрати при АГ, който каза че е нормално понеже бебето притиска каналите и има задъжане на течности. Разминах се с ношпа за болките и някакви на билкова основа за бъбреците. Дано се размине без повече кризи.

Лили пожелавам ти незабравим ден утре и много дълги години съвместен живот изпълнен с любов.😊

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 11:19 от Polly33

# 652
Здравейте мами, има ли някоя мама от Англия, която началото на седми  есец е пътувала с кола или със самолет Confused И ако да искали ли са ви документ накъде Confused

# 653
Здравейте, седмица 21 и +4 кг които според мен ги качих в началото, когато си хапвах почти и само тестени работи 🙄
И мен ме рита основно в зоната под пъпа, особено като лежа на ляво Simple Smile
Поли, бързо да минават и болките и притесненията, имала съм и аз бъбречна криза като бях бременна с големия, и на никой не пожелавам тази болка 🙏
Лили, пожелавам ви прекрасен ден днес! За напред само разбирателство, подкрепа и много любов!! ❤ Чакаме да разказваш Simple Smile

# 654
Здравейте мами, има ли някоя мама от Англия, която началото на седми  есец е пътувала с кола или със самолет Confused И ако да искали ли са ви документ накъде Confused
Николета, всяка авиокомпания има свои правила, зависи с кой превозвач ще летите, на уебсайта им трябва да има инфо. След определени седмици искат документ от джипи или акушерка.
Ryanair пускат без изискване за документ до 28г.с. След това до 36г.с изискват "fit to fly" подписан и подпечатан от мидуайф/доктор.

# 655
Николета, всяка авиокомпания има свои правила, зависи с кой превозвач ще летите, на уебсайта им трябва да има инфо. След определени седмици искат документ от джипи или акушерка.
Ryanair пускат без изискване за документ до 28г.с. След това до 36г.с изискват "fit to fly" подписан и подпечатан от мидуайф/доктор.

Благодаря Ivka , сега ще разгледам на различните авиокомпании Simple Smile

# 656
Поли,бързо оздравяване Kissing Heart Бъбречна криза съм имала небременна ,няма такава болка Confused

Бюти,5 кг за 5-6 ти месец не ми се струва много.Ще правиш ли обременяване с глюкоза?Моята док с щерката все ми се караше ,че много съм качила,и че нямало нужда от още,но не ми е говорила за изследване,може би защото беше от повече хапване пък и бебка не е вървяла голяма.

Мнооого ме боли кръста-особено като спя на едната страна повече време.Мъжа ме побутва да се завъртам като се събуди ,но пак си е дискомфорт. Той пък е в депресия заради работата,не му се яде,секс с извинение не му се прави ,даже почна и да пуши по някоя цигара .Едвам го' замъквам 'с мен да излизаме вечерта тези дни ,че мои приятели са в града Rolling Eyes

# 657
В коя седмица се прави обременяването с глюкоза? На мен ми го назначиха в 24 г.с, но ми се струва късно.

# 658
Здравейте мами.

Бих искала да попитам някоя от вас пърувала ли е с авиокомпания easyjet,трябват ли ми някакви документи в 22г.с ще бъда по време на полета.Благодаря ви

# 659
Термина ми е на 01.12, но ми казаха, че ще ги извадят поне две седмици по- рано. Започнах да се меря всеки ден, което изобщо не е добра идея , малко ме стресира Sad

Общи условия

Активация на акаунт