Така не се разсейвам и виждам детайлите. Хубав дом, излъчва елегантност, въпреки че не обичам тъмните цветове, успях да ги възприема, но за тази покривка ще кажа твърдо не.
Никак не се вписваше в цялостната визия(мое скромно и лично мнение). Но наистина почувствах, че приготви всичко с желание, сърце, всичко ми изглеждаше вкусно и интересно. Вече разбрах оценката и от първата вечер, тя и това каза, че като човек, който готви има забележки(по-високи изисквания), за щастие има покритие. От една страна темата за проблемите с храненето не е подходяща за маса, от друга страна с това предаване получава възможност да остави послание, така го приех, споделянето на опит за мен винаги е ценен жест. Когато някой ти споделя, те кара да помислиш над някакви теми, които може и да не са те вълнували.
Според мен той хареса Емануела(като човек, жена) и се отпусна, доколкото му е възможно, разбира се.
Интересно това за Ирина и Емануела, ако се събират на една маса. Ирина я уважавам, заради таланта и да говори, пише, има страхотно отношение към храната, има чувство за естетика, но ми липсва нещо много важно: искреност. Но наблюденията ми са по-скоро повърхностни. Енджи продължава да ми изглежда мила и позитивна, не съм я гледала другаде, освен в това предаване обаче, облича се в толкова тесни дрехи, че както бяхте написали, не ще да може да поеме повече от няколко лъжици супа, е, успя да хапне, без да се пръсне роклята. 
Но като цяло на фона на пародиите напоследък, тази седмица е по-различна и интересна за мен.