Тренировки в домашни условия - 100

• 25 908
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря! Heart Eyes

Аз трудно се впечатлявам, но когато го сторя, съм бърза и непоколебима. А и досега всичките ми уреди за домашна употреба са били надлежно използвани и дълго експлоатирани. Първо няколко години велоергометър, който след това продадох, после пътеката, която всеки ден ми служи вярно, сега тренажора. Дано и той оправдае очакванията ми.

Първи, много откъслечни впечатления...

Прекрасен! Макар и тренировката да е много по-различна, отколкото очаквах, уредът оправдава и надминава всичките ми очаквания. Какво очаквах ли... Май на първо място, че долната част на тялото се натоварва повече и че не са нужни толкова усилия на ръцете. Но реално тренировката е толкова по-всеобхватна и натоварваща, отколкото си мислих, без да е толкова стресираща, както, ако бягам на пътеката например. Натоварва прекрасно горната част на тялото, раздвижва те, цялостното усещане след това е сякаш си направил истинска цялостна тренировка, а не такава на уред. Чувстваш се тонизиран, натрениран, но без да си твърде изтощен. Чудно!

Мога да предположа колко не съм права да извеждам изводи от няколко мижави минути и първоначален ентусиазъм от нова покупка, но все пак реших да споделя. Само времето ще покаже истинското положение Laughing

# 166
  • 1st floor
Честито, Тони! С удоволствие да си гребеш!

Аз отчитам 50 минути на кростренажора. Не съм забавяла темпото, така си остана.
Трябва да започна да събирам багаж, а така да ме мързи... Crazy Искам просто да грабна два парцала, но накрая не се получава. Sad Имам на разположение днес и неделя. Утре сме на плаж, в събота на планина.
Агент, страшни снимки.  Peace Кацна ли на родна земя? Simple Smile

# 167
За днес тази тренировка на ФБ https://www.fitnessblender.com/videos/upper-body-workout-cardio- … nd-cardio-workout - мисля, че някой я беше споделил по-рано. Хареса ми, макар че координацията на моменти ми се губеше, но това си е мой проблем Joy

# 168
Наложи се да си пренеса всичките уреди на село, една стаичка, която не се ползва си я направих на домашен фитнес Grinning

От пирамид пъмп съм с мт на цялата долна част, горната част е пощадена... много съм  доволна, хареса ми, няма засукани работи, основни упражнения и да ви кажа не, мисля, че отстъпва с нещо на тренировка във фитнес. Единствено за  гръб сякаш нещо не ми достигна и мъртвата тяга не я усетих особено с техните тежести...

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 21:46 от арсен

# 169
Честит гребач, Тони. Simple Smile
Аз греба с ръкавици за фитнес. Почти всичко тренирам с тях де.

# 170
Деси, аз си бях харесала вчерашната ти тренировка. И се готвех да я правя в 14 ч. Но ме извикаха спешно на интервю в Кочериново. Та мина. Ама сърце не трае, като съвсем наблизо, даже е в Рила.
Та качурене на Екопътека скалата Кръста, или Бог знае как се казва. Има един  кръст нависоко на една скала, след град Рила, към манастира. Екстремно слизане почти по г*з от другата страна. И още една съседна екопътека. Не, че не ги знам до болка, ама друго си е в Рила.
Сега май съм изморена, ама се оправям с бира и пържола, и салата де.

# 171
Много ми хареса тази мацка Натали Айко и вчера и днес с нея.
За днес това https://www.youtube.com/watch?v=nKlU42Z51tU&list=PLlOaExBJSS … ;index=7&t=0s , вчера- https://www.youtube.com/watch?v=T5j-n17dup4&list=PLlOaExBJSS … hDEh-&index=8.
Джери, хубаво е да си заслужиш бирата:smiles: Завиждам за близостта на Рила.

# 172
Исках да пробвам хибрида между фикса и обесията днес, но не остана време, така че правих кратичката Bikini Blitz Workout  с Джил Пенфолд.

# 173
Момичета, аз съм в търсене на готина програма за тренировки, може да включва уреди във фитнес или да се прави на площадка за стрийт фитнес. Може би да е разделена на ден за крака, ден за гръб и бицепс, ден за рамо и трицепс, кръгова и така.

# 174
Здравейте, от вчерашната тренировка имам мускулна треска на едни мускули на ръцете, които са над трицепсите и продължават към гърба (не знам дали стана ясно) - предполагам, че е от едно упражнение, което досега не съм правила - дъмбелът се държи с двете ръце изпънати пред гърдите и се вдига над главата и отново се спуска до нивото на гърдите.
За днес това https://www.fitnessblender.com/videos/cardio-lower-body-toning-4 … -down-and-stretch - направо ме размаза, дали защото защото използвах по-големи тежести, но много ми хареса.
Джери, какво стана с интервюто?

# 175
  • Пловдив
Здравейте!
А къде е този хибрид между обсешъна и фикса? Да го метна ся, кво …
Вчера "почивах" , ака чистих. От 8,30 до 16,30 и то не основно, просто ужасно бяха разхвърляли децата, докато се стигне до прахосмукачката, минава час. Полудявам и се карам, ама кой ме слуша.Офф. После нямах никакви сили и желание за тренировки. Днес, хич не бях в кондиция, разсеяна и притеснена
Скрит текст:
снощи окончателно се потвърди, че баща ми има рак, а днес свекър ми получи резултатите си - рак
, гадната серия не свършва в нашето семейство, но все пак метнах нещо криво-ляво - Спийд и Аджилити, 45 минути, Асайлъм 1. Като изгорени калории беше ок, и зоната и така нататък, но не се чувствам много в кондиция. Дано мине. За утре се чудя какво, или ще е горна част силова или долна, ама ако нещо пак ми се стъжни, мога да метна един Лес милс за настроение.

Браво за новия уред, Тони! Джери, чакаме от теб резултати от интервютата.
Изчезвам, весел уикенд!

# 176
Любче, много лоши диагнози, дано и двамата да се излекуват, а на теб пожелавам сили, да премине по-бързо този лош период.
ПП Моята майка боледува от рак миналата година и знам колко е тежко.

# 177
Отчитам втора седмица АЛМО, че нямах време да се отчитам всеки ден. Все пак гледам да се разписвам редовно, че да ми стане отново навик, дано! Blush
После ще ви чета на спокойствие като си нахраня домочадието.

# 178
Любче, смелост и вяра. Винаги има надежда. Дано всичко се нареди и гадната серия да остане само лош спомен. Hug Hug Hug

За вчера отчитам 2 км. бърз ход на пътеката, 8 км. Rowing(5 + 3), новата хибридна тренировка Obsessed with Fix.

Любче, не знам на кои групи си член - има я в Insanity (тренировки дома) - публикувана е на 26-ти юни.

Моите първи впечатления не са възторжени, но всъщност не беше лоша. Интересното е, че за някои упражнения изобщо не си спомням да са били част от предходните тренировки  newsm78
Установих за пореден път, че не обичам тренировки с толкова много хора и приказки помежду им.
Надуха ми главата Laughing
Темпото е сравнително лежерно, Autumn отделя време да обяснява упражненията.
Ще я правя и друг път, макар и да е малко дълга за моя вкус, но за разнообразие е добре.

Благодаря за поздравите за гребния тренажор! Heart Eyes

Имам и няколко въпроса към гребците.
Как съчетавате гребането с другите тренировки? С каква степен на натовареност гребете? Какво разстояние?
Нормално ли е да чувствам известно напрежение в кръста след гребане или това е знак за неправилна форма?

Още не знам как да вмъкна гребането в рутината си. Между другото, нямам грам мускулна треска, но за сметка на това последните дни чувствам осезаема умора и увеличен апетит...

# 179
  • Пловдив
Добро утро!
Тони, благодаря, ще я потърся там тази тренировка. На никакви групи не съм член, не ми се отделя време и за това, а и на стари години взе да ми идва в повече това прекомерно вторачване в храна и/или във фигура на хората из групите. Ще я видя все пак, за вмъкване някога.

За днес, макар и да исках дълга тренировка, незнайно защо реших, че в 7 часа нямам време за цял час, защото ще станат домочадието, а закуската не е готова /ще пържа мекици, но трябва като станат да ги направя, за да не изстинат/, а особено мъжО не може да стане и да няма сервирана закуска. Та, избрах 30 минутна - от Лес Милс Комбат - Лийн Легс. По принцип я харесвам, хубава е, винаги ми е забавна, и винаги се изненадвам на другия ден с мускулна треска, но ми дойде къса. Да, като свикне човек 45-60 минути и 30 минути са му мноого кратки. Ще се опитам да вкарам нещо следобед, избрах го и го чакам с нетърпение, но не съм сигурна, че ще имам време. Пак е за крака, да ги убия днес. Дано! И утре, вали, гърми, си правя 60 минутната горна, че не съм я подхващала от 10 дни. Не ми пука, че морето наближава, но искам да си тренирам лятото, както съм си решила. Защото от 15 септември, искам или не, или ще премина на 30 минутни, или сбогом, тренировки.
Весел и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт