Тренировки в домашни условия - 100

• 25 906
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
За днес - Strong Express Upper Body от тренировките на живо с Кети (много е хубава, препоръчвам я при ограничено време за горна част на тялото) + Party Calorie Crush от LITE Series.
Бийчбоди са пуснали рекламна тренировка за новата си програма. Прегледах я, но не съм много впечатлена. Не знам каква е идеята. Има кардио и малко силови, но не се натоварват особено равномерно различните мускулни групи +  може би в желанието си да покажат нещо ново са включили непознати упражнения, които ми изглеждат като покана за контузия.
https://www.youtube.com/watch?v=qJDpMyUbunw

# 151
Аз съм забравила какво е да имам деца около мен. Да отида в Хановер да си припомня Simple Smile

Аманда, чопнах си онзиденшната ти тренировка, за днес една друга съм предвидила. И аз така, в края на града сме, почват разкошни пътеки, но ето го сега пак от 10 часа го дават го дават дъжд.

Днес първо ще правя това https://www.youtube.com/watch?v=pNZe01hqMW8, после ако не вали ще се разходя или измисля нещо друго.

Хубав ден Ви пожелавам!

# 152
арсен, за пореден път - браво!
  Hug

Днес почивка. От вчерашната Strong Body Stacked Sets: Lower  имам мт на задно бедро. В

Арсен, все забравям да пиша. Не знам дали имаш намерение да се придържаш строго към календара, но предупреждавам, че Cardio Party е малко странна/много ми напомня на една стара тренировка на The Firm, чието име обаче в момента ми се губи/. Ако искаш я пробвай, но бъди с готовност да я замениш евентуално с друго кардио. Бонусната към нея - Cardio Party Calorie Crush, е много приятна степ тренировка, но е малко по-сложна и може би не  е най-доброто въведение в степ аеробиката, така че и там обмисли евентуална замяна. Всъщност, ако искаш да пробваш някаква степ аеробика, можеш да почнеш с класиката на Рийбок /без тонизиращите упражнения в края тя е около 40 минути като Cardio Party и в приблизително същия ритъм/.

https://www.youtube.com/watch?v=gT3XM7W-xAw
Благодаря ти много! Kissing Heart
Да, мисля да си карам по календар. Cardio Party още не съм я правила понеже започнах първата седмица от тренировката за горна част, понеже така ми пасна за момента. Ще я пробвам обаче, и ако не ми допадне ще пробвам тази на Рийбок. Simple Smile
След малко отивам да правя Pyramid Pump - час и 20 минути, днес имам време и ще я направя цялата, но по нататък, когато нямам време, дали ще сбъркам ако я разделя и я направя в два дена, тя така или иначе като я прегледах половината е за долна, другата половина за горна част.

# 153
Записвам се с някаква тренировка на ФБ снощи. Приятна беше, още не съм им свикнала на воденето. Довечера пак ще си пусна нещо тяхно и после 4 дни дни почивка - отивам на сватба в Гърция и въпреки огроооооомного ми желание, мисля до трнировки няма да стигна Grinning

# 154
  • 1st floor
Отчитам 45 минути кростренажор. Според калкулаторите за пулс на Юли не съм в зоната за горене на мазнини, а малко над нея. Кростренажорът отчита 140-145 средно. И сега какво? Така ли да си стоя или да намаля темпото? newsm78

# 155
Арсен, цялата Pyramid Pump май се среща само веднъж в календара. След това е разделена на две. Но иначе не е проблем да я разделиш на горна и долна част.

# 156
Отчитам 45 минути кростренажор. Според калкулаторите за пулс на Юли не съм в зоната за горене на мазнини, а малко над нея. Кростренажорът отчита 140-145 средно. И сега какво? Така ли да си стоя или да намаля темпото? newsm78
Според мен кростренажорите не отчитат вярно. Лични наблюдения имам по същата причина - искам да горя мазнини, но при една и съща скорост, всеки път ми мери различен пулс и то с голяма разлика - от 114 до 200 Flushed

# 157
За днес това https://www.fitnessblender.com/videos/day-1-fitness-blenders-5-d … build-lean-muscle - и друг път съм го правила, харесва ми, доста добре натоварва - силовата част я правих с щанга 12 кг.

# 158
  • 1st floor
Според мен кростренажорите не отчитат вярно. Лични наблюдения имам по същата причина - искам да горя мазнини, но при една и съща скорост, всеки път ми мери различен пулс и то с голяма разлика - от 114 до 200 Flushed
Може. Но и гривната ми мереше същите стойности, така че му се доверявам.

# 159
  • Пловдив
Здравейте!
Вчера не успях да тренирам, за съжаление, защото не се прибрах вкъщи, имахме среща с майките и бившите съученици на сина от 1-4 клас. За сметка на това пих бира, ядох вурст и въобще … От цяла маса майки плюс учителката познайте кой най-много яде Simple Smile /и кой беше най-дебел/, хихихи.
 За днес отчитам Стренгт от Асайлъм 1, 50 минути. Тъй като съм в МЦ, не съм доволна, коментирахме вече, силата пада, издръжливостта също, но все пак се радвам, че я направих. Непо, моята гривна ми казва, когато не съм в зоната за горене, обикновено съм в аеробната зона, понякога в анаеробната, понякога още по-високо, та да си кажа, единствената тренировка, от която отчитам много горене на мазнини, е тази, която правих днес /около 30 минути съм в зоната/,всички други тренировки съм в по-горна зона, обикновено аеробна. Та явно е нормално. Ако искаш все пак да топиш, може би трябва да въртиш мааалко повече време и мааалко по-бавно. Но все ще има ефект, и все ще гориш, как иначе .
Джери, какво стана с интервюто?

Изчезвам, защото ми дойдоха на главата с въпроса "Какво ще ядем". ПХУ!
Весела вечер!

# 160
6 дена поред Simple Smile БР Simple Smile, фаза 2.

# 161
За днес - Kick, Box & Bags с Кети. Аз нямам чак боксова круша, но с тежести на ръцете и частта с крушата си ме натовари.
За феновете на фикса: Оутъм презаписва програмата, но не знам дали ще има нововъведения.

# 162
Ще е в реално време и с градация към по трудно,няма да да еднакви тренировките за седмицата ,а с вариации на упражненията.

# 163
Чудесна новина за 21 Day Fix! Нямам търпение да видя с какво ще ни изненада Autumn. Май няма треньор, с който през последните години да съм тренирала по-често.
Между другото, вчера видях, че във VK има качена нова хибридна тренировка между 21 Day Fix и 80 Day Obsession. Нямах време да я разгледам, но това със сигwрност ще е една от тренировките ми за уикенда. Дългичка беше... май над 50 минути.

И да се похваля вече като горд притежател на гребен тренажор Concept 2. Вчера го получих и разучавах техниката на гребане, тази сутрин 2 км. ходих на пътеката за разгрявка и после гребах 20 минути. Чудно беше! Много ми хареса.

Ще имам може би въпроси към останалите гребци, но нека си ги изясня и за самата себе си.
На първо време, отчитам заформящи се мазолчета на ръцете Laughing

# 164
Ехааа, Тони, честито! Много си бърза и експедитивна! Със здраве и с кеф да си го ползваш!

Общи условия

Активация на акаунт