Тренировки в домашни условия - 100

• 26 023
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Арсен, великолепна си! Какво дупе...
Аз след 3 месечен принудителен покой се завръщам с 10 минути разтягания, 3x5 лицеви опори, 3x20 коремни преси.
Забранени са ми танци, клекове, бягане и подскоци. "Болна" съм от мъка.

Ноември, добре завърнала се! Бързо възстановяване ти желая! bouquet Hug
Чудех се къде изчезна. До кога ти е забранено? Все ще мине. Стискам палци!

Арсен, чудесна си! Браво!

Вчера празнувах рождения ден на Опус 2, но успях да пъхна тренировка крака сутринта. Както винаги след това бях полу-заспала целия ден, но ходихме и на голяма разходка из Прага вечерта. Някак си успях в просъница и снимки да правя.

В събота тичах- кардио с пулс 130-140, днес планирам дълго тичане, но ще видим как ще се развият нещата.

Утре заминавам за Щатите. Събирам и пренареждам багаж по 100 пъти, и не мога да замина за 3 седмици с по-малко от 15 парфюма и 8 чифта обувки...
7 рокли, 3 поли, 5 чифта къси гащи и 12 спортни екипа...( за тичане и йога всеки ден). Блузи и потници им изгубих броя...
Ужаааас, това е ужааас! Как пътувате, хора, само аз ли съм такава трагедия!

Люба, Агент, и останалите специалисти по пътешествията, как процедирате?

# 316
Арсен супер си!
Дези - 12 спортни екипа и 15 парфюма е абсурд за мен Simple Smile Ограничавам се до 3 екипа и 1 парфюм и пера Simple Smile
След като 1-2 пъти ми се е налагало да обикалям Европа с 30-35 кг куфар сама, повече не си го причинявам! Никога! Минимализирам всичко до най-необходимото и пера Simple Smile

# 317
Дези, и аз подкрепям Духчето. Тук има laundromat под път и над път. Да не говорим че в доста от хотелите има перални машини (не говоря за безумно скъпата услуга да то изперат, а сама да си изпереш). Взимаш дрехи за 1 седмица и переш. Колко ти трябва за една седмица е доста относително в зависимост къде ще ходиш и какво ще правиш. На изток в момента е доста горещо и влажно например, така че два тоалета на ден не ти мърдат. Обувките също бих ги намалила. Парфюмите също. Не забравяй, че и тук трябва да си купиш нещо Wink

# 318
Събота и неделя пропуснах тренировки, тази седмица започвам с нови сили.
В петък вечерта явно съм стояла на течение, имам ужасно схващане на дясното рамо, което не само, че не минава, ами и по-зле става.
Арсен, супер си! Трябва да взема и аз да пусна някоя снимка скоро.
Люба, вие сте машини, признала съм ви.
Дезидерата, много багаж си приготвила, според мен. Аз пътувам с два спортни екипа, един парфюм, 2 чифта обувки и по максимум два комплекта дрехи на ден.
Мъкнала съм 35кг куфар из Щатите цял месец, голяма мъка ми беше, след това не съм повтаряла с толкова много багаж.
Ние ще летим към Исландия след месец, там пък лошото е, че багажът е обемен, иначе съм свела всичко до абсолютния минимум.

# 319
Благодаря за отговорите, момичета. Аз съм парфюмиста (ароматно увредена, това си е мое изкривяване. Имам определени парфюми само за почивка, за определен цвят тоалет, а не знам кой цвят ще ми се носи).
Обувки за вечер, за концерт, за бар, за разходки, за тренировки, за рокли...Полите са резерва, ако изведнъж реша че съм дебела, и ме е сам да нося късите панталони.
Йога ще правя всяка сутрин докато останалите спят, и ще тичам. Два екипа на ден.
Ще съм у приятели, там ще ползвам пералня, но искам да имам избор и разнообразие. И да се снимам.
Нямам никакви мои снимки почти. Срамота. Снимам децата и това е. Ще намаля нещо.
Кери-она ми е 8.5кг, големия куфар ще видим. Роклите ми са тънички и нищо не тежат.

# 320
Добре се завърнали на отпускарите и приятна почивка на заминаващите.
В събота по своя инициатива си взех една мотика и се борих час. Идеална тренировка за цялото тяло.
Днес боря долна част във фитнеса. Кардио не знам дали ще правя. Нещо ми е много учестен пулсът.
Айде стига съм се мотала по форумите, а да действам!

# 321
Шанс да се почувстваш дебела в САЩ няма голям Grinning

Парфюмите - отливки и/или си купувам тестери на любимите за път. При наличие на пералня И СУШИЛНЯ (при нас вървятзаедно) вземи 3-4 екипа, другото е излишно!

Обувки - това ми е голямата мъка! ММ още разправя как на първата ни ваканция съм тръгнала с огромен и отделен куфар за обувки, 2-ри за дрехи и 10-12 кг козметика. общо взето 2х32 кг + ръчен на времето ме устройваха, сега е ад просто! Особено пък с нашите ваканции, където за 3 седмици отиваш на 5 различни дестинации! Преди 2 год пакетирах сватби, София, море, норвежките национални паркове + трек обувки, пухени якета и конвертори и съсках от яд - и аз обичам да имам избор!

Последна редакция: пн, 15 юли 2019, 11:39 от Agent Provocateur

# 322
  • 1st floor
Отчитам БР9. Все едно не съм прекъсвала две седмици, а мислех, че ще е много зле.  Laughing Изпуснах си един парфюм върху кутрето на крака вчера и още ме боли, та леко си го пазех. Но ми се получи тренировката.  Peace

Мразя да събирам и разопаковам багаж. Вчера се самонахоках, че пак върнах половината неща неизползвани. Мразя и да пълним колата като катун, все си представям как ще тръгна само с една раница.  Laughing И все не ми се получава...Единствено сега успях да коригирам обувките до минимум - едни джапанки и едни маратонки на човек.  Crazy До сега не се беше случвало!  Mr. Green Но е факт, че първата седмица маратонките си стояха в колата, ползвахме чат-пат джапанките, защото живеехме на плажа!  Laughing

# 323
Дези, хубави съвети са ти дали. Аз 15 парфюма дори не мога да осмисля. В целия свят ми харесват не повече от 7-8, до степен да ги понеса нанякъде с мен. И, също като Агент, на почивка нося тестери + 1 парфюм.
За обувките, чантите и бижутата правя списък кое с кое ще нося и оставям най-универсалните, които ще отиват почти на всичко. А и принципно гледам да купувам изчистени чехли/сандали без метални части, които подхождат почти на всичко.  
п.п. тестери и по-малки разфасовки нося и за козметика и разтвори за лещи. ти си за доста време, може дори да е по-добре да си купиш на място, вместо да ги мъкнеш.

Последна редакция: пн, 15 юли 2019, 11:58 от zvezdi4ka14

# 324
  • Пловдив
Мале, Дези, изключително натоварващо би ми било да мисля за парфюми, цветове и тоалети по време на пътуване. До 1 седмица съм с 1 чифт дънки, тениски за всеки ден и 1 маратонки. Козметика не нося. Парфюми не нося. Обувки не нося. Не се налага да пера никога, най _дълго ни е нямало 17 дни, когато бяхме в Австралия, пак не ми е било нужно. Когато сме на круиз, слагам и 3-4 рокли за вечерите, 7 вечери, всяка рокля се слага по 2 пъти. И за круиз освен маратонки нося и 1 чифт обувки, за официалните вечери поне да ги сложа. Тогава мога и да нося по 1 парфюм, ама само ако мъжо се сети да вземе, той оправя "козметиката" и лекарствата. За мен нищо - за него доста повече неща и като лекарства и като аксесоари. Той държи да си носи джапанки всеки път, аз не нося, ако сме за по малко от 7 дни
. Нямам гримове, кремове, помади, червила,сушоари, маши. И съм си добре. Е, за топлите страни нося крем против изгаряне и репелент. Повечето пътуващи хора, които познавам, се оправят с по _малко багаж и от моя, та има над кое да работя. 😅😅😅 За днес нямам още отчет, тъй като сутринта нямахме топла вода, вчера не пече слънце и сме я изразходили, днес следобед мисля да направя нещо и ще отчета.

# 325
За летни пътувания  повече от седмица взимам-два широки панталона,3-4 топа без ръкави(мразя думата потници,но да ,за това става въпрос) пижама къси панталони, само долнище,ползвам я най-вече за когато съм в хотела или къщата ,спорен екип,тениски,една две рокли,слънцезащитна и несесер с бейсик грим,преса мини за коса,маратонки за спорт,ежедневни кецове,джапанки за вътре и плаж(един чифт общо)Изключително ме натоварва
 безкрайното обмисляне и събиране на багаж ,би ми  съсипало цялото пътуване.

# 326
Ох, аз имам и си обичам и червилата и мазилата!

Арсен, прости ми, пропуснах те - ти си прекрасна, миниатюрна и с чудесно дупе, плод на дисциплина и тренировки!!!

Ох, това е толкова готино Simple Smile)))
https://www.instagram.com/tv/Bz6LHM2h8HC/?igshid=19nx9sqdxtp8s

Скрит текст:
Имаме цели 4.5 дни за плаж това лято и се очертава .5 да е слънчев и топъл, 1.5 да вали и 2 са са около точката ни на комфорт - 22С

Последна редакция: пн, 15 юли 2019, 13:12 от Agent Provocateur

# 327
Благодаря ви момичета, изчервих се направо Kissing Face , вашето мнение ми е важно...
Снимки от морето и аз нямам, тоя бански от снимката не го сложих нито веднъж там, все с бански от две части бях.
Сдобих се със слънчева алергия, вече се оправям без лекарства, само с мазане, но сега на следващата почивка не знам какво да правя, а пък толкова обичам морето и да се пека...
Дези, аз бих намалила спортните екипи, щом ще имаш възможност да переш...иначе и аз като тръгнем на почивка прекалявам със сандалите, да има как да ги помъкна всичките...Smile
В събота по своя инициатива си взех една мотика и се борих час. Идеална тренировка за цялото тяло.
Smiley И аз отчитам за вчера мотика кардио, вир вода бях накрая...по календар беше почивка.
Днес е ден за Body Weight & Bands, но ластиците са ми на село и трябва да се опитам да се добера до селото за да си направя тренировката, лошото е, че колата ми я няма, и маратонките ми ги няма да потичам до там - 10км., въобще съм се разпиляла на три къщи Smile, ще врънкам мъжа ми да ме извози...

# 328
Ние се върнахме от морето - нетренирали изобщо, походили прилично и хапвали още по-прилично. Цифрите на кантара са си същите. Заради морския тен обаче от време на време си се радвам в огледалото Laughing
Обикновено не ми се случва - все съм недоволна.

За вчера отчитам първата тренировка от 21 Day Fix Live + 3 км. бърз ход на пътеката + 3 км. гребане.
Днес почти същото - само че с втората тренировка от програмата и 3 км. пътека, а след работа ще преценя какво ми се прави и колко ми се гребе. При всички положения ще добавя още нещо.

Що се отнася до багажа - на почивка отивам с възможно най-минималното количество багаж(обикновено най-малко от всички в семейството). И пак се връщам с неща, които така и не съм сложила. Може би, защото, когато съм на работа, трябва да следвам някакъв дрес-код и когато почивам, последното нещо, за което искам да мисля, е облекло, съчетания на дрехи или други такива. За парфюм пък дори няма да ми мине през ум... Но пък хората сме различни. Нормално е.

# 329
Тони от къде гледаш фикса?

Общи условия

Активация на акаунт