Тренировки в домашни условия - 100

• 26 038
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
И ние днес се завърнахме, и при мен цифрите на кантара са същите, но аз този път не съм яла и пила много. Ядохме основно плодове и зеленчуци, защото бабите на морето продаваха страхотни. Хапвахме и доста риба, тъй като ММ ловеше в огромни количества. Пих предимно джин със сода и лимон. Този път без разни коктейли с безалкохолни със захар и положението е добре.
арсен, страхотна си, прекрасно дупе! Аз също имам слънчева алергия от дете, но при мазане с висок фактор не се проявява. Старая се и да съм на плажа от 7 до 11 и после след 17 часа. Пак обаче съм много черна.....
Агент, много сте готини. Приятна почивка:heart:
Ние почиваме на диви места през лятото. Аз пак нося много багаж, но през цялото време ходя с бански и шалове, две дълги рокли и няколко широки ризи. Един парфюм, един молив за очи са ми женските глезотии. Даже и крем за лице бях забравила, носех само едно мляко за след плаж.
Първата седмица тичах, носих гири по един баир, но втората разчитах само на плуване , игра на волейбол и разходки по плажа.Последните няколко дни ми се помрачиха от едни странни изтръпвания в ръцете, стягания в челюстта, врата и като цяло не бях във форма. Възможно е да се дължи и на това, че постоянно бях с мокра коса.
За днес планирам нещо с Кристин Къри, но ще е по-късно.

Последна редакция: пн, 15 юли 2019, 16:21 от Amanda.D

# 331
Отчет Ashley Galvin Body Blast ден 1. Може би аз да не съм била в кондиция, но ми беше трудно да правя толкова повторения. След това добавих 5 км. бягане.

Арсен, прекрасно изглеждаш!

Агент, весела ваканция. И аз вече не обичам студено море ...

Дези, щом сте с приятели, съвсем няма нужда от толкова много дрехи. Относно обувките - не бих взела обувки, които отиват само с един тоалет, освен ако не отивам на някакво специално събитие.

# 332
Дрехите са ми стандартни. Официална малка рокля. Моряшки екип. Обувки едни официални и джапанки.
Грим не слагам. Алергична към всички слънчезащитни.
От 23 години конференции, с и планинарство раницата ми е най-малка. Е, все пак съм защитила дисертация по оптимално разпределение.
Кардиото не го направих днес. Обиколих много скапания град.

# 333
Готово! Grinning Благодаря на всички, които се включихте по въпроса ми. Hug
Събрах всичко, дори не е толкова много. 8кг ръчен + 18 средно големия куфар. Бомба.
Направих отливки от парфюмите, доволна съм. Минималистичното пътуване не ми се отдава, и няма смисъл да се мъча.

Тичах 7км в парка. Довечера йога.

# 334
Тони от къде гледаш фикса?

Ето тук:

Скрит текст:

Дези, приятно пътуване!

Арсен не успях да я видя, но съм сигурна, че гледката е била чудесна!

Добавям за днес 4 км. гребане.

# 335
Здравейте, вчера успях да си направя планираната тренировка. За днес това https://www.fitnessblender.com/videos/ultimate-butt-and-thigh-wo … -get-bored-easily , но нещо не ме натовари достатъчно.
И аз имам алергия от слънцето, която всяка година се проявява на различно място по тялото ми - ужас е направо.
Арсен, чудна си.

# 336
  • 1st floor
На мен ми се появяват малки гадни пъпчици по раменете и понякога по деколтето. Тази година са по-малко, но ги има. Това ли е алергията към слънцето? ММ сава на някакви червени подути петна. Моето е различно и се чудих дали е слънчева алергия, алергия към слънцезащитните или последните ми запушват порите и просто се образуват пъпчици?

# 337
Непо, на мен ми се зачервява кожата на различни места и ме сърби няколко дни.

# 338
  • Пловдив
Хайде вече и за отчет, но първо, Джери, кой е скапаният град, че ми стана интересно?
Арсен, да си кажа и аз, но изглеждаш много добре, много хубаво тяло си направила, браво!
Аз за малко днес да остана без тренировка, че се прибрах чак в 16 часа и бях скапана психически, а и физически с МТ навсякъде и умора по краката. На всичкото отгоре нещо бях много гладна и си хапнах, а след хапване пък съвсем отече работата. Ама викам си, ще се напъна, колкото мога, но усещам, не ми се прави Шон, отварям тренировките , дзвера се, дзвера се и все ме мързи. Та накрая усетих какво нещо е психиката - сигурно имаше поне 100 много по-леки тренировки, които да направя, обаче като ги знам и не ми се виждат леки, та си избрах една, която не съм правила и която нямаше как да е лека, ама … психика. Тапаут Кардио ХТ, 45 минути. Готина, интересна, и многоо смях с този Майк, ама толкова е … не знам, като малко дете на стероиди и все ти се струва ,че ще се счупи, и все нищо брате не му става, и какви движения прави, абе на много места не можах да се сдържа, гледайки грацията му. Оф, но това, че е рязък пък може да е предимство в ММА, де да знам. Но за треньор е мамата си трака. Та, забравих си болежките и си се кефих на кардиото, калориите добре, аеробно сериозно висок пулс, доволна съм. Утре ще правя нещо с гири и с държане на пулса по-ниско, че два дни подред ми стига.
Изчезвам, весел ден!

# 339
Непо, при мен е сърбящ обрив. По рамене, деколте, по ходилата, където забравям да се намажа  По гърба също. С Фенистил гел се успокоява и до два дни минава.
Любче, почивай, ти го даваш много екстремно
Направих 30 минутна тренировка на Кристин Къри и ставната гимнастика на Норбеков:blush: бабешки му работи...

# 340
Без вас нямаше да има такова тяло, защото нямаше да имам толкова информация, наистина, благодаря, че споделяте.
Непокорна, ситен сърбящ обрив е, при мен по слабите места, фенистил не ми помогна особено, но алергозан да.

# 341
Арсен, влизам само да те поздравя! Браво за усилията и резултатите!

# 342
Sweat Smile Аз пък имам нужда да ми кажете, аджеба дебела ли съм или съм отпусната Sweat Smile
Това много ме тормози, аз самата не мога да съобразя дали е мазнина или кожа...

Скрит текст:

# 343
  • Пловдив
Sweat Smile Аз пък имам нужда да ми кажете, аджеба дебела ли съм или съм отпусната Sweat Smile
Това много ме тормози, аз самата не мога да съобразя дали е мазнина или кожа...

Скрит текст:

Ми моята ръчица е същата (по-голяма е всъщност), но пак така изглежда и винаги съм мислила, че това е мазнина. Защото като го пипам - стегнато е. Днес гледаха моята приятелка, която е 46 кила, да е слаба й е най-важното в живота, не тренира, просто гладува от 30 години, та видях й ръката, нейното висеше по друг начин, нейното си е отпусната кожа. Та си казах - Еми дебело е, ама поне не торбесто увиснало. Та така смятам аз.

# 344
Люба, аз винаги съм имала огромни ръце, майка ми също. Във времето, в което бях над 100 кг., ръката ми беше около 43 см (колкото и невероятно да е, в момента бедрото ми е около 54 см). Аз много бих се радвала да е мазнина, защото в този случай е поправимо.

Общи условия

Активация на акаунт