Тренировки в домашни условия - 100

• 25 953
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Ето ме и мен. Отчет за вчера и  цялата работна седмица - Core Cardio i Balance. Като снощи имах бонус 30 курса с 25кг торби с цимент 😁. Днес смених тренировката и правих  Max Interval Sports Training. Това е първата ми тренировка над 50 минути и  ей ме на жива съм. Не бях на 100 % в тренировката, но през половината от времето някое от децата ми се мотаеше в краката. Някои от упражненията не ми се получават особено. Има едно, което е за трицепс, което е като лицева опора, но по-ниско ИП и с придвижване - него вероятно ще го сменя с друго упражнение за трицепс другия път, защото съм мнооооооого далеч от правилно изпълнение. Хубави почивни дни!

# 541
За днес този пилатес с тежести https://www.youtube.com/watch?v=ZDyJ8FBahBQ, а вчера https://www.youtube.com/watch?v=6pzAm_9eMQU
И с двете тренировки доволно се натоварих.

Ноу Фрейм, дано с хапчетата всичко да се регулира и да няма проблеми с възела. Ти разбра ли как трябва да постъпиш с тренировките?
 Непо, ти покрай нашите терзания ли се замисли в коя възрастова група си Smile ? По темата няма да се изказвам, че и без това положението май наистина ще се окаже за розови хапчета, ако не спра да го мисля. Хубавото от цялата работа е , че поне съм на килограми, на които мнооого отдавна не съм била и то заради едноседмично спиране на глутена и млечните. Въглехидратите като цяло са на някакъв минимум.
Люба, да изкараш страхотно на морето! Прави си тренировки, ако ти е кеф, а ако ти се почива, се наслаждавай на мързелуването.
Джери, добре звучи тая работа с избата:yum:
Звезди, аз също благодаря за труда, може и да се възползвам като реша да правя нещо по-структурирано.

# 542
Не ,тъкмо това питах в другата тема за хипер функция,ти знаеш ли нещо?
Днес плуване 40 Мин ,трябваше да правя кардиото от фикс Екстрийм а,ама не се получи.....( По принцип правя фикса новият,но кардиото и пилатеса го заменям за екстремните,че обикновенните са много скучни .

# 543
За днес - Strong Upper Body Stacked Sets от LITE Series, която излиза за последен път в ротацията. През последната седмица въобще няма отделна тренировка за горна част на тялото, само смесени. Ще ми липсва, това е една от най-ефективните тренировки за торс за минимално време /35 минути/. След нея, така и така бях извадила степа, направих два кръга импровизирана степ табата.
––––––––––––––––––––––
Малко като монолог се получава, но пускам отчета и за днес - Lower Body Pyramid Pump от LITE Series + 3 кръга табата с упражнения със степ и в опора /реших да поработя малко по коремната мускулатура/.

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 22:04 от zvezdi4ka14

# 544
Здравейте,
събота и неделя почивах, тъй като бяхме на море. След като миналата седмица тотално обърках графика, реших днес да започна програмата на ФБ отначало. Както и предполагах, почивам ли два дни последователно, после ми е трудно да вляза в час, но както и да е - направих тренировките.

# 545
Вчера кардиото от фикс екстрийма и плуване 30мин

# 546
  • 1st floor
Вчера се събудих с идеята, че все пак ще рискувам с времето на някое по-ниско място. Забърсахме най-голямата сестра на ММ, че ни е под ръка и потеглихме към Рила. Голяма жега беше, никаква следа от дъжд. Хвана ме яд, че не се засилихме за по-високото, както ми бяха плановете. Ама здраве да е! Веднъж вече бях в гръмотевична буря на било на планина и повече не искам.  Mr. Green

Започвам последната седмица от БР и днес ще правя БР 11. Още нямам идея с какво ще продължа...Само знам, че от събота, ако не ми мине котка път, пак ще съм на морето за четири дни.  Sunglasses Laughing Толкова успях да открадна от работния график.

# 547
Звезди, мерси и от мен за ротацията, мисля да се възползвам от нея до края на Август, че не ми се почват тежести в горещините още. Мисля да съчетавам с предизвикателството на Консепт 2 за Август:

# 548
Непо, аз се зачудих, че направихте толкова кратък преход. А времето беше хубаво. Все искам да открия преходчето от края на водопада до Бъбрека. Било и много рисково. Но ние не се боим Simple Smile

Днес горна част. Не по тренировка, а по запомнени упражнения.

# 549
Мисля да съчетавам с предизвикателството на Консепт 2 за Август:
И аз за пръв път реших да се включа в подобно предизвикателство. Друг е въпросът, че ще пътуваме и втората седмица ще е почти невъзможно да успея, но нищо, поне ще опитам.

За днес отчитам Leg Day от 21 Day Fix Live - week 3.
Планът е да добавя 5 км. гребане и 4 км. пътека. Постепенно опитвам да увеличавам километрите на тренажора и да намалям тези на пътеката.

# 550
Днес от мен Fit Test & Max Interval Circuit, общо час и половина и 2 литра вода изпити. Фит тестът добре - имам повишение в бройките на всяко от упражненията. Интервалната тренировка ми взе силите. Бях готова по средата да се откажа, ама нали кака е яка, та остисках докрая. Тениската ми и всичко друго бяха като току що излезли от пералнята. Хреми и каквото още имах - всичко си излезе Laughing Нещо днес не си разпределих силите и се озорих. Нядявам се утре да е по-добре положението.

# 551
Мисля да съчетавам с предизвикателството на Консепт 2 за Август:
И аз за пръв път реших да се включа в подобно предизвикателство. Друг е въпросът, че ще пътуваме и втората седмица ще е почти невъзможно да успея, но нищо, поне ще опитам.
Тони, имам идея за теб Simple Smile
Като го погледнеш предизвикателството идеята е да направиш 100 км за 4 седмици във възходяща градация, а ти ще имаш само 3. Ерго първата можеш да направиш тотал от 22+ км (+ са някакви метри); втората - 33+ км и третата 44+ км. Заданието ще е изпълнено!
(предупреждавам, че няма да е лесно третата, но ти още си на вълна "ентусиазмът на новака!" - през първият ми месец съм направила 150 км, през втория - 118, през третия - 101 км)

Имам интересно самонаблюдение през тази ваканция...
Скрит текст:
... както стана ясно от всичките ми офтопици през последните 5 седмици ваканцията ми тази година включваше миткане и шматкане в 9 евро страни. От САЩ тръгнах на 170/57 кг и за местните стандарти си бях направо и фит и стройна; в БГ обаче със същите габарити хич не се усещах стройна, но бях по фит от средностатистическите жени на 40+ около мен (все пак гледам да не сравнявам ябълки с портокали и себе си със 18 год ученички); по същият начин се усещах и във Франция; във Германия и Холандия бях ОК като габарити, но определено много жени бяха по-фит от мен; във Швейцария обаче бях и по-масивна и по-неспортна - в Цуг обсесията със спорта и здравословния начин на живот и възможността да си го позволиш си личи, за разлика от Италия, където се чуствах и стройна и убава и фит - там цари (поне в моите очи) едно уважение към по-класическата женственост! За Люксембург и Лихтенщайн мнение нямам по очевидни причини - бяхме там твърде кратко.

Та мисълта ми беше, че голяма част от това как възприемаме самите себе си май иде и от средата, в която се намираме и с която се самосъпоставяме, а не само от личните ни желания и предпочитания, базирани на образите от медии/соц.мрежи, с които сме си самопромили мозъците... една и съща форма и кг ги възприемах по доста различен начин поне аз!

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 19:10 от Agent Provocateur

# 552
Агент,
Скрит текст:
Агент, то по-скоро с ученичките е трябвало да се сравняваш /те са млади и глупави и още си хапват по много/. Иначе бих се съгласила за Франция. Тук принципът е глад, глад и още глад, като ако тренираш нещо, много трябва да внимаваш да не се изпотиш. Съответно на 60 са като стъклени човечета.
Орхидея, не съм сигурна какво точно търсиш от Les Mills. Знам за една програма - Les Mills Combat, която е от над 6-7 години и я има по торентите и във вконтакте /със сигурност във Фитнес дома и видео-тренировки/. Отделно имат и много отделни тренировки/обикновено клипове от групови тренировки/, но за тях не знам да има календар.

# 553
Звезди,
Скрит текст:
... знам, че ти няма да ме разбереш погрешно - аз откровено недолюбвам френският подход и за (не)яденето и за (не)спортуването и за пушенето и за (якото) печене на слънце и точно като теб мисля, че след 50+ почва много да им личи. "Стройна като френска баба на Кап д'Антиб" хич не е комплимент от моята уста Wink

Виж, редовната им консумация на вино винаги горещо съм oдобрявала Grinning

PS Да разбирам ли, че трябва да се сравнявам с "младите и глупави" защото и аз съм още на този етап? Wink

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 17:44 от Agent Provocateur

# 554
Агент
Скрит текст:
Колко се пулих на това "горещо вино", докато схвана мисълта Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт