Тренировки в домашни условия - 100

• 25 950
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Съботен отчет - 11 км. поход в местните гори. Децата мрънкаха и се оплакваха докато накрая ни заваля един град, намокрихме се и настроението им моментално се оправи Rolling Eyes Детиша история. Тази седмица съм им замислила един преход от около 20 км.

В неделя, да сме в тон с посления ден на Tour de France, отидохме да караме колела по местните баири. Общо 75 км с 1000 фута изкачване. Самото изчачване е предимно в един участък от около 25 км). Бяхме с ММ и 4 негови колеги (около 25-годишни, много свежи) - определено в доста добра форма, да не говорим, че и екипировката им е в пъти по-добра от моята. Е, трябваше да ме изчакват на места, но като цяло се справих добре. По пътя нагоре срещнахме един тичащ младеж, който се движеше по-бързо от нас (разбирайте той ни настигна и после ни подмина). Впоследствие се засякохме с него и се заговорихме - оказа се, че бил професионален колоездач, но му омръзнало и решил да започне да бяга.

Днес мисля да съм на йога.  

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 06:03 от Анонимен

# 556
Агент, разбрах идеята, ще бъде приложена на практика. Благодаря! Всъщност едва от два дни започнах да вписвам разстоянието и времето в дневника на сайта. Определено така е по-интересно и забавно Simple Smile

Много, много са ми интересни такива наблюдения. Въобще социалният аспект на тренировките, взаимовръзките между обществото, в което живеем, и начина, по който изглеждаме и тренираме, силно ме вълнува.
Един Господ знае защо, но ми е изключително любопитна тема.

В момента чета много интересна книга Notes on a Nervous Planet и една от основните теми там е именно начинът, по който социалните мрежи ни карат да се чувстваме.
Между другото, и аз съм си поставяла точно този въпрос - как бих се чувствала по отношение на собственото си тяло, ако не съществуваше например Инстаграм. И съм се питала дали фактът, че в някои дни съм изключително доволна от начина, по който изглеждам, а в други съм с усещането, че едва ли не съм най-тромавото и дебело същество на планетата, не е свързан именно с обкръжението ми - като под обкръжение имам предвид не само това в реалния живот, а и във виртуалния такъв.

Що се отнася до България, когато тази година отидох за пръв път на басейн, това беше и моментът, в който се чувствах най-фит от цялата година дотогава. Парадокс.
Е, мина ми, но не беше никак зле като усещане
Laughing

# 557
Върнах се от почивка, почивка силно казано, децата ми се разболяха на втория ден, не можах да тренирам, бях недоспала и гладна постоянно, само единият ден направих някакво половинесто кардио с фитнес блендер.
Звезди благодаря все пак за идеите, които ми даде Simple Smile
Приключих с почивките, две паузи от тренировки за по 6-7 дена ми бяха достатъчни за годината, вече започвам сериозно...ще завъртя Lite още един месец стриктно...

# 558
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте Simple Smile
Мисля да се присъединя към вас, крайно време е. Все си измислям оправдания, а положението не става по-хубаво. Понеже ми е най-лесно сутрин да отделям време за мен, ще се наложи да ставам раничко, но се надявам да свикна лесно. Мисля да започна с упражненията на Румяна Илиева за начинаещи, пък по-нататък ще видим какво ще стане.. Иначе движение си имам през деня, около 10км, но това единствено ми помага да не качвам още килограми. От време на време вечер караме и колела. Проблема ми е,че бързо се отказвам, защото искам бързи резултати, а и не само..оправданията са безброй. Всеки път е ново начало, и всеки път нищо.. Но наистина е време да се промени това, защото съм още млада и ако сега не се взема в ръце, после ще ми е още по трудно. С ИР съм също, не много сериозна, но отново оправдание защо уж не отслабвам. Обмислям и 2ра бременост и ми се ще да ми е възможно по-леко, когато дойде момента. Малко дълго стана, извинете Simple Smile

# 559
Успех Кристиана ,щом имаш плана всичко ще е наред .За днес тоутал боди от фикса.

# 560
За днес - Body Weight And Bands от LITE Series с Кети, също за последен път. Тя няма да ми липсва толкова. Не е лоша /средно натоварване, но по интересен начин/, но имам проблем с набора от ластици и най-вече с този с дръжките. Твърде дълъг е за показаните упражнения и се налагат доста импровизации.
И аз се чудя какво да правя, като приключа с ротацията. През отпуската ще имам достъп до сравнително приличен/но по-малък от наличния/ набор от гири. Може да завъртя първия месец от ЛИИФТ4+80ДО/АЛМО/като допълнителни/заместващи тренировки за долна част/+Core de force/за да допълвам с кардио/. Миналото лято правих нещо подобно и ми понесе добре. Колкото да не ми е приятна констатацията, защото обичам кардио, май за мен са оптимални варианти с 4 силови и 2 кардио тренировки седмично.
Агент,
Скрит текст:
не заради това, а за да ти стане приятно, като установиш, че изглеждаш по-добре и си по-мъдра от тях.

# 561
  • Варна
Здравейте,
вчера се върнах от палатки. За 3 дена с 3 деца съм свалила  2 кг., като се окъпах, сигурно са станали 3 Simple Smile
Много изтощително, много алкохол, никакви тренировки.
Тази сутрин
лицеви опори - 7, 5, 4, 1, 1
коремни преси - 3x30
глутеус мост - 3 по колкото издържа
разтягане

# 562
За вчера, само тренировка с Джил. Нямах желание за йога. След уикенда се чувствам скапана. Прибрах се от работа и съм заспала на дивана. После се насилих само за Джил и това ми беше. Надявам се от днес да имам сили.
Добре дошла, Кристиана. И аз започнах с Румяна през март и ето, още съм сериозна Simple Smile
Агент, не знам защо се сравняваш само с 40+, но от снимките, които съм виждала, смея да твърдя, че изглеждаш в пъти по добре и от ученичка.

# 563
  • 1st floor
Хахах, тъкмо като си гледах снимките от морето с едната зълва, си мислех колко съм ОК.  Joy Иначе самостоятелно си намирам кусури.  Mr. Green

За днес отчитам кардио ден на кростренажора.

Ноември, защо те измори палатката? Преходи ли правихте? За мен бивакуването на палатка е най-най-най-лежерното и мързеливо нещо на света. Пълен релакс.

Джери, кратка и лесна дестинация избрахме и заради прогнозата за гръмотевци, и заради сестрата на Виктор. А и защото реших ей така сутринта да тръгнем и не станахме рано.

# 564
За днес горна част https://www.fitnessblender.com/videos/fat-burning-tank-top-arms- … strength-training и корем https://www.fitnessblender.com/videos/advanced-core-burning-work … -obliques-workout
Реших да увелича тренировките за корем на две или три в седмицата, защото както и предполагах увеличаването на въглехидратите веднага ми се отрази на корема.
Скрит текст:
Пак започна да ме обхваща депресията, вчера бе съпроводена и с паник атака. Идва ми да зарежа всичко - и тренировки, и хранителни режими... и всичко.

# 565
  • Plovdiv, Bulgaria
Аmélie  а има ли ефект от тези тренировки на Румяна? Защото като цяло не са кой знае колко трудни, не са и някакви дълги и аз все си мисля, че просто ще се раздвижвам едва ли не.. Със сигурност по-добре с тях, отколкото без тях де. В момента няма как да се впусна в по-трудни дори и да искам.

Направих сутринта първата. Обаче това ставане рано, ще имам проблем с него. Аз искам да тренирам сутрин едно, че да не губя време след работа, друго че да не съм яла и да не ми е тежко. Чудя се дали не мога един ден сутрин, друг след работа..Но пък нали трябва да има почивка между тренировките. Вие кога тренирате и има ли наистина някакво значение? Извинете ме за смешните въпроси, но наистина се опитвам да си нагодя нещата така, че да не се откажа на 3я ден..

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 10:23 от christiana_

# 566
Приключих успешно бар- календара, който бях подхванала. От онзи ден правя Complete програмата на боховците (редуват се йога, пилатес и ин йога класове), в 14дневния й вариант.

И си давам сметка колко по- женствена, очарователна и харизматична е Юлия на тези видеа, нищо общо със съсухреното и изпито състояние, до което се е докарала в момента. Защо, за Бога, защооооооооо???

zvezdi4ka14, благодаря и аз за ротацията! Ще я завъртя в най- скоро време!!!
christiana_, най- важно е ТИ кога се чувстваш в най- добра кондиция и настроение за тренировки. Аз лично тренирам сутрин, около 30 минути след ставане, да имам време да си изпия кафето и колагена на спокойствие.
desi_ks,
Скрит текст:
доколкото знам именно чрез правилните за теб храни и упражнения тези състояния могат успешно да се преборят.

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 11:06 от Анонимен

# 567
Деси, не знам за хранителните режими, но в никакъв случай не спирай тренировките. За мен именно тренировките са един от най-успешните антидепресанти.

Аз си разделям тренировките - тренирам и сутрин, тренирам и вечер, или по-скоро късния следобед. Зависи кога и колко време имам, за какво съм в настроение. Не следвам някакви правила, освен това да имам някаква активност и в началото, и в края на деня. Но пък и моите тренировки обикновено са леки и кратки, така че не е проблем да тренирам по два - три пъти на ден.

Днес например съм в отпуск и сутринта направих Total Body Cardio Fix от 21 Day Fix Live - 32 минути, после пих кафе, помотах се малко, отидох на пътеката за половин час, веднага след това -  10 Minutes Fix for Abs.
Следобед ще греба около 40 минути.

# 568
Кристиана, за мен имаха ефект, аз не бях тренирала преди тях, появи се някой друг мускул тук там, но не мога да кажа, че е било мега уау, но и не съм очаквала невиждани резултати. Дала съм си срок от една година. Ако не друго, поне станах по-силна, издръжлива и целулита намаля драстично.
Аз тренирам последно време вечер, много ми е жега като се прибера от работа (около 16:00), а да стана в пет за тренировка, няма шанс.

# 569
Тони, точно това се стремя да правя - да не спирам да тренирам, дори и в дните в които нямам желание за нищо. Знам, че ако сега се предам,  после ще съжалявам, а съм постигнала известни резултати, макар и минимални. Grinning
So selfish, тренировките са добре, но с хранителния режим още експериментирам, но смятам че и него ще оправя. Grinning
Благодаря ви, момичета.

ПП Кристиана, и аз започнах с Руми преди година и половина и мисля, че тренировките за начинаещи имат за цел да те научат на правилното изпълнение на упражненията, както и да ти създадат навика за ежедневно трениране. Те и затова са по-кратки и не толкова интензивни. После продължих с 90 дневното предизвикателство и едва тогава видях първите резултати. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт