Тренировки в домашни условия - 100

• 25 963
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
И тук е жега и не трябва и да мисля за физичека активност преди 22 часа. Иначе за днес - Pyramid Pump Upper + няколко упраженения в опора, тъй като ми стана съвестно, че не правя нищо от тренировките за корем, а и бяха сложили тази серия на стената в една от руските групи.
https://www.youtube.com/watch?v=GEN79Km1J0s
Последното упражнение обаче ми беше малко странно и го замених с едно, което си спомнях от тренировките на Ева. Апропо, Спринкълс, нейните тренировки са много приятни, но практически няма тренировки с тежести /освен Perfect Body и една за силно начинаещи/, така че може би не е зле да включиш поне една силова за горна част в ротацията.

# 511
  • 1st floor
Агент, от една снимка във фейса и аз като мъжа ти заточих лиги по колите им.  Mr. Green Средно статистическия българин явно живее в каменната ера...Даже не предполагах за такова табло... Joy Не че е нещо неизмислимо, но просто виждам за първи път.  Embarassed

Днес ще правя БР12. Дано не ме смаже, че и без това се чувствам недоспала и уморена. Май остарявам...Вчера се замислих каква е средната възраст на пишещите тук и къде се намирам аз  Laughing

Любче, още нищо не съм решила. Но задължително трябва да е леко, защото лятото ми е ад с тренировките без климатик у нас. Дана как тренира на тези градуси, не знам?! Аз над 22 градуса температура у нас започвам да издавам багажа...В момента е 25 и ми е ужасно трудно.

# 512
Непо, с одъртяването не се ли спи по-малко. Аз с това се успокоявам, че спя по 10 часа.
Иначе, като качвах Вихрен, бая зор видях. Успокоявам се, че първият тежък преход от година.
За сега мисля да стана да направя на Деби едно уж кардио за шкембе и паласки.
После да се надъхам и да ходя в една винарска изба да ги убеждавам колко съм велика Simple Smile

# 513
  • 1st floor

После да се надъхам и да ходя в една винарска изба да ги убеждавам колко съм велика Simple Smile
Joy Joy Joy
По работа или за забавление? За Вихрен завидях. Казаните са чудно място, както и целият Пирин. Heart Eyes

So selfish, да, аз питах за пилатес-а. Може ли да ми препоръчаш програма? Не съм правила до сега и нямам идея какво да търся/гледам. И трябва да е около половин час на ден.

# 514
Отдала съм се на пилатес, планинско колоездене и разходки.
Непокорна (ако не се лъжа) питаше за пилатес- пробвай, може и да ти хареса. Но аз съм пристрастна и винаги съм го препоръчвала горещо.

Момичета, някой правил ли е предизвикателство към Live to lift? За една прЕАтелка питам.

По мое мнение не е нищо особено. Да, има някакви уж стимулиращи ежедневни мейли, които познай аз лично колко съм чела. Упражненията са иди- дОйди, храната- ако обичаш да ядеш основно риба 4/ 5 дни в седмицата, има вероятност да ти допадне.
Да не говорим, че стилът и начинът на комуникация са замръзнали все още на лафове тип "Цецо Спасов" и явно много трябва да се забавляваме с фрази от типа на "върти гъзО" и подобни, с което мен Лазар и екипът му абсолютно никак не ме впечатлиха, а постигнаха точно обратния ефект.
.
Факт е, че го има и варианта да са си ъпгрейднали базата данни за последните 3 години и много ще се радвам ако са го направили, защото в тях има потенциал. Дано!

Дана, не споделям мнението на селфиш, но аз го правех 2016 година. Направих две едно след друго, а в онзи период не ядях месо изобщо. Т.е. очевидно съм била много мотивирана и доволна, за да изкарам толкова време основно на риба. С мен главно си комуникираше Вяра, която обаче май вече не е там. Аз пък им четях имейлите и много им се кефих! Надъхваха ме. В момента отново се опитвам да се храня по схемата, но не се получава, примерно ядох череши вчера и два бонбона по време на тренировка. Аз имам снимки преди и сега от предизвикателството и само мога да кажа, че първият месец смъкнах 10 см от корема.
Не са ми правили впечатление лоши навици в общуването или глупави лафове. На някои потребители да, но от страна на Лазар или Вяра - не.
Като цяло аз бих го препоръчала, заслужава си.
Упражненията за мен бяха ОК. Трудни, но не досадни. Всъщност това, за което исках конуслтация е от тяхната програма.

# 515
Непо, за работа, нали съм и защитила дисертация по ферментационни процеси.
Пилатесът го правя само с инструктор. Много стяга, ама аз не бях много редовна, че 7 лв. на. вечер ми идваше множко. По 1-2 пъти ходих на седмица.
Нямам снимки от Вихрен, че ме отвлекаха от улицата да ме водят на там. Аз хич не се съпротивлявах. И без това бях с маратонки. Та телефонът замина още на тръгване.

Къде да заведа един познат  на Кабул или на Мечит.

# 516
Агент, от една снимка във фейса и аз като мъжа ти заточих лиги по колите им.  Mr. Green Средно статистическия българин явно живее в каменната ера...Даже не предполагах за такова табло... Joy Не че е нещо неизмислимо, но просто виждам за първи път.  Embarassed
Eeee, мило, аз съм снимала табло на кола, която струва колкото двете ни коли вкъщи взети заедно, за капак е модел 2019 Simple Smile Нормалните хора дори в Германия не карат точно такива, но за рентал за 2 дни става. Седалките са брутално удобни, а на ключа има предупреждение да не се опитваш да вдигаш над 300 км/ч. Много се смяхме!

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 09:43 от Agent Provocateur

# 517
Може ли да ми препоръчаш програма? Не съм правила до сега и нямам идея какво да търся/гледам. И трябва да е около половин час на ден.
В началото наистина е най- добре да се прави в клас с инструктор. А пък така отиват няколко пъти по 30 минути.
За вкъщи все пак- погледни в www.doyooyoga.com , както и www.pilatesanytime.com. Първият сайт има програми и на свободен достъп, докато вторият има 15 дневен свободен достъп, след което е на принципа на месечен абонамент, но пък е конкретно само и единствено за пилатес във всякакви негови проявления.

Аз лично в момента правя класове по програма на Kristin Mcgee и честно казано, такава МТ усещам на най- неподозирани места, че буквално преоткривам и опознавам тялото си наново.

# 518
Здравейте, за днес това https://www.fitnessblender.com/videos/squats-and-deadlifts-worko … ower-body-workout - хареса ми. По програма вчера имах пилатес, но не си падам много по него, а и вчера не ми беше до нищо.
Аманда, No frame, желая ви сили за справяне с тези трудни ситуации.

# 519
Допълвам относно пилатеса вкъщи- Непокорна, виж и в УТ канала на боховците, там също има разни пилатес видеа, както и структурирани като програми предизвикетилства.

ПП. Последно  и изчезвам.
Да си спомним за великия Владимир С. Висоцки, който умира на днешната дата преди близо 40 години. https://www.youtube.com/watch?v=jkojGf_u2uI

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 09:33 от Анонимен

# 520
Снощи отчитам йога и Джил. Обаче явно не съм се възстановил, едва я изкарах.
Показвам ви един корем и х-крака, не ми се смейте 😄.
П.С. Извинете огледалото ми. Не е мръсно, мъжа ми заварява до него и цялото е в метални стружки, които нямат махане. Естествено, имам ново от поне година, което стои опаковано и никой не се наема да го монтира където си беше.
Скрит текст:

# 521
  • Пловдив
Здравейте!
Непо, мислиш ли, че пилатеса ще те удовлетворява психически? Пхуууу, много е странен, да му се не види, дано намериш нещо да ти хареса. Може да видиш при Йо Върбичкова, тя нали води пилатес класове, сигурно е направила някое и друго видео по темата, а защо не и цяла програма.
Джери, маршрута към Вихрен през казаните на отиване и по нормалния път навръщане го правехме миналата година с мъжа ми, откраднах идеята от Непо. Малко я псувах, защото имам страх от височини, но много ни дойде добре адреналинно, и няколко върха изкачихме тогава. Имах планове тази година за още, но заради болестите на родителите не успяхме до сега. Надявам се август месец да стане, планирала съм няколко върхови уикенда. Омръзнаха ми родопските преходи, макар и много дълги, сравнително леки са. Ботев само не мога да го вместя, защото си иска преспиване в хижа Рай. Но ще го мисля от другата страна някакси, или с много ранно тръгване от Калофер. Аз поне проблеми с ранно ставане нямам, по-скоро имам проблеми с невъзможността да спя до по-късно.
Хич не съм видяла снимки на коли, добре, че не се вълнувам от подобни екстри. Природата е друго нещо и за това завиждам на Агента.Като бях в чужбина за кратко, ме возиха на Порше карера 911 /от Брюксел до Амстердам, ехеее/, тогава най-новия модел, също и на Ферари най-нов модел /хората, при които живеех, да не си помисли някой, че е било при някакъв пич/ и с това ми приключва опита и желанието за подобни коли. Аз си харесвам нашата Тойота, ако бях по-богата, бих си купила по-голяма Тойота и това е.
Амели, единственото, за което трябва да работиш, е мускулна маса,иначе по мое мнение нямаш абсолютно нищо за сваляне, напротив. Само да си се оплакала повече, че не може да свалиш 100 грама:cherry_blossom:
Щях да забравя да се отчета - Силовата тренировка от Асайлъм 1, 50 минути. Преди горях повече на нея, сега малко по-малко ,не знам защо, вероятно защото се налагаше да наглеждам фурната и ми е спада пулса в този момент. Мислех да допълня с нещо 20 минутно, но мъжо се върна и ме гледа накриво, вероятно следобед, ако мога, ако ли не, каквото. Така и така имам МТ навсякъде, едвам се справих. От Пауър катата вчера най-голяма МТ имам на гърба и на задния бедрен мускул. Да не повярва човек.
Дива, радвам се, че се появи, вчера видях по случайност твоя снимка във фейса, много добре изглеждаш и отслабнала ми се видя. Браво!
Изчезвам, весел ден!

# 522
Здравейте ,вчера горна част от фикса  и малко плуване.
Относно неволите ми с  щитовидната -освен хипер ф-ята имам е някакъв възел ,който бил твърд и не ми хареса на ендото,но за сега ще го следим на 6месеца,но евентуално е възможно и операция в бъдещето.За хипер ф-ята ще ми назначи лечение и така ..

# 523
НФБ, бързо възстановяване, дано всичко влезе бързо в релси.
Непо, и аз малко като Люба се чудя дали няма да се изнервиш само с пилатес. Аз съм ок, ако го правя веднъж седмично, но нонстоп тренировки в хоризонтирано положение ще ми омръзнат.
Пускам ти любимия скалпел на Ева, там има доста пилатес елементи.
https://www.dailymotion.com/video/x21zuuj
Ако искаш да пробваш балетна/пилатес комбинация/но основно балетна все пак/, мога да ти направя двуседмична ротация от Physique 57 с градация/но ще обещаеш, че няма да искаш от модераторите да ми спрат достъпа до форума, като я приключиш, тъй като на моменти там нещата са доста мъчителни/.
И няколко тренировки за начинаещи от Линда ти пускам, от същия тип са.
https://www.youtube.com/channel/UCGmJMvoQfsmXgnnsmfF95PA/search? … INNERS+MAT+SERIES
Има резон в това да тренираш един-два пъти с инструктор, тъй като дишане и точно разположение на тялото при движение е от голямо значение. За мен например тренировките на Physique 57 бяха лесни в началото. Станаха ми трудни, когато усвоих правилното изпълнение.
П.П. И по повод възрастта, мисля, че всъщност с напредването на възрастта не трябва да се оставят силовите, даже напротив, тъй като жените почват да губят мускулна маса след 40, а и са по-склонни към остеопороза, за която силовите упраженния са много ефективна профилактика. По-скоро трябва да се намалят опасните за ставите упражнения /в стил ранния Шон например/.

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 11:31 от zvezdi4ka14

# 524
Днес май половината ден ще си изкарам с вас. Simple Smile
zvezdi4ka14, жалко че не може да се харесват постове повече от веднъж. Heart

Ако искаш да пробваш балетна/пилатес комбинация/но основно балетна все пак/, мога да ти направя двуседмична ротация от Physique 57 с градация/но ще обещаеш, че няма да искаш от модераторите да ми спрат достъпа до форума, като я приключиш, тъй като на моменти там нещата са доста мъчителни/.

Ииии... да! Не съм Непокорна, но твоето предложение сериозно ме заинтригува. Аз искам. Ако може. HugHugHug

Общи условия

Активация на акаунт