Тренировки в домашни условия - 100

• 25 954
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Опааа, гледам още един чалъндж за Август (аз май съвсем съвсем съм се разпуснала, само си търся оправдания да не тренирам днес, а станах в 4.30 с идеята да си отметна тренировката за деня!)
https://www.blogilates.com/100glutechallenge/

Пак ще гледам календара на Звезди, че от толкова гръмовни планове накрая ще направа едното нищо...

Хахах, тъкмо като си гледах снимките от морето с едната зълва, си мислех колко съм ОК.  Joy Иначе самостоятелно си намирам кусури.  Mr. Green
В очите на другите си винаги перфектна, Непо!

Агент, не знам защо се сравняваш само с 40+, но от снимките, които съм виждала, смея да твърдя, че изглеждаш в пъти по добре и от ученичка.
Ъмм, това не е точно така, от ученичка до ученичка има разлика, а и аз си имам моите върхове и пропасти в течение на годината, но определено ваканциите в БГ ме стресират и мотивират, понеже всичките ми познати очакват от мен да се търкалям само защото живея отсам океана Wink Та всеки 1ви Януари затягам колана, а на 1-ви Март сериозно си чета конско за бавния прогрес Grinning
Много, много са ми интересни такива наблюдения. Въобще социалният аспект на тренировките, взаимовръзките между обществото, в което живеем, и начина, по който изглеждаме и тренираме, силно ме вълнува.
Един Господ знае защо, но ми е изключително любопитна тема!

Що се отнася до България, когато тази година отидох за пръв път на басейн, това беше и моментът, в който се чувствах най-фит от цялата година дотогава. Парадокс.
Е, мина ми, но не беше никак зле като усещане
Laughing
И мен също! И е много забавно да се разглежда в исторически план какво е било считано за "красиво" и "силно" в какви общества и в какви социо-икономически условия.

И ти си от категорията на Непо, Тони - само вие сте в състояние да си видите "несъвършенствата", но аз уважавам много и самокритичността ви и дисциплината ви да работите за промяна.

PS Hmmm, Linda Woоldridge се развеждала и се ядосва, че е ползвала името на мъжа си толкова години в бизнеса.

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 14:04 от Agent Provocateur

# 571

И ти си от категорията на Непо, Тони - само вие сте в състояние да си видите "несъвършенствата", но аз уважавам много и самокритичността и дисциплината да се работи по промяна.

Понякога ми минава през ум, че сигурно би било хубаво по-често да съм в онова състояние, в което истински се харесвам. Но друг път се утешавам, че тогава пък няма да съм толкова мотивирана.
Честно казано, не изпадам в крайности и когато се харесвам, и когато не се харесвам.
И може да се каже, че от това съм най-доволна Laughing

Добавям 5.5 км. гребане.

# 572
Отпечатих си предизвикателството за дупе благодарение на Агент. Очертава ми се пак пътуване за две седмици, през което време едва ли ще тренирам, но пък се надявам да мога да правя 100 повторения без допълнителна екипировка.

В събота ходих да тичам. Отбелязвам го, защото винаги съм казвала гордо че аз не съм по тичането и не съм тичала от кажи речи 15 години. Тук времето най-накрая разхлади и честно казано ми беше много приятно с компания. Но аз съм от бавните тичащи, които предпочитат да си влезнат в ритъм и да си кретат бавничко, отколкото да се изсилят до без дъх за 10 мин. Сетих се за оново видео за Slow Jogging. Smile

Агент, само не съм очаквала, че ще срещнеш в Германия фит хора. Но пък ти си била в Мюнхен, където статистически се срещат по-красиви хора, може би защото е по-богата провинция и има и доста туристи. Иначе в моите очи мнозинството тук са и отпуснати, и грозновати.

Desi, действително и хранителният режим помага. Имаше даже изследване, че средиземноморската диета намалява риска от депресия.

# 573
Вчера си направих йогата с децата. Мисля да ги върна пак на ден 1, защото на тях им става прекалено трудна програмата. След това ми се разхождаше, взех по една гира в ръка, правих Джо Дилън и си спомнях с добро Фея. И понеже се върнах на първа страница да си припомня упражненията, прегледах и видеата, които Агент беше сложила.

Сутринта скромно 5 км - тичах след един ужасно симпатичен и фит младеж.  Покрай вашите размисли за различните фит нации, се замислих, че покрай мен повечето хора са си доста фит. Но моят щат така или иначе е винаги в топ 5 на най-здравословни, спортни, т.н. натури. Доста спортуващи хора се местят при нас за да могат да тренират на по-висока надморска височина. Възможности за спортуване също има доста и почти целогодишно може да се спортува навън. НО, дори и в нашия щат си има райони, в които хората са по-пълни и съвсем не спортни. И да не задълбавам, но и социо-економичесткият статус оказва голямо влияние. Иначе и аз когато ходя в любимата ми Филаделфия или из южните щати и аз се чувствам като фиданка Simple Smile

Мисля да направя предизвикателството, което Агент пусна.

Деси, голямо гуш и от мен! Имах една книга с добри съвети за медитация в такива ситуации. Ако я открия, ще ти я изпратя!

# 574
Кейси е сладурана, а месечни предизвикателство бълва почти постоянно.
Календари (напълно безплатни)- също.
https://www.blogilates.com/

От местните ни автори на програми за трениране в домашни условия както Румяна И., така и ''Joanna here...'' сериозно копират от нея. Едната с календарните тренировки, другата- с месечните предизвикателства. Но Кейси си е Кейси и въпреки, че понякога лигочите й ми идват мааааалко вповече, винаги ще има много специално място в моето сърце.

# 575
Данич, аз все пак не само че бях в благоденстващата Бавария (социо-икономическият фактор!), но повечето време бяхме и около Гармиш-Партенкирхен, където опциите за спорт за разни фитнес маниаци са безброй Simple Smile Та разбираемо е и моето впечатление! А и около Zugspitze (най-високият връх в Германия - 2,962 м ) се мотахме, и по велоалеите им лиги точих...

PS Но какти и Sprinkles рече, ние тук толкова сме се нагледали какво прави със здравето и теглото на хората немотията и липсата на образование в условията на див капитализъм, че за нас социо-икономическият аспект определено е водещ!

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 20:48 от Agent Provocateur

# 576
И аз понякога правя нещо по Кейси. Но си е пухкавелка Smile Личи си, че прави предимно софт. Ръцете и коремчето особено.

# 577
Отчитам Strong Body Stacked Sets: Upper  и потичах 10-15 минути в бързо темпо... хубава вечер на всички Kissing Face

Деси и аз се присъединявам към мнението на Тони, тренировките са най-силния антидепресант, не се отказвай от тях...мен депресиите ме налягат зимата най-вече, най-много ми помагат тренировките и всякаква друга физическа активност навън...

Хубава вечер на всички Kissing Face

# 578
Аз днеас правих Max Interval Plyo. Ще кажа само, че тази седмица ще е трудна. Ще ми трябва адаптация за по-дългите тренировки, за новите упражнения. Пък надявам се и да ми дойде силата по някое време, защото втори ден ми е едно никакво.

Последна редакция: ср, 31 юли 2019, 08:20 от Mihaide

# 579
Упражнение 16 от календара на Каси леко ме съмнява. Твърде голям натиск има върху капачката, бих го заменила с обикновена стрида.
За днес - Rev'd Up Rumble с леки тежести на ръцете.Така добре се оформя раменният пояс, но се притеснявам, че твърде се развиха и трапецовидните, така че компромисно намалих тежестите от 1 на 0,5 кг.
Деси, не се отчайвай. Аз имам колега, който успешно се справя именно с упражнения/като мъж основно помпа във фитнеса/. Не знам дали евентуално да не разнообразиш програмата, ако ти омръзва на моменти. Можеш да пробваш канго, зумба, тае бо тренировки.
Скрит текст:
На мен винаги ми е било интересно дали би помогнала хипноза в такива случаи, евентуално с развиване на навици за самохипноза/релаксация, но не знам дали въобще се предлага в България.
Михайде, аз освен че правех бонусната, заменях една от тренировките с Banish Fat Boost Metabolism на Джилиън. Само така успях да избутам втория месец.

# 580
Деси, храната и упражненията са като лекарствата - влияят на симптома, не на причината. Съветвам те да потърсиш разговор с психолог. Това е велика професия и призвание, радвам се, че все повече хора в България оценяват работата с психолог.
Не тренирам. Гледам бебе слон и освен да ида на спининг за друго нямам условия у дома.

# 581
Добро утро, момичета. За вчера отбелязвам Джил и йога, скучно.
Спринкълс, кое е предизвикателството?

# 582
  • Варна
Непокорна, никакви преходи не съм правила. За първи път съм на палатки и бройката на децата, плюс възрастта им /от 3 до 13/ и претенциите им ми дойде в повече.

# 583
Вчера -сутринта йогата от фикс Екстрийм и плуване вечерта.

# 584
  • 1st floor
За днес отчитам БР12.
Непокорна, никакви преходи не съм правила. За първи път съм на палатки и бройката на децата, плюс възрастта им /от 3 до 13/ и претенциите им ми дойде в повече.

Joy Пробвай без деца. Или поне с намалена бройка. Mr. Green Ние сега заминаваме без тях на море. За първи път.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт