Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е подходящият сърдечен ритъм за различни цели при тренировка?
Какви са ползите от кефирената гъба?
Какви са някои предложения за програма с ластици?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е подходящият сърдечен ритъм за различни цели при тренировка?
Подходящият сърдечен ритъм по време на тренировка зависи от целите, които преследвате. Например, за изгаряне на мазнини обикновено се препоръчва сърдечната честота да бъде в диапазона 60-70% от максималната. За подобряване на кардиоваскуларната издръжливост целта е сърдечната честота да бъде в диапазона 70-80% от максималната. За постигане на максимална издръжливост и увеличаване на скоростта, сърдечната честота трябва да бъде в диапазона 80-90% от максималната.
-
Какви са ползите от кефирената гъба?
-
Какви са някои предложения за програма с ластици?
-
Какви са впечатленията от гребен треньора за домашна употреба?
-
Как мога да се справя с упражненията на Кайла, които не мога да завърша за 28 минути?
Иначе тази сутрин рано по росата Max Interval Circuit. И понеже имах публика ( ММ беше станал да се бръсне, но ме гледаше докато си пиеше кафето😁), бях като пружинка въпреки ранния час. Днес без Fit Test, тренировката ми допадна с малки изключения. И да се похваля. Днес обувам едни къси гащи, които преди 10 дни бяха по мен, а днес сутринта са ми леко свободни в бедрата. Само пусти корем не се смалява толкова бързо, колкото ми се иска, но здраве да е! Хубав ден от мен 😁
Сигурно ти е олекнало много
В кухнята се слабее 

Ще се пробвам там да отчета едно тичане по плажа вместо последното кардио, та да се знае, че съм завършила БР. Като се върна мисля да метна поне една седмица пилатес + кростренажор и ако ми хареса, ще продължа. Ако не, ще мисля друго.