не мисля, че е било сън, поне аз не го усещам като такова. Самото място на което се разигра случката беше много особено и някак тайнствено...отново нямам никаква идея къде е и дали изобщо съществува... Разказвала съм го на майка ми, тя твърди, че не помни подобен случай или че дори и да е имало, го е забравила, защото както вече казах много пъти съм имала подобни случки с кучета. Баща ми също отговаря така.
Каза, че съм сънувала...но аз не мисля, че е било сън, беше си един нормален учебен ден, малко след случката звънеца би, нейните приятелки я заведоха до мед. сестрата, даже помня какъв беше следващият час - математика...всъщност тя наистина имаше белези по ръцете, защото беше малко луда в пубертета и доста често се режеше... Но те не изглеждаха пресни, като отпреди един месец, доста стари бяха. Попитах и момичетата, които са я водили до сестрата - те също отричат и смятат, че съм сънувала. И до ден днешен нямам обяснение и когато се виждам с нея се опитвам да й го припомня, но тя се кълне, че такова нещо не се е случвало никога. 
Спя и сънувам как някой ми казва "Айде всичко свърши, време е да си ходиш" и ме качиха с асансьор някъде много нагоре. Имаше огромна врата и влязох. Вътре всичко беше в бяло, всичко. Имаше страшно много хора, които изглеждаха странно. Всички бяха голи и бели, сякаш боядисани с бяла боя. Косите им, устните им, очите им, всичко беше в бяло. И вървяха като роботи, кой наляво, кой надясно, минаваха до мен, бяха страшно много и без никакво изражение на лицата, точно като роботи и аз седях и ги гледах. Само аз изглеждах нормално и с дрехи. Много се уплаших и започнах да крещя "Махнете ме от тук, това не е моето място" и в същия момент рязко се събудих и направо сърцето ми щеше да хвръкне от туптене. Супер странен сън и още се сещам за него.
така и не разбрах къде отивах и изобщо отивах ли някъде, или просто се веех из полята 😬
така и не разбрах къде отивах и изобщо отивах ли някъде, или просто се веех из полята 😬
Много добре си се оправям цял живот и не разчитам 1 % на мъже или заобикалящите ме. Според мен този страх е поради две причини- имам спомен (баба ми и майка ми го потвърдиха, била съм на 13-14м. едвам проходила) как вървя през статите в къщата на баба ми и виждам, че е отворена входната врата, минавам през нея и падам надолу с главата от горното до долното стъпало. Майка ми и баба ми пищят, крещят и тичат след мен. Другата причина за този мой страх е мисля минал живот (сънувах го, но не бе обикновен сън), в който бях пронизана с копие и паднах от една висока скала... Имам ужасен плексит от дете точно там където ме пронизаха в съня ми. Препоръчани теми