Случи ми се нещо странно XX

• 62 795
  • 703
  •   1
Отговори
# 540
Определено не е сянка и е истинско...

# 541
  • Пловдив
Разкажете повече за този клип.
Когато ми пратиха клипа преди време, моята теория за светлината и после сянката, която минава пред вратата, беше, че още в началото на видеото "нещото" седи пред вратата, дръпва се назад (светлината огрява стъклото) и после минава пред вратата.

# 542
Колкото и пъти да го гледам все още не мога да определя какво може да е това зад стъклото.

# 543
Стига бе Dizzy Face Все едно има куче, ама явно не е куче. Ама предпочитам да си мисля, че е куче Expressionless

# 544
Няма ли животни духове? Определено прилича на куче. Дори му се вижда опашката.
Първо наблюдава стола, после извърта глава и незаинтересовано подминава. Благодаря за клипчето Simple Smile
Тези, които са подарили столчето, дали не са имали куче?

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 13:41 от Manique

# 545
Прилича на куче. Определено това е едно от най-странните неща в темата. Не прилича на игра на светлосенки, а на съвсем реално същество зад вратата.

# 546
  • Sofia
И на мен на куче ми наподобява.

# 547
На мен ми изглежда безформена. Със сигурност не е светлосянка.

# 548
Има походка на човек, толкова ниско, може би дете. Столчето е било на дете, най& вероятно, което е починало. Леле, как надникна зад стъклото.

# 549
Бррр,страшничко е.😶

# 550
  • Sofia
Имате ли някакъв домашен любимец ?

# 551
  • София
И на мен ми стана страшно? Наистина се забелязва нещо, наподобяващо опашка, но пък не забелязвам разграничена глава. Каквото и да е това, дано да си е отишло където му е мястото.

# 552
На леля ми изчезналите кокошки пасти да ядат.

# 553
  • Viena
Ама каква е цялата случка?

# 554
Нямат домашни любимци, столчето се включва само и жената е оставила телефона да снима как се вкл само, за да покаже на мъжа си. Те са били в банята с детето. След като гледа клипчето, вижда сянката. В коридора няма откъде да идва друга светлина или да става игра от светлосенки. Столчето е подарък и след като са го махнали, са спрели да се случват и др странни неща.

Общи условия

Активация на акаунт