особено сега като мъжо го няма.
казах го съвсем на шега разбира се, въпреки че тайничко се страхувах, че може нещо такова да се случи. След около 2 минути...се чу се страхотен трясък от спалнята и падане на стъкла по пода. Викам си, тва някой да не ни замери с тухла и да ни счупи прозореца ,бе! Притесних се да не би детето да е отишло там. Веднага отидох и видях, че крушката е гръмнала, за щастие нямаше никой в тази стая. Имам навика да оставям лампата включена през по-голямата част от денонощието, та явно се е нагряла прекалено много и пукането е било някакъв „предшественик“. Но нещото, което ме озадачи беше, че точно там, където аз лежах преди няколко минути, имаше едно голямо парче стъкло
и може би ако не бях чула онова пукане и не се бях замислила върху него, щях да отнеса едно стъкло в лицето
или дори в окото. 
, но това е друга тема. Та събрах смелост да стана и да надникна през вратата. Нямаше никой. Коридорът ни е не е типичният коридор, а е голямо квадратно антре, от което се слиза и качва на другите етажи. В него имаме камина. Над камината имаме незнам как да го обясня, място,на което можеш да си сложиш разни неща. В случая на нас ни седят картина и статуетки. Не са закачени, а просто поставени. Тази полица така да я нарека е широка доста, а нещата са подредени основно във вътрешният и край. Та погледнах аз нямаше никой и си легнах. И тъкмо се унасям и се събуждам от трясък.Пак поглеждам 4:30 ставам бързо защото дъщеря ми е на горният етаж и ми беше притеснено. Кучето отново нула реакция. Пак да кажа, че тя от най-малкото шумулене скача. И отивам в коридора нищо. Качих се горе детето спи. Не разбрах какво беше това. И си легнах. Сега като станах и видях, че е паднала една гипсова фигура от камината. Фигурката е сравнително малка и с доста широка основа. Практически няма как да падне. Интересното е че я купихме от Италия и представлява римлянин на колесница с два коня отпред, които са се вдигнали да задните си крака. Фигурата не е счупена цялата, а ги няма само двете глави на конете. Убих се да ги търся, за да не се пореже някой. Ходиме боси вкъщи и ги няма. Довечера ще пусна прахосмукачка и ще си потърся пак. Препоръчани теми