ВИЕНА тема 11

• 34 762
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, ако си купя онлайн еднодневен билет за градския транспорт как ще го валидирам там.
Някаква разпечатка ли трябва да имам и в какъв формат трябва да е тя?

# 136
Може ли да ми препоръчате апартамент за двама с едно дете,  намиращ се в близост до центъра или Пратера / от airbnb / от който сте били доволни ?
Мнения за този
 https://www.airbnb.com/rooms/29309426?location=Vienna%2C%20Austr … xK&s=njF_QotL

Последна редакция: сб, 27 юли 2019, 18:45 от na_ny

# 137
  • София
Ние бяхме в този: https://www.airbnb.com/rooms/22187309?source_impression_id=p3_15 … ck_out=2019-07-24

Доволни сме. Намира се на 3 спирки с трамвай 5 от Пратерщерн.

# 138
  • СОФИЯ
От 20.10 австрийските авиолинии имат двупосочни София-Виена-София по 88 евро. Вероятно е свързано с това, че от тази дата нискобюджетните започват да летят от Сф до Виена.

# 139
  • Вестерос
За тези от Варна имаше 29.09-3.10 за 54 лв двупосочно. Simple Smile Нашите бяха по 92лв. двупосочно.

# 140
Аз взех за 6-10.10 за няма и 60лв. На пък за сметка на това не летим до Валенсия,  а така ми се ходи там

# 141
Здравейте,
някой от Вас посещавал ли е Виена с организирана екскурзия?
Моля, за мнения!
Хубав ден!

# 142
  • Вестерос
Лично мнение: пропуснете, организирайте си го сами.

# 143
Лично мнение: пропуснете, организирайте си го сами.
Подкрепям с две ✌️.
С четене на форуми и пътеписи организирах пътуване Братислава и Виена.
Седейки си лежерно в парка, ММ оцени предимството да не се влачим с група.
За финансовата страна на въпроса няма да говоря. 😊

# 144
Организирана екскурзия? Не си го причинявайте...

# 145
  • СОФИЯ
Б ер в момента имат промоция с чекиран багаж. Е не се въздържах и купих.

# 146
Здравейте,

Можете ли да ми кажете какво точно покрива Виена пасс от Шонбрун? И по-специално детският музей покрит ли е или не. Изчетох сайта на Виенна пасс и не мога да се ориентирам.

Благодаря!

# 147
Детският музей е по-скоро за деца, говорещи немски език.
Препоръчвам Музея на шоколада, в Пратера се намира.

# 148
Здравейте,

Можете ли да ми кажете какво точно покрива Виена пасс от Шонбрун? И по-специално детският музей покрит ли е или не. Изчетох сайта на Виенна пасс и не мога да се ориентирам.

Благодаря!

Покрит е да. Детето ми не говори немски и се чувстваше прекрасно в този музей.

# 149
Здравейте, всички! От доста време ви следя, но до сега не съм се включвала, тъй като намирах отговор на въпросите си и без да пиша. Сега обаче е малко  по- различно тъй като трябва да изчета много информация за кратко време.
Вчера решихме да направим семейна разходка с кола с крайна точка Виена в края на август. Още с първите прочетени теми разбрах, че точно тогава има голям наплив по границите, поради което решихме като първа възможна дата да изберем 12.08 /надяваме се да изпреварим гастърбайтерите/. Порових малко в нета и изчетох 11та тема за Виена тук, но някои въпроси остават и моля за вашите мнения. Към момента планираме следния маршрут: София- Братислава /пристигане сутринта/. Обиколка на града и вечерта или на следващата сутрин да сме във Виена. Там ще останем 2-3 дни и на връщане ще отделим 1-2 дни за обиколка на Будапеща.
Моля за предложения за бюджетно място за нощувки /3ма възрастни и две деца- на 4 годинки и на 9 месеца/ с паркинг и близо до удобен градски транспорт. Не успях да разбера и кой вид карта ще е най- изгодна за нас? За сега искаме да посетим Шьонбрун и зоопарка, пратера и поне половин ден в центъра. Къде другаде ще е интересно за баткото? Приемам всякакви мнения и идеи, тъй като наистина нямам много време този път да се подготвя за пътуването ни. Информация за маршрута и интересни точки също би ми била полезна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт