ВИЕНА тема 11

• 34 803
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Ползвала съм такъв тип карта в Будапеща и във Виена, във Виена определено не си заслужава, надявай се на безплатни музеи.

# 121
И аз си направих някакви разчети на времето и Vienna pass - транспортът ho-ho bus не е  достатъчен за придвижването + карта за транспорта отива над 300евро за 3 дни за 2+дете
След като изчистихме местата за посещение + възможност за размяна на дните, в случай че времето е лошо за Зоото + желанието ни да не препускаме= vienna pass не е за нас
Трябва ми карта за транспорта  - не мога да разбера каква е разликата между
https://shop.wienerlinien.at/index.php/product/408/show/0/0/0/0/buy
и
https://shop.wienerlinien.at/index.php/product/7/show/0/0/0/0/buy#ticket_options
И двете ли са за цялата Виена без летището

# 122
  • Пловдив
Дали си заслужава Виена пас или който и да е пас - зависи от брой хора, предпочитания за забележителности и интензивност на обикаляне. Всеки от нас има различен стил на пътуване. И не е без значение дали отиваш за пръв път  ще разглеждаш като за пръв път, или си ходил няколко пъти и имаш конкретни набелязани неща/места. Ние летим довечера, били сме във Виена доста пъти. Ще влизаме в три музея, два от които са безплатни за децата. Освен това е ваканция и двете деца пътуват безплатно. И като направих калкулацията - не ми се връзва намалението и за най-евтиния пас, така че ще вземем две карти за транспорта обикновени. Така че всеки си прави разбора и калкулацията и не виждам тема за спорове.

# 123
  • Вестерос
Както писах моите хора няма да искат да влизат почти никъде. Най много на 2,3 места. Мислим да се движим пеша, евентуално само вечер метро и в крайна сметка ние също се отказахме от пасса. НО ако бях сама щях да си взема, защото аз обичам музеи и галерии Simple Smile Така че си е точно до човек.

# 124
И аз си направих някакви разчети на времето и Vienna pass - транспортът ho-ho bus не е  достатъчен за придвижването + карта за транспорта отива над 300евро за 3 дни за 2+дете
След като изчистихме местата за посещение + възможност за размяна на дните, в случай че времето е лошо за Зоото + желанието ни да не препускаме= vienna pass не е за нас
Трябва ми карта за транспорта  - не мога да разбера каква е разликата между
https://shop.wienerlinien.at/index.php/product/408/show/0/0/0/0/buy
и
https://shop.wienerlinien.at/index.php/product/7/show/0/0/0/0/buy#ticket_options
И двете ли са за цялата Виена без летището
Да и двете са за цяла Виена, без летището. Второто е т.нар. седмична карта, която е валидна от понеделник до неделя.

# 125
Кажете нещо за еднодневната карта за транспорт.
Не за 24 часовата, а тази, която е за деня до 1 часа на следващия.
За всички видове транспорт ли е?

# 126
Тук няма различни карти или билети за отделните видове транспорт.

# 127
Тук няма различни карти или билети за отделните видове транспорт.

Тоест, ако си купиш 24 часова карта за метрото, тя важи за автобусите и за трамваите ?

# 128
  • Вестерос
Някой ходил ли е в къщата на пеперудите? Simple Smile

# 129
надявай се на безплатни музеи.
Спорът е безпредметен, личи си, че не си използвала посочената карта.

# 130
Vienna core zone? Какво ще рече?
Домът на морето с аквариума заслужава ли си?
Видяло се е ще се повтаря  таз Виена!

# 131
Vienna core zone? Какво ще рече?
Домът на морето с аквариума заслужава ли си?
Видяло се е ще се повтаря  таз Виена!
Аз съм ходила на Haus des Meers. На нас ни хареса. Имаше джунгличка като умален вариант на тази в зоопарка. Гледката от покрива към Виена също е бонус.

# 132
  • над кукувичето гнездо
Някой ходил ли е в къщата на пеперудите? Simple Smile
Да. На мен лично много ми хареса. Летят си наоколо, кацат по всеки. Има направени няколко места за катерене за децата с мостчета и т.н. Не е голямо, но е приятно изживяване.

# 133
  • Вестерос
Благодаря ти, ще отидем сигурно,нямала съм такъв досег с пеперуди и ми е интересно.

# 134
Само да спомена, че Vienna pass наистина си струва. Има отделно и Vienna City card - white, red. Това са различни неща.

Последна редакция: сб, 20 юли 2019, 16:49 от Dimana12

Общи условия

Активация на акаунт